ייעוץ הורמון גדילה kigtropin

• פותח/ת השרשור gok
  • פורסם בתאריך

gok

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
היי אני חדש פה. בחור בן 30 פלוס. מתאמן שנים ולא לקחתי כלום עד עכשיו. חבר המליץ לי על הורמון גדילה kigtropin אני כבר שבוע לוקח כל ערב לפני השינה כמו שאמר. 4 u אחרי שבועיים התחיל לי לחץ בעיניים וקצת לחץ בראש. כרגע רוצה להפסיק. משהו שמבין יכול ליעץ לי ככה זה אמור להיות וזה יעבור או שיש לי איזה תופעת לוואי. תודה

היי אני חדש פה. בחור בן 30 פלוס. מתאמן שנים ולא לקחתי כלום עד עכשיו. חבר המליץ לי על הורמון גדילה kigtropin אני כבר שבוע לוקח כל ערב לפני השינה כמו שאמר. 4 u אחרי שבועיים התחיל לי לחץ בעיניים וקצת לחץ בראש. כרגע רוצה להפסיק. משהו שמבין יכול ליעץ לי ככה זה אמור להיות וזה יעבור או שיש לי איזה תופעת לוואי. תודה

אע אה מה?!

אתה מתכוון שאתה מזריק 4iu ED?
אתה משתמש בטסט כחומר בסיס?
האם אתה מודע למה שאתה עושה?

• פותח/ת השרשור
כן מזריק 4 iu .זה מה שהחבר אמר לי ואני לא לוקח אם זה עוד כלום בגלל זה בקשתי פה ייעוץ

מעניין מאיזה באטצ׳ים הקיגטרופין שהוא הביא לך , לפי מה שאני קראתי המפעל שלהם נסגר לפני שנתיים , ומה שהכי זמין ב GH סיני זה הייג׳טרופין , לא ידוע לי על תופעות שתיארת מה שאני יודע התופעות לוואי של הורמון גדילה האצבעות בידיים מתנפחות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא לוקח את זה להעלות מסה. יותר לריפוי הסחוסים יש לי קצת בעיות בכתפיים וחבר שלי גם לקח וזה עזר לו. יש משהו שמבין באמת שיכול לעזור תודה

מדובר בתופעת לוואי ידועה ושכנראה לא תעבור לבד ללא הפסקת שימוש.

• פותח/ת השרשור
להפסיק לגמרי או להוריד מינון ? או לחכות שיעבור הלחץ בראש ובעניים ואז להתחיל מחדש עם מינון נמןך?

להפסיק לגמרי או להוריד מינון ? או לחכות שיעבור הלחץ בראש ובעניים ואז להתחיל מחדש עם מינון נמןך?
התופעה קיימת אצל חלק מהמשתמשים, לא עוברת מעצמה ומומלץ להפסיק לגמרי.

התגובה שלך רק מראה שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך. יש תופעת לוואי של הורמון גדילה שנקראת לחץ תוך גולגלתי שזה הצטברות נוזלים באזור הראש. זה התופעות שתיארת.

אתה לא יכול לטפל בזה. תצטרך לרדת מזה. אני לא יודע מה טיב ההורמון גדילה שאתה משתמש. הורמון גדילה לא רפואי אתה לא תדע אף פעם מה יש שם. ככה שאי אפשר לקבוע 100%.

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי. כבר כמה ימים הפסקתי להזריק. הלחץ ירד בעיניים ובראש. מה עכשיו צריך לעשות ללכת לבדיקות או שיעבור לבד. מה אני יגיד לרופאת משפחה הזרקתי הורמון גדילה? יש מישהו ספיצפי שזה קרה לו ויכול לייעץ לי מה לעשות

אוקי הבנתי. כבר כמה ימים הפסקתי להזריק. הלחץ ירד בעיניים ובראש. מה עכשיו צריך לעשות ללכת לבדיקות או שיעבור לבד. מה אני יגיד לרופאת משפחה הזרקתי הורמון גדילה? יש מישהו ספיצפי שזה קרה לו ויכול לייעץ לי מה לעשות
כעקרון אתה לא חייב להגיד כלום , גם כשאני עשיתי בדיקות דם ציינתי שלקחתי חומרים אנבולים וזה היה על אחריותי , מעבר להטיף לך מוסר שזה לא בריא הם לא יכולים לעשות עם זה כלום

כעקרון אתה לא חייב להגיד כלום , גם כשאני עשיתי בדיקות דם ציינתי שלקחתי חומרים אנבולים וזה היה על אחריותי , מעבר להטיף לך מוסר שזה לא בריא הם לא יכולים לעשות עם זה כלום
אבל לדעתי כשהולכים לרופא חייב לגלות הכל - אל מנת לקבל הבחנה מלאה...
יש הרי חיסיון רופא - מטופל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית