הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין

shutupandsquat

משתמש מתחיל
160
0
נק' מוניטין:
18
160
0
אז קודם כל תסלחו לי על הבורות אני לא ממש מבין בכל זה (קראתי את המאמרים וכו׳...)

אפדרין נחשב כמו סוג של סטרואיד /סם?

איזה מערכת בגוף בדיוק הקלן משבית , ואיך זה משפיע בגוף.

האם שימוש באפדרין ניתן בדיאטה דלת פחמימות ?

מה יותר יעיל לגוף לשריפת שומן : ECA או EC ?

תודה וסליחה על החפירה 😃

אפדרין נחשב כמו סוג של סטרואיד /סם?
סם כן, סטרואיד לא. זו תרופה שעובדת בעיקר על מערכת העצבים שלך. מאחר והתרופה בפקודת הסמים, היא נחשבת כסם. אתה לא תמצא אותו כסם בכל מדינות העולם, כי לכל מדינה יש יחס שונה למרכיב. בישראל הוא נחשב כסם כי הוא היה נמכר בפיצוציות בעירבוב עם חומרים נוספים שיצרו תופעות לוואי רבות.

איזה מערכת בגוף בדיוק הקלן משבית , ואיך זה משפיע בגוף.
במינונים הנכונים אין השבתה של מערכות, גם בצריכה ממושכת של שנים. מה שכן אם יש לך בעיות לב, גם אם אתה לא יודע עליהן או מחלות כאלו ואחרות, זה יכול להיגמר רע.
בעיקרון אפדרין עובד על רצפטורי הבטא, שאלו קולטנים שאחראים על מגוון רחב של פעולות בגופך:
http://he.wikipedia.org/wiki/קולטנים_אדרנרגיים

האם שימוש באפדרין ניתן בדיאטה דלת פחמימות ?
הוא ניתן בכל תקופה

מה יותר יעיל לגוף לשריפת שומן : ECA או EC ?
אספירין הראה יעילות לאנשים בעל עודף משקל רב. לרוב האוכלוסיה זה יהיה מיותר.

למרות שזה לא ממש ענה לי, יש לי שאלה ממש חשובה ואני ישמח אם תוכל לענות לי אותה : אם אפדרין זה מזיק? כי באינטרנט הדעות שנויות במחלוקת ...
עלול להזיק בהתאם לפרמטרים שהזכרתי לפני כן. גם אקמול מזיק, זה הכל עניין של מינון כנגד זמן הצריכה ומחלות רקע/היסטוריה רפואית.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סם כן, סטרואיד לא. זו תרופה שעובדת בעיקר על מערכת העצבים שלך. מאחר והוא בפקודת הסמים, הוא נחשב סם. אתה לא תמצא אותו כסם בכל מדינות העולם, כי לכל מדינה יש יחס שונה למרכיב. בישראל הוא נחשב כסם כי הוא היה נמכר בפיצוציות בעירבוב עם חומרים נוספים שיצרו תופעות לוואי רבות.

במינונים הנכונים אין השבתה של מערכות, גם בצריכה ממושכת של שנים. מה שכן אם יש לך בעיות לב, גם אם אתה לא יודע עליהן או מחלות כאלו ואחרות, זה יכול להיגמר רע.
בעיקרון אפדרין עובד על רצפטורי הבטא, שאלו קולטנים שאחראים על מגוון רחב של פעולות בגופך:
http://he.wikipedia.org/wiki/קולטנים_אדרנרגיים

הוא ניתן בכל תקופה

אספירין הראה יעילות לאנשים בעל עודף משקל רב. לרוב האוכלוסיה זה יהיה מיותר.

עלול להזיק בהתאם לפרמטרים שהזכרתי לפני כן. גם אקמול מזיק, זה הכל עניין של מינון כנגד זמן הצריכה ומחלות רקע/היסטוריה רפואית.
תודה רבה לך , עזרת לי מאוד 😃
אם יהיה בה שימוש במסה , האם זה יגרום לי לעלייה במסת שריר ועלייה ממש קטנה של כמות שומן ?

אם יהיה בה שימוש במסה , האם זה יגרום לי לעלייה במסת שריר ועלייה ממש קטנה של כמות שומן ?
לא. אין לזה ממש שימוש בהעלאה במסה חוץ מאולי לתת לך מרץ בדומה לפורמולות לפני אימון (אבל זה יעלה הרבה יותר את לחץ הדם, אז צריך לקחת את זה בחשבון אם הולכים לשבור שיאים).

• פותח/ת השרשור
לא. אין לזה ממש שימוש בהעלאה במסה חוץ מאולי לתת לך מרץ בדומה לפורמולות לפני אימון (אבל זה יעלה הרבה יותר את לחץ הדם, אז צריך לקחת את זה בחשבון אם הולכים לשבור שיאים).
תודה רבה לך עזרת לי מאוד, אני יעשה בדיקה אצל רופא לפני שימוש 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית