הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

*הציידים*-הכשרה לביטחון עצמי עם בחורות!!

• פותח/ת השרשור idodo
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

idodo

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
פשוט וקל גם אתם רוצים להיות מוקפים בשלל כוסיות ולדעת להוציא את המספר של הברמנית הפצצה?!?!

הציידים-www.clubhunters.info

שימו לב לסירטון מעניין שלנו:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עזוב אחי,השיטה של LBS עובדת.

גם אני יכול לביים 10 סרטונים כאלה בשעה 😃

איזה דברים מטומטמים יש היום, טכניקת הטווס לול XD
אחלה שם מצאתם

מה שכן, זה עדיין לא יותר גרוע מזה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
רואים שאתם ילדים...או מגיבים כמו ילדים... תמיד קל לרדת ולא לפרגן...

טכניקת הטווס זה תרגיל לשבור את הפחד, לעשות פאדיחה מול אנשים ולשים זין...זה לא בשביל להתחיל עם מישהי...אני פשוט שילבתי את זה תוך כדי שהתחלתי עם מישהי והצחקתי אותה...זו הייתה המטרה...

בכל מקרה תלמדו לפרגן... אני גם בקטע של פיתוח גוף כבר מספיק שנים...אבל לא מספיק רק גוף טוב!

פשוט וקל גם אתם רוצים להיות מוקפים בשלל כוסיות ולדעת להוציא את המספר של הברמנית הפצצה?!?!
זה רק אני או שבכותרת עיניין הנשים הוא העיניין המרכזי?

בהנחה והיית מדבר על עיניין פסיכולוגי בלבד, ומוסיף את עיניין הנשים כהוכחה למשהו (ולא שם אותו כמרכז העיניין)
אז זה היה יכול להיות אולי מעניין

ועוד 'ציידים' קראתם לעצמכם, בחייך בחורצ'יק, על מי אתה מנסה לעבוד כאן

• פותח/ת השרשור
מי שמקנא כנראה שאין לו בנות...
תהנה בשלך אחי

דווקא מעניין.
הייתי רוצה להיות כזה שרואה מישהי ברחוב והולך על זה בלי לחשוב פעמיים

רואים שאתם ילדים...או מגיבים כמו ילדים... תמיד קל לרדת ולא לפרגן...

טכניקת הטווס זה תרגיל לשבור את הפחד, לעשות פאדיחה מול אנשים ולשים זין...זה לא בשביל להתחיל עם מישהי...אני פשוט שילבתי את זה תוך כדי שהתחלתי עם מישהי והצחקתי אותה...זו הייתה המטרה...

בכל מקרה תלמדו לפרגן... אני גם בקטע של פיתוח גוף כבר מספיק שנים...אבל לא מספיק רק גוף טוב!

מה לפרגן, בלהראות מטומטם?

ציטוט מתוך מאמר מה מחפשות נשים בגברים?

"נשים טוענות בדרך כלל, שהצורה החיצונית של הגבר מעניינת אותן פחות מאישיותו. מה שעושה את הגבר למושך בעיניהן, מדווחות הנשים, אלה סגולות אופיו ולאו דווקא קימורי גופו או ביצועיו במיטה. כתכונות מושכות במיוחד נשים מציינות את יכולתו של הגבר לגלות נאמנות , להקרין חום, לגלות רגישות ולשדר ביטחון. "

גבר תהייה מי שאתה, תאמין לי זאת הנוסחה \ השיטה הכי טובה .
הבולשיט הזה זה לילדים!!!
והדבר היחיד שתתפוס עם השיטות האלה זה לא כוסיות ברמה, אלא בחורות ריקות מתוכן.
נראה לי שאתה שווה יותר מזה
בהצלחה בכל מקרה 😃

"נשים טוענות בדרך כלל, שהצורה החיצונית של הגבר מעניינת אותן פחות מאישיותו. מה שעושה את הגבר למושך בעיניהן, מדווחות הנשים, אלה סגולות אופיו ולאו דווקא קימורי גופו או ביצועיו במיטה. כתכונות מושכות במיוחד נשים מציינות את יכולתו של הגבר לגלות נאמנות , להקרין חום, לגלות רגישות ולשדר ביטחון. " .... בהצלחה בכל מקרה 😃

זאת אשליה שמאוד נוח להאמין בה. לא שהדברים לא נכונים, הם פשוט לא מדוייקים.

הפער בין הפוליטיקה של מה שנשים אומרות כמה שמושך אותן, והמציאות של מה שמושך אותן, יוצר הרבה מאד תיסכול וחוסר הבנה אצל גברים.

עידו, לא מספיק בפייסבוק אני רואה את הציידים, גם כאן?

הפער בין הפוליטיקה של מה שנשים אומרות כמה שמושך אותן, והמציאות של מה שמושך אותן, יוצר הרבה מאד תיסכול וחוסר הבנה אצל גברים.

זה ייצור תיסכול וחוסר הבנה אצל גברים אשר מחפשים ורודפים אחר הנושא 'מה נשים רוצות'..
בהנחה ולגבר לא אכפת מהנושא, הוא לא יהיה (או לפחות הרבה פחות) מתוסכל.

idodo:
אני מעדיף לקנא מאשר להיות מטומטם, ולא בנות זה לא כל נושא החיים.

אם אופי יותר חשוב מיופי אני ברק אובמה

כל ה NLP ו ה PUA זה נחמד עשיתי את זה לפני שנתיים, אבל זה גם קצת מטומטם עם הזמן יש תובנות אישיות וזה לא בדיוק ממשיך להיות כיף. (ככה זה כשעובדים בעבודה שלא עושים כלום, מחפשים עיסוקים)

"נשים טוענות בדרך כלל, שהצורה החיצונית של הגבר מעניינת אותן פחות מאישיותו. מה שעושה את הגבר למושך בעיניהן, מדווחות הנשים, אלה סגולות אופיו ולאו דווקא קימורי גופו או ביצועיו במיטה. כתכונות מושכות במיוחד נשים מציינות את יכולתו של הגבר לגלות נאמנות , להקרין חום, לגלות רגישות ולשדר ביטחון. "

קימורי הגוף חשובים לנשים.
נשים בעיקר אוהבות נפיחות באזור הארנק.

• פותח/ת השרשור
כמובן שהמטרה היא בסוף להיות מי שאתה...

חברים קצת שכל, תבינו שהטכניקה הזאתי לא עושים אותה כשמתחילים עם בחורה...

הקטע הוא מאוד פשוט, שאתה עושה הליכת טווס, או כל פאקינג תנועה אחרת מול קבוצה של אנשים אתה לאט לאט רוחש גישה של לשים זין...
ככה אתה בהמשך תתחיל עם בחורות ותשים זין על מה שהן חושבות ותוכל לפעול יותר טוב!

בכל מקרה, רובכם פה אם הייתם רואים בחורה אני בטוח שהייתם חושבים הרבה קודם מאשר לגשת...

אז תפסיקו עם האגו המטומטם הזה... כי לא רק גוף קובע, אלא הרבה מאוד הטון, הדיבור, שפת הגוף.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית