עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה רק אני או שבכותרת עיניין הנשים הוא העיניין המרכזי?פשוט וקל גם אתם רוצים להיות מוקפים בשלל כוסיות ולדעת להוציא את המספר של הברמנית הפצצה?!?!
רואים שאתם ילדים...או מגיבים כמו ילדים... תמיד קל לרדת ולא לפרגן...
טכניקת הטווס זה תרגיל לשבור את הפחד, לעשות פאדיחה מול אנשים ולשים זין...זה לא בשביל להתחיל עם מישהי...אני פשוט שילבתי את זה תוך כדי שהתחלתי עם מישהי והצחקתי אותה...זו הייתה המטרה...
בכל מקרה תלמדו לפרגן... אני גם בקטע של פיתוח גוף כבר מספיק שנים...אבל לא מספיק רק גוף טוב!
תכלס...מה לפרגן, בלהראות מטומטם?
ציטוט מתוך מאמר מה מחפשות נשים בגברים?
"נשים טוענות בדרך כלל, שהצורה החיצונית של הגבר מעניינת אותן פחות מאישיותו. מה שעושה את הגבר למושך בעיניהן, מדווחות הנשים, אלה סגולות אופיו ולאו דווקא קימורי גופו או ביצועיו במיטה. כתכונות מושכות במיוחד נשים מציינות את יכולתו של הגבר לגלות נאמנות , להקרין חום, לגלות רגישות ולשדר ביטחון. " .... בהצלחה בכל מקרה 😃
הפער בין הפוליטיקה של מה שנשים אומרות כמה שמושך אותן, והמציאות של מה שמושך אותן, יוצר הרבה מאד תיסכול וחוסר הבנה אצל גברים.
ציטוט מתוך מאמר מה מחפשות נשים בגברים?
"נשים טוענות בדרך כלל, שהצורה החיצונית של הגבר מעניינת אותן פחות מאישיותו. מה שעושה את הגבר למושך בעיניהן, מדווחות הנשים, אלה סגולות אופיו ולאו דווקא קימורי גופו או ביצועיו במיטה. כתכונות מושכות במיוחד נשים מציינות את יכולתו של הגבר לגלות נאמנות , להקרין חום, לגלות רגישות ולשדר ביטחון. "