הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

*הציידים*-הכשרה לביטחון עצמי עם בחורות!!

• פותח/ת השרשור idodo
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
זה ייצור תיסכול וחוסר הבנה אצל גברים אשר מחפשים ורודפים אחר הנושא 'מה נשים רוצות'..
בהנחה ולגבר לא אכפת מהנושא, הוא לא יהיה (או לפחות הרבה פחות) מתוסכל.

idodo:
אני מעדיף לקנאות מאשר להיות מטומטם, ולא בנות זה לא כל נושא החיים.

להיפך לא מעניין אותנו מה נשים רוצות, אנחנו מלמדים בסוף להשיג את המטרה שלנו ולא שלהן!

בנוסף "מטומטם" בעיני מי? בעינייך ? בעיני אנשים אחרים שאני לא מכיר? זה לא מזיז לי...

אני בטוח שבגלל האגו שלך אתה לא מתחיל הרבה עם בנות...
וכן בנות זה לא נושא החיים, אבל ישנם אנשים ביישנים שצריכים את הדחיפה, את העזרה הזאתי על מנת להתפתח...

בהצלחה באימונים 😃

תן לי ארנק מלא ואני יכול לחצות מעבר חציה גם עם תנועות של דג,לא לדבר בכלל רק שתראה את הפלטינום וחפיסת הדולרים מבצבצים מהארנק(או שאפשר פשוט להפיל את הארנק ליד הבחורה שתראה את החפיסה:) )

תאכלס בסופו של דבר זין גדול וארנק מלא

כן אבל לפני שהיא תיתן לך הזדמנות לבחון את ה ז.. שלך היא רוצה לראות נפיחות אחרת מכיוון הארנק:)

• פותח/ת השרשור
דרך אגב אתה מודע לזה שאין לכם סיכוי על מאפ"י?
http://www.mapi.co.il/

חח למה אין סיכוי על מאפ"י?

זה כמו שאני אומר לך אתה מודע לזה שאתה לא תיהיה ארנולד שוורצנגר!
זו טעות בחשיבה! כי אם תשקיע, ותנסה, ולא תוותר אתה תוכל להיות!

מאפ"י לא מפחידים אותי 😃

וכשתשמעו עליי בטלוויזיה אתם תזכרו שאמרתם את זה...

כן אני מודע לזה שאני לא אהיה ארלנולנד שוורצנגר כי:
א. זו לא המטרה שלי
ב. הוא מכוער
ג. אני לא אזריק בכמויות שהוא הזריק
ד. אין לי את הגנטיקה שלו

ולמה אין סיכוי על מאפ"י? כי למאפ"י יש מעל לכמה אלפי בוגרים כבר, למאפ"י יש קהילה ענקית משלה והיא כבר רצה 6 שנים שזה פור ענק עליכם.

אתה כל כך מנסה למכור תגימיק השיווקי הזה שהצלחת לשכנע את עצמך שזה באמת עובד.
תעבור לפרסום ותעזוב את "הציידים"

בטחון עצמי באמת עובד,לא צריך יותר כלום.
אבל לשלם 1000 שקל בשביל שאיזה טווס ילמד אותי לרקוד?

• פותח/ת השרשור
כן אני מודע לזה שאני לא אהיה ארלנולנד שוורצנגר כי:
א. זו לא המטרה שלי
ב. הוא מכוער
ג. אני לא אזריק בכמויות שהוא הזריק
ד. אין לי את הגנטיקה שלו

ולמה אין סיכוי על מאפ"י? כי למאפ"י יש מעל לכמה אלפי בוגרים כבר, למאפ"י יש קהילה ענקית משלה והיא כבר רצה 6 שנים שזה פור ענק עליכם.

אם תרצו אין זו אגדה!

אתה עוד כמה חודשים תשמע עליי ועל הציידים!
ואז אתה כבר פחות תדבר!

אני אוהב את האלה שמדברים הרבה..וסתם זורקים...אפילו אתה לא יודע כמה תלמידים יש אצלנו שזה די קרוב למאפ"י ואנחנו פועלים פחות זמן..

אז אל תזרוק שטויות לפני שאתה בוחן...

• פותח/ת השרשור
בטחון עצמי באמת עובד,לא צריך יותר כלום.
אבל לשלם 1000 שקל בשביל שאיזה טווס ילמד אותי לרקוד?

לוקח לכם הרבה זמן להבין שאני לא מלמד הליכת טווס הא?
כאילו אתם סתם מנסים להתחכם..אז תמשיכו לצחוק על עצמכם...

אני רוצה לראות מישהו שיש לו אומץ לעשות את הדברים שאני עושה... אני די בטוח שזה האגו המנופח שלכם שעובד יותר מדי וחבל שאתם ככה..
רובכם אין להם את האומץ לא משנה איזה גוף...
ומי שיאמר שזה מטומטם לעשות נניח את זה..הוא סתם משקר לעצמו שהוא פחדן להתפדח ליד אנשים...

• פותח/ת השרשור

אני לא משכנע את עצמי, זה עסק רציני, אני עומד מאחורי כל מילה של התלמידים שלי! הם מרוצים זה מספיק לי, וגם הבאים יהיו מרוצים...

אל תתפלא אם יום אחד תרצה ללמוד את השיטה

אם תרצו אין זו אגדה!

אתה עוד כמה חודשים תשמע עליי ועל הציידים!
ואז אתה כבר פחות תדבר!

אני אוהב את האלה שמדברים הרבה..וסתם זורקים...אפילו אתה לא יודע כמה תלמידים יש אצלנו שזה די קרוב למאפ"י ואנחנו פועלים פחות זמן..

אז אל תזרוק שטויות לפני שאתה בוחן...
יש לך מעל ל6000 בוגרים? קשה לי להאמין.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה, ותקנה דומיין רציני לאתר ותשקיע קצת באתר הוא נראה לא משהו.

דרך אגב אתה מודע לזה שאין לכם סיכוי על מאפ"י?
http://www.mapi.co.il/

בארה"ב גם יש כל מיני "אסכולות" של הפיק-אפ יש למשל את מיסטרי ויש את דיאנג'לו וכל אחד מלמד בשיטה שונה. פשוט פה בארץ הנושא לא כ"כ מפותח וחבל.
הייתי רוצה ללמוד את זה, בכללי מערכות יחסים עם בני אדם [משפחה, נשים, חברים], בגיל 18 נלך על זה.

עלק 127 שקל על הספר הזה של סודות הפיתוי

אני רוצה לראות מישהו שיש לו אומץ לעשות את הדברים שאני עושה... אני די בטוח שזה האגו המנופח שלכם שעובד יותר מדי וחבל שאתם ככה..
ומי שיאמר שזה מטומטם לעשות נניח את זה..הוא סתם משקר לעצמו שהוא פחדן להתפדח ליד אנשים...

אני רוצה לראות מישהו שיש לו אומץ לעשות את הדברים שאני עושה...
זה לא עיניין של אומץ, זה עיניין של פסיכולוגיה.

גוף טוב יכול ליתרום בצורה ניכרת לביטחון העצמי

אומץ בלהתחיל עם בחורות???????? מתי שגבר יכניס לעצמו לראש שבחורה היא בשר ודם כמוהו,מתי שגבר יעשה לעצמו סימולציה בראש שהוא מתחיל עם בחורה ושהוא מדבר איתה יחשוב כאילו מדבר עם בת דודה-ידידה-או סתם שכנה תאמין לי שהוא לא יתרגש שיגש אליה והכל יזרום,הכל זה בסוף בראש!!!

שטויות חחח.. יש כל מיני שיטות ושטויות יעני איך להשיג עזובו אתכם. אני למשל הלכתי שילשום עם חבר במידרחוב בירושלים, ראיתי 2 בנות יושבות כזה בצד והיו שוות עברתי, והיסתכלתי, ואז עשיתי רוורס כזה, היסתכלי להן בעניים ואמרתי להן איזה שוות אתן והמשכתי חחח תכלס לא בשביל להשיג מספר שלהן או משהו סתם בשביל הקטע לא מבין מה יש להתבייש וכל זה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית