הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

*הציידים*-הכשרה לביטחון עצמי עם בחורות!!

• פותח/ת השרשור idodo
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
וכל אלה שחושבים שגוף טוב" יביא לכם כוסיות אז יש לכם טעות. לדוגמא יש לי חבר שמידי שבוע הולך לפורום בבאר שבע, הוא נראה בפנים טוב, ויש לו גף מגעיל, והוא משיג בנות כמו מים. צריך לדעת לדבר, וצריך ביטחון ולדעת לזרוק יציאות וכו'.

לא צריך גוף כדי להביא כוסית מי שחושב כך מצבו גרוע. כמובן שאם תכנסו למועדון על 8 אחוז שומן אם איכות שריר ומסה יפה, זה יכול להוסיף, אבל כל זה שטויות.

שיער של אימו והן שלך, כל השאר סתם חארטות D:

וכל אלה שחושבים שגוף טוב" יביא לכם כוסיות אז יש לכם טעות. לדוגמא יש לי חבר שמידי שבוע הולך לפורום בבאר שבע, הוא נראה בפנים טוב, ויש לו גף מגעיל, והוא משיג בנות כמו מים. צריך לדעת לדבר, וצריך ביטחון ולדעת לזרוק יציאות וכו'.

לא צריך גוף כדי להביא כוסית מי שחושב כך מצבו גרוע. כמובן שאם תכנסו למועדון על 8 אחוז שומן אם איכות שריר ומסה יפה, זה יכול להוסיף, אבל כל זה שטויות.

1+
נשמע מעניין כל הקורסים האלו.

גוף טוב יכול להיות גורם למשיכה ראשונית

OmriF:
בולשיט של הבולשיט

גוף טוב יכול להיות גורם למשיכה ראשונית

OmriF:
בולשיט של הבולשיט
גוף טוב יכול להבליט אותך, הפה מקדם אותך למטרה.

דרך אגב, מלא בנות בארץ לא אוהבת כל כך מסה. מעדיפות גברים חטובים אם מסה נחמדה..חזה.קוביות,בי'ץ בוי.

יד 45 על 10 אחוז שומן, זה פוזה וזה מושך מבטים והכל, אבל רוב הבנות יחשבו שזה מגעיל.

לכן גוף לא משחק פה כל כך, בנות רואות שחיף עם עצמות שרואים לו את הקוביות ..ומתלהבות מזה 😣

זה יכול לעזור כל עניין הקורסים. זה כמו אימונים בחדר הכושר. אתה מגיע בהתחלה ללא ידע נכון?.. אתה מתחיל לקרוא מאמרים, להתעניין בתזונה וכו', ואז אתה מתחיל להתקדם. אותו דבר בחורה, יש אנשים שלא יודעים מה להגיד, לא יודעים איך לגשת או סתם אפילו לדבר עם בחורה סתם ככה. הקורסים האלה עוזרים לבנאדם. אלה שקוראים לעצמם ציידים זה בדיחה, יש לך את המרכז לאומניות הפיתוי, יש שם מלא דברים נכונים.

ברגע שאתה בא לבחורה, ומחמיא לה,ומראה לה יותר מידי שאתה בעניין, היא מבינה שהיא פרס עבורך, היא רק צריכה לבחון אותך ולראות מה טוב בך ומה לא טוב בך, ולהבין שאתה קל להשגה, ואין פה אתגר היא פשוט תקח אותך כמובן מאליו.

אותו דבר בחורה, יש אנשים שלא יודעים מה להגיד, לא יודעים איך לגשת או סתם אפילו לדבר עם בחורה סתם ככה.

לומדים עם הזמן, אין כללים מובהקים ונכונים מבחינה אבסולוטית בעיניין 'בנים בנות'

הקורסים האלה עוזרים לבנאדם. אלה שקוראים לעצמם ציידים זה בדיחה, יש לך את המרכז לאומניות הפיתוי, יש שם מלא דברים נכונים.
לא יודע מה איתך, אני רואה בצורך לעזרה חיצונית רק אחרי שנסיתי הכל כדי לעזור לעצמי.

• פותח/ת השרשור
זה יכול לעזור כל עניין הקורסים. זה כמו אימונים בחדר הכושר. אתה מגיע בהתחלה ללא ידע נכון?.. אתה מתחיל לקרוא מאמרים, להתעניין בתזונה וכו', ואז אתה מתחיל להתקדם. אותו דבר בחורה, יש אנשים שלא יודעים מה להגיד, לא יודעים איך לגשת או סתם אפילו לדבר עם בחורה סתם ככה. הקורסים האלה עוזרים לבנאדם. אלה שקוראים לעצמם ציידים זה בדיחה, יש לך את המרכז לאומניות הפיתוי, יש שם מלא דברים נכונים.

ברגע שאתה בא לבחורה, ומחמיא לה,ומראה לה יותר מידי שאתה בעניין, היא מבינה שהיא פרס עבורך, היא רק צריכה לבחון אותך ולראות מה טוב בך ומה לא טוב בך, ולהבין שאתה קל להשגה, ואין פה אתגר היא פשוט תקח אותך כמובן מאליו.

וואלה בדיחה? למה הציידים זה בדיחה בדיוק?

אני שם איתך כסף שאני לוקח גם אותך וגם את כל המדריכים שלך בלהתחיל עם בחורות ובלשנות אנשים...

חוץ מזה לאחרונה מלא תלמידים לא מרוצים מהמרכז לאומנות הפיתוי באים ל"ציידים"
זה הטרנד החדש.
שקול מילים, כי עוד כמה חודשים תשמע על זה המון, למרות שבאיזור השרון כבר כולם שמעו...
אז אל תזרוק שטויות.

לומדים עם הזמן, אין כללים מובהקים ונכונים מבחינה אבסולוטית בעיניין 'בנים בנות'

לא יודע מה איתך, אני רואה בצורך לעזרה חיצונית רק אחרי שנסיתי הכל כדי לעזור לעצמי.

תאכלס אין פה סודות,זה או שיש לך בטחון עצמי או שאין לך.
רוב האנשים שהולכים לחדר כושר מקבלים ביטחון עצמי עם הזמן כשהם לומדים לאהוב את הגוף שלהם ולהעריך את עצמם כמעל הבנות שאותן הם מנסים להשיג,ברגע שאתה בא לבחורה במחשבה של "אם היא לא בקטע אז זה רק הפסד שלה" אתה לומד גם לשים זין וגם גורם לקטע של זה שהיא תנסה להשיג אותך ולא אתה אותה.
בנות מחפשות אתגר,ברגע שאתה בא אליהן על 4 הן כבר יודעות שאתה בידיים שלהן והן לא צריכות בכלל להתאמץ,וככה נולדים סמרטוטים.

🥰🥰

כן יש בנות שיינצלו את זה שאתה כל-כך קל להשגה ולרוב זאת כמעט כל בחורה ממוצעת..
ביטחון עצמי אפשר לפתח לבד ברגע שמבינים שכמעט הכל אפשר לשנות ע"פ צורת מחשבה, כמו שאמרת 'ללמוד לשים זין'
להשיג ביטחון עצמי זאת לא תגלית, אנשים עשו מזה סיפור יותר מדי גדול ולכן כל הקורסים למינייהם ניפתחו..
הכי מצחיק זה, שעדיין לא מבינים שביטחון עצמי לא רק קשור לנשים, אתה צריך אותו לעוד הרבה דברים אחרים חשובים בחיים..ואז בגלל זה אתה שומע 'שיט, אני צריך ביטחון עצמי דחוף בשביל להתחיל עם נשים'

זה ממש נהייה אשכול סטייל ק אקי

חחח ממש לא אני שונא את כל זה, לדעתי זה יכול לעזור למי שיש בעיות באישיות, כגון ביישנות או איזשהוא פאק עם המין השני.
הייתי קורא פעם המון על העניין סתם מתוך סקרנות על פסיכולוגיה בין אנשים (בין היתר NLP ושאר הדברים) אבל הבנתי שזה לא כזה מעניין אותי.

אם אתה לא קולט שהבחורה נידלקה עליך חבל"ז אתה חייב להתחיל במשהו שלפעמים הוא מחמאה קטנה,אני רואה זאת כיתרון שמחמיאים כי באותו רגע אתה "שם את הבחורה בצד שלך",היא מרגישה איתך טוב,ברור שיש מפגרות שירימו תאף והן הסתומות שכולנו מכירים,אחרי המחמאה הקטנה צריך לבוא שלב ה"חוסר התלהבות",תן לה תחושה שוואלה סבבה את אחלה אבל זהו פה זה נגמר,היא לא תבין רגע למה הוא מחמיא אבל לא מעונין,פה היא נכנסת לסרט רע מה לא טוב בי שהוא לא מעוניין,אם הבאת אותה לשלב הזה ואתה די הטעם שלה אז בום היא שלך(רק אם לא תחרבן הכל בהמשך חחח)😵

זה לא נכון כל ה "סתומות" בלה בלה.. זה לא כי הן סתומות (למרות שאם חושבים על זה לעומק אולי כן) זה כי אתה לא מעניין כי כולם מחמיאים להן כל הזמן אז מה אתה שונה מאחרים? עם כאלו הכי טוב לתת משהו שלילי אבל לא משהו קיצוני, משהו כואב (ביגוד תמיד עובד).
אבל שוב, זה מטומטם כל זה לדעתי פשוט תהיה אתה.

• פותח/ת השרשור
כן יש בנות שיינצלו את זה שאתה כל-כך קל להשגה ולרוב זאת כמעט כל בחורה ממוצעת..
ביטחון עצמי אפשר לפתח לבד ברגע שמבינים שכמעט הכל אפשר לשנות ע"פ צורת מחשבה, כמו שאמרת 'ללמוד לשים זין'
להשיג ביטחון עצמי זאת לא תגלית, אנשים עשו מזה סיפור יותר מדי גדול ולכן כל הקורסים למינייהם ניפתחו..
הכי מצחיק זה, שעדיין לא מבינים שביטחון עצמי לא רק קשור לנשים, אתה צריך אותו לעוד הרבה דברים אחרים חשובים בחיים..ואז בגלל זה אתה שומע 'שיט, אני צריך ביטחון עצמי דחוף בשביל להתחיל עם נשים'[/QUOTE

לכולם יש ביטחון עצמי! אבל לא אצל כולם הוא ברמה מספיק גבוהה... לכן הקורסים נפתחו על מנת לעזור לכם להעלות את הביטחון העצמי כי כולנו יכולים להרגיש בשמיים עם ביטחון על!
והנושא העיקרי הוא עם בנות בקורס, אבל כמובן שמשתנים בחיי החברה, בחיים, בתקשורת עם אנשים, בעבודה וכו'...

• פותח/ת השרשור
אני אשאל אותכם שאלה תענו בכנות!

אתם הולכים, רואים מישהי פצצה, אתם ניגשים בכלל להתחיל איתה כן או לא?

תענו בכנות

זה לא נכון כל ה "סתומות" בלה בלה.. זה לא כי הן סתומות (למרות שאם חושבים על זה לעומק אולי כן) זה כי אתה לא מעניין כי כולם מחמיאים להן כל הזמן אז מה אתה שונה מאחרים? עם כאלו הכי טוב לתת משהו שלילי אבל לא משהו קיצוני, משהו כואב (ביגוד תמיד עובד).
אבל שוב, זה מטומטם כל זה לדעתי פשוט תהיה אתה.

אני מדבר על זה שאתה בא יפה ולאכמו ערס,בא עם חיוך ומחמיא קלות,בחורה שלא מקבלת את זה טוב היא אחת סתומה שחיה בסרט לדעתי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית