הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Strict press 75x4

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך

Veemon

משתמש קבוע
1,191
175
נק' מוניטין:
1,907
1,191
175
היי חבר'ה:)
פרס 75x4
סט שני, הראשון והשלישי נמחקו מהפלא (לא מוצא את הסרטונים)😭
הייתי חולה ביומיים האחרונים(אתמול היה אפילו קשה לקום מהמיטה) אז המשקלים קצת ירדו, אבל לאט לאט אעלה בחזרה 😃

מרשים אחושרמוטה, אבל כפות הידיים...
why-god-why1.jpg

😱
בחיים לא ראיתי גופה לוחצת משקל כזה!
משקל מכובד אבל אתה נראה רזה ברמות, אתה חייב להוסיף איזה 20 קילו דחוף.

• פותח/ת השרשור
😱
בחיים לא ראיתי גופה לוחצת משקל כזה!
משקל מכובד אבל אתה נראה רזה ברמות, אתה חייב להוסיף איזה 20 קילו דחוף.
תודה אחי, וכן אני עולה במשקל 😃
חחח אני כן צריך במשקל, אולי לא 20 אבל צריך
הוא שוקל 70 בגובה 1.93.
ראיתי אותו, כבר אמרתי לו שהוא פתית.
לפחות יש רטיו 🏋️😅
חחחח בשלישי כשראית אותי אמרת 60 😛
חחח אני 85-88 קג.

אנשים תמיד מתפלאים שחבר'ה גבוהים שוקלים הרבה, אני פחות או יותר בגובה שלך (1.96) במשקל ~105 ואני רחוק מלהיות מפלצת.

לענייננו - יפה מאוד + מוניטין! הייתי מתייחס למה שפסיכו כתב, גם אני ישר שמתי לב לזה.

אנשים תמיד מתפלאים שחבר'ה גבוהים שוקלים הרבה, אני פחות או יותר בגובה שלך (1.96) במשקל ~105 ואני רחוק מלהיות מפלצת.

לענייננו - יפה מאוד + מוניטין! הייתי מתייחס למה שפסיכו כתב, גם אני ישר שמתי לב לזה.
דברים שאנחנו יודעים על incin
@Alikk1998

אני יכול להוסיף לרשימה?
140 דדליפט סטיף לג לחזרות מרובות חחח
זה עוד מהימים שהייתי בטכניון חחח

זה היה ביום נפח, המשקלים ביום נפח בתרגילי עזר לא אומרים כלום, אבל אני שומר על הקלפים קרוב לחזה 😃

אינסין מה עם איזה סירטון/תמונה/מסר לאנשים הפשוטים ?

האמת היא שאני לא מי יודע מה חזק, מלכתחילה נכנסתי לתחום הזה כי הייתי מאוד חלש ורציתי להתחזק.

בזמנו כשהתחלתי לא הצלחתי לנתק 90 ק"ג מהרצפה, רציני לגמרי.

• פותח/ת השרשור

אני 1.93 ועכשיו 85-88
צריך להעלאות עוד את המשקל...
תודה, וכן אעבוד על זה!

זה היה ביום נפח, המשקלים ביום נפח בתרגילי עזר לא אומרים כלום, אבל אני שומר על הקלפים קרוב לחזה 😃

האמת היא שאני לא מי יודע מה חזק, מלכתחילה נכנסתי לתחום הזה כי הייתי מאוד חלש ורציתי להתחזק.

בזמנו כשהתחלתי לא הצלחתי לנתק 90 ק"ג מהרצפה, רציני לגמרי.

שמע, אפשר להתווכח על זה (האם אתה חזק), לפי מה שאני ראיתי בדדליפט הייתי אומר שבהחלט כן 🙄

שמע, אפשר להתווכח על זה (האם אתה חזק), לפי מה שאני ראיתי בדדליפט הייתי אומר שבהחלט כן 🙄

אני עדיין לא חזק כמו חלק מהאנשים פה, אבל אני עובד על זה! 😵‍💫🥊

זה אמנם קצת מאתגר עם חודש בשנה מילואים כשאני צריך להתחנן שיתנו לי מנה בשרית כפולה, אישה שאומרת לי "אתה לא מעדיף להישאר בבית?" כשאני הולך לחד"כ ועבודה בהייטק, אבל מישהו חכם פעם רשם פה "תירוצים זה ל..." 😃

אני עדיין לא חזק כמו חלק מהאנשים פה, אבל אני עובד על זה! 😵‍💫🥊

זה אמנם קצת מאתגר עם חודש בשנה מילואים כשאני צריך להתחנן שיתנו לי מנה בשרית כפולה, אישה שאומרת לי "אתה לא מעדיף להישאר בבית?" כשאני הולך לחד"כ ועבודה בהייטק, אבל מישהו חכם פעם רשם פה "תירוצים זה ל..." 😃

חודש מילואים בשנה? 😱
אני על יומיים מילואים בשנה עושה להם את המוות. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית