הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Strict press 75x4

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך

Veemon

משתמש קבוע
1,191
175
נק' מוניטין:
1,907
1,191
175
היי חבר'ה:)
פרס 75x4
סט שני, הראשון והשלישי נמחקו מהפלא (לא מוצא את הסרטונים)😭
הייתי חולה ביומיים האחרונים(אתמול היה אפילו קשה לקום מהמיטה) אז המשקלים קצת ירדו, אבל לאט לאט אעלה בחזרה 😃

• פותח/ת השרשור
אני עדיין לא חזק כמו חלק מהאנשים פה, אבל אני עובד על זה! 😵‍💫🥊

זה אמנם קצת מאתגר עם חודש בשנה מילואים כשאני צריך להתחנן שיתנו לי מנה בשרית כפולה, אישה שאומרת לי "אתה לא מעדיף להישאר בבית?" כשאני הולך לחד"כ ועבודה בהייטק, אבל מישהו חכם פעם רשם פה "תירוצים זה ל..." 😃
חודש מילואים בשנה? 😱
אני על יומיים מילואים בשנה עושה להם את המוות. 😃

אתם גורמים לי להרגיש מאוד מאוד מאוד צעיר כי אפילו עוד לא התגייסתי. :(

חודש מילואים בשנה? 😱
אני על יומיים מילואים בשנה עושה להם את המוות. 😃

כן, לא רצוף כמובן (השנה זה היה שבוע-3 שבועות, 24 ימים סה"כ). בדר"כ עושים רק שלושה שבועות בשביל לעמוד ב-54 ימים במהלך שלוש שנים אבל השנה יצא ממש הרבה.

נקווה שיתקזז עם שנה הבאה, עד ספטמבר אמור להיות לי שקט 😃

כן, לא רצוף כמובן (השנה זה היה שבוע-3 שבועות, 24 ימים סה"כ). בדר"כ עושים רק שלושה שבועות בשביל לעמוד ב-54 ימים במהלך שלוש שנים אבל השנה יצא ממש הרבה.

נקווה שיתקזז עם שנה הבאה, עד ספטמבר אמור להיות לי שקט 😃

לא ביטלו את הבט"ש במילואים? מה שאני יודע כסדיר זה שבעקבות הקיצוצים מילואים של קרביים יהיו רק שבוע בשנה אימון וזהו ושאת כל הבט"ש תופסים סדירים.

לא ביטלו את הבט"ש במילואים? מה שאני יודע כסדיר זה שבעקבות הקיצוצים מילואים של קרביים יהיו רק שבוע בשנה אימון וזהו ושאת כל הבט"ש תופסים סדירים.

אני בגדוד קשר באוגדה, אנחנו מגיעים לפני כולם בשביל ההקמה והולכים אחרי שאנחנו מקפלים את הכל.
המילואים כוללים עבודה פיזית יחסית קשה בהקמת מפקדה, אבל אני לא קרבי. את הקרביים באמת זימנו רק לשבוע (ואת המפקדים לשבועיים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית