הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבודה בהולמס פלייס

Liran3331

משתמש מתחיל
79
1
נק' מוניטין:
-40
79
1
היי, אני מדריך בחדרי כושר כבר כמה חודשים ועכשיו נכנס לעולם האמיתי של התעשייה הזאת ומתחיל לעבוד בסניף גדול ומרכזי של הולמס פלייס באיזור הצפון. אם יש כאן מדריכים שעבדו\עובדים ברשת או מתאמנים שמכירים את הרשת טוב, אשמח לטיפים ועצות. לי אישית אין הכרות עם המקום חוץ מכמה אימונים. חוץ מלמכור מוצרים, אימונים ובדגש על למכור, מכירות ושורש מ.כ.ר בכללי, האם עושים שם עוד משהו בכלל?

נערך לאחרונה:
היי, אני מדריך בחדרי כושר כבר כמה חודשים ועכשיו נכנס לעולם האמיתי של התעשייה הזאת ומתחיל לעבוד בסניף גדול ומרכזי של הולמס פלייס באיזור הצפון. אם יש כאן מדריכים שעבדו\עובדים ברשת או מתאמנים שמכירים את הרשת טוב, אשמח לטיפים ועצות. לי אישית אין הכרות עם המקום חוץ מכמה אימונים. חוץ מלמכור מוצרים, אימונים ובדגש על למכור, מכירות ושורש מ.כ.ר בכללי, האם עושים שם עוד משהו בכלל?
ממה שאני מכיר הרשת היא מאוד מסחרית, אין שום קשר בין רמת המאמן מבחינה מקצועית לרמה על הנייר (כוכבים). מכל האנשים ששמעתי שעבדו שם - רק דברים רעים.
אבל כמו שאמרת, מילת המפתח זה למכור. אם תדע למכור לאנשים שתרגילים מורכבים זאת עבודה נכונה, הצלחת. אם לא, וכנראה שלא תצליח (לפחות לא באותה רמה שתוכל להביא מתאמנים אישיים בצורה אחרת), תצטרך ללכת נגד העקרונות שלך ולשלוח אנשים למכשירים .. כי זה מוכר

אני גם מעוניין לשלב את העבודה שלי ברשתות מסחריים בשביל הניסיון\קידום. אני בגישה אחרת - אדם שרוצה שיעזרו לו - אני אעזור לו. מי שלא, הפסד שלו...פחות עניין של עקרונות. אבל אני מאוד מפחד שהעבודה הזאת היא מאוד מקובעת וקשה להרוויח המון כסף ללא יצירתיות.

אני גם מעוניין לשלב את העבודה שלי ברשתות מסחריים בשביל הניסיון\קידום. אני בגישה אחרת - אדם שרוצה שיעזרו לו - אני אעזור לו. מי שלא, הפסד שלו...פחות עניין של עקרונות. אבל אני מאוד מפחד שהעבודה הזאת היא מאוד מקובעת וקשה להרוויח המון כסף ללא יצירתיות.
לפי מה ששמעתי, בעסק הזה אתה חייב להדחף ולהיות מציק בשביל להשיג עבודה...
במיוחד ברשת מכונים גדולה כזאת.

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי להכנס לקטע של להשיג עבודה ברשת גדולה, כי מן הסתם התחלופה היא גדולה מאוד במקומות האלו ותמיד יש ביקוש. מי שבכל זאת מתעניין בתחום, צריך לדעת שזה עניין של גישה לאנשים וממש לא "להדחף ולהיות מציק" אלא לבוא ממקום של להלהיב את המתאמן ולנסות לעזור לו. צריך לנסות ליצור קשרים.
הבעיה היא שמציבים למדריכים יעדים של מכירה וכדומה וזה הופך לשוק ומסחרה של ממש - זה כבר לא מתאים לכל אחד. מי שעשה קורס מדריכים יודע שנותנים דגש על למידה טכנית של המקצוע (שרירים, אנטומיה, חדר כושר וכו) ולא עושים כלום שקשור לתקשורת עם אנשים. כל התחום הזה הוא תקשורת עם אנשים ולא מלמדים את זה בקורסים, לכן מי שלא בן אדם רגיש שמבין אנשים רק מלהסתכל עליהם (אני לא מדבר על אנשים עצבניים שמוציאים עצבים בחדר כושר, עם אלה בכלל קשה להסתדר) זה לא ילך.
בקשר לתרגילים מורכבים ומכשירים זה אמנם נכון, אבל הופך לפחות רלוונטי בעולם האימונים האישיים מאז שנכנס כל ה-TRX ואנשים התחילו להבין שלא חייבים להתקע על תוכניות אימונים של מפתחי גוף.

מכיר הרבה ליצנים שנחשבים "תותחים" ברשת הנ"ל כי הם מוכרים X דליי חלבון בחודש ומצד שני עושים פרפר בעמידה כנגד משקולות יד ורושמים תכניות ABC לילדים ששוקלים 55 קילו.

טיפים? תהיה איש מכירות טוב/לא אכפת להם ממש מהרמה שלך או מכל דבר אחר.
כמובן שיהיה נחמד אם תתחנף למנהל ולמדריכים הבכירים שם, ליצנים ככל שיהיו(והם יהיו ליצנים)...

לא מנסה לצאת נגד אף אחד, פשוט אומר את האמת איך שהיא

. אשמח לטיפים ועצות
הטיפים שאני יכול לתת לך בתור מתאמן הם
1 שתראה כמו 'מדריך כושר' ותראה כמו מישהו שמתאמן ושומר על תזונה
2 דוגמא אישית, שואלים אותך שאלה לגבי תרגיל, תדגים בעצמך
3 אל תהיה עצלן, תיגש מיוזמתך לאנשים תעיר, תתקן
4 אל תתפוס תחת על מתאמנים חלשים, מבוגרים וכד'
אם תראה מקצועי יהיה לך קל למכור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית