ייעוץ Test-prop/Test Enanthate

asaf_11__

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
0
43
0
מה עדיף? בטסט דרופ אני מתכוון לקחת 100 מ"ל EOD 1-8. שמעתי שיש עדיפות לטסט דרופ

1- ראשית כל אומרים : טסט פרופ (פרופיונט)
2- טסט זה טסט, פרופ או אננטט זה רק שם האסטר (אופן השיחרור של זה בגוף)
פרופ- משתחרר מהר ונגמר מהר
אננטט- משתחרר לאט וממשיך הרבה זמן
3- פרופ סופח פחות מים אננטט יותר (כמו כן אננטט בעל יכולת להעלות לחץ דם-כך אומרים לפחות בגלל הספיחה, אני לא ניסתי)
4- פרופ יכול להתאים לסייקל קצר אבל גם לארוך לעומת אננטט רק לארוך
5-פרופ ברובו אנדרגראונד ואננטט ניתן להשיג רפואי
לאחר שראית את הנתונים והבנת שאין דבר כזה יותר טוב או פחות טוב כתה יכול להחליט מה יותר מתאים לך

• פותח/ת השרשור
1- ראשית כל אומרים : טסט פרופ (פרופיונט)
2- טסט זה טסט, פרופ או אננטט זה רק שם האסטר (אופן השיחרור של זה בגוף)
פרופ- משתחרר מהר ונגמר מהר
אננטט- משתחרר לאט וממשיך הרבה זמן
3- פרופ סופח פחות מים אננטט יותר (כמו כן אננטט בעל יכולת להעלות לחץ דם-כך אומרים לפחות בגלל הספיחה, אני לא ניסתי)
4- פרופ יכול להתאים לסייקל קצר אבל גם לארוך לעומת אננטט רק לארוך
5-פרופ ברובו אנדרגראונד ואננטט ניתן להשיג רפואי
לאחר שראית את הנתונים והבנת שאין דבר כזה יותר טוב או פחות טוב כתה יכול להחליט מה יותר מתאים לך
אוקיי תודה רבה. אני ילך על הפרופ הסקייל שרשמתי הוא בסדר?

זה הראשון ? בעצם מה זה משנה לדעתי צריך להוסיף משהו נוסף כמו (ויני ,דיבול, טורינ) ל6 שבועות ראשונים.
אבל אני לא אובייקטיבי , אני פשוט חושב שחייב לשלב משהו עם טסט. אין לי שום הוכחה לטענה שלי חוץ מזה שזה דעה שלי וטוב לי איתה והיא לא תשתנה
אבל אם אתה אחד שהולך לפי הספר... אז זה סייקל מהספר

נערך לאחרונה:
זה הראשון ? בעצם מה זה משנה לדעתי צריך להוסיף משהו נוסף כמו (ויני ,דיבול, טורינ) ל6 שבועות ראשונים.
אבל אני לא אובייקטיבי , אני פשוט חושב שחייב לשלב משהו עם טסט. אין לי שום הוכחה לטענה שלי חוץ מזה שזה דעה שלי וטוב לי איתה והיא לא תשתנה
דווקא השילוב של דיבול עם טסט קצר/ארוך הוא מאוד לפי הספר עקב המכאניזמים השונים לגדילה. הראשון קשור יותר בהיקשרות לרצפטור האנדרוגני ואילו בשני הגדילה קשורה הרבה יותר בסינטזת החלבון העדיפה ודווקא היקשרות חלשה יחסית.
זה נכון שבסייקל ראשון ניתן לקבל תוצאות מעולות בשימוש בטסט בלבד (הרי קיים חסם לגדילה אפשרית בסייקל וגם כזו שניתן לשמר) כמו גם מתקבלת היכרות עם מתן טסט ממקור אקסוגני לראשונה.
בנוגע לטסט אנתת או פרופ, באם אין רגישות אסטרוגנית מיוחדת אזי דווקא האנטט מתאים לא פחות למסה. הוא יאפשר לרמות גבוהות יותר להיבנות במחזור הדם. על אף החיסרון שבקושי בהתאוששות מסייקל ארוך שיגרום לאובדן גדול יותר של רווחי הסייקל קיים יתרון בגדילה במשך זמן ארוך יותר בהיבט של שימור.
מבחינת כאבים באתר ההזרקה הפרופ כואב בהרבה ולא רק זה עוד נדרשים להזרקה eod.
קיים כמובן עניין הכמות ל-100מ"ג שהרי אסטרים ארוכים שוקלים יותר ולכן מתקבל פחות טסט (75% לעומת כ-55%) שחייב להילקח בחשבון במינון ובמחיר.

• פותח/ת השרשור
דווקא השילוב של דיבול עם טסט קצר/ארוך הוא מאוד לפי הספר עקב המכאניזמים השונים לגדילה. הראשון קשור יותר בהיקשרות לרצפטור האנדרוגני ואילו בשני הגדילה קשורה הרבה יותר בסינטזת החלבון העדיפה ודווקא היקשרות חלשה יחסית.
זה נכון שבסייקל ראשון ניתן לקבל תוצאות מעולות בשימוש בטסט בלבד (הרי קיים חסם לגדילה אפשרית בסייקל וגם כזו שניתן לשמר) כמו גם מתקבלת היכרות עם מתן טסט ממקור אקסוגני לראשונה.
בנוגע לטסט אנתת או פרופ, באם אין רגישות אסטרוגנית מיוחדת אזי דווקא האנטט מתאים לא פחות למסה. הוא יאפשר לרמות גבוהות יותר להיבנות במחזור הדם. על אף החיסרון שבקושי בהתאוששות מסייקל ארוך שיגרום לאובדן גדול יותר של רווחי הסייקל קיים יתרון בגדילה במשך זמן ארוך יותר בהיבט של שימור.
מבחינת כאבים באתר ההזרקה הפרופ כואב בהרבה ולא רק זה עוד נדרשים להזרקה eod.
קיים כמובן עניין הכמות ל-100מ"ג שהרי אסטרים ארוכים שוקלים יותר ולכן מתקבל פחות טסט (75% לעומת כ-55%) שחייב להילקח בחשבון במינון ובמחיר.
לא ממש הבנתי אותך. אפשר להזריק באותו מקום? או צריך לשנות לפעמים. ואיפה מתקבל יותר טסט?
אוקיי תודה, וזה סקייל ראשון אז אני אני יקח רק טסט.

לא ממש הבנתי אותך. אפשר להזריק באותו מקום? או צריך לשנות לפעמים. ואיפה מתקבל יותר טסט?

אוקיי תודה, וזה סקייל ראשון אז אני אני יקח רק טסט.
אתה בהחלט יכול להזריק באותו אתר - רבע עליון חיצוני של הישבן.
אני בהחלט לא ממליץ לך להזריק טסט פרופ UG לדלתא. זה כואב יותר, רגיש יותר לפגיעה בעצב ובהחלט לא מתאים להזרקות מרובות.
הזרקה ברגל תכאב אפילו יותר.
כאן אני חוזר להעדפה לאסטר ארוך ותדירות ההזרקה. מדובר בפרמטר שבהחלט לא כדאי לזלזל בו בייחוד כשמדובר בסייקל ראשון.
לגבי כמות החומר, כפי שהסברתי ב100מ"ג של טסט פרופ ישנו כ-74% טסט לעומת כ-55% ב-100מ"ג של טסט אנטט. מצד שני האסטר קצר ולכן החומר דועך מהר יותר במחזור הדם. ניתן להשוות כמות חומר בדם בכל רגע מהסייקל די בקלות (אם אתה מעוניין שלח לי בקשה בפרטי ואעביר לך מחשבון יעודי לחישוב רמות חומר בדם במהלך סייקל).

• פותח/ת השרשור
אתה בהחלט יכול להזריק באותו אתר - רבע עליון חיצוני של הישבן.
אני בהחלט לא ממליץ לך להזריק טסט פרופ UG לדלתא. זה כואב יותר, רגיש יותר לפגיעה בעצב ובהחלט לא מתאים להזרקות מרובות.
הזרקה ברגל תכאב אפילו יותר.
כאן אני חוזר להעדפה לאסטר ארוך ותדירות ההזרקה. מדובר בפרמטר שבהחלט לא כדאי לזלזל בו בייחוד כשמדובר בסייקל ראשון.
לגבי כמות החומר, כפי שהסברתי ב100מ"ג של טסט פרופ ישנו כ-74% טסט לעומת כ-55% ב-100מ"ג של טסט אנטט. מצד שני האסטר קצר ולכן החומר דועך מהר יותר במחזור הדם. ניתן להשוות כמות חומר בדם בכל רגע מהסייקל די בקלות (אם אתה מעוניין שלח לי בקשה בפרטי ואעביר לך מחשבון יעודי לחישוב רמות חומר בדם במהלך סייקל).
סבבה. תודה רבה אולי אני ילך על האנטט בסוף החורף אני מתחיל סקייל נחליט עד אז מה אני יקח. ומפחינת הלחץ דם אני נוקח גם קלן אני חושש ליתר לחץ דם יהיה בעיה עם זה?

סבבה. תודה רבה אולי אני ילך על האנטט בסוף החורף אני מתחיל סקייל נחליט עד אז מה אני יקח. ומפחינת הלחץ דם אני נוקח גם קלן אני חושש ליתר לחץ דם יהיה בעיה עם זה?
אתה לוקח קלן לשבועיים. סביר שתהיה עלייה בלחץ הדם כתופעת לוואי.

יאלה מה אתה מתבכין ... לחץ דם , תופעות לוואי, וכו׳
אתה עושה סייקל או מה ???
עכשיו ברצינות רגע:
אין סייקל בלי תופעות לוואי כאלה או אחרות ותאמת לא ממש ניתן לצפות אותם במדוייק

לגביי ההזרקה בישבן לפעמים הזריקות כואבות אז כדאי גם ברגל כמובן למי שיודע.
ולא כדאי להזריק לאותו מקום כל הזמן.

• פותח/ת השרשור
חחח אני מפחד ברגל לא יודע למה. אני מעדיף בתחת ואם אסור באותו מקום נשנה לצד השני

את זה אני יודע. אבל השילוב קלן+טסט יהיה בעיה עם לחץ דם גבווה? כי שניהם התופעות עלייה בלחץ דם
נכון. לכן כדאי לבצע בדיקות לחץ דם מדי פעם. רוב המשתמשים אינם מבינים שהסיכון העיקרי בסייקל קשור במערכת הקרדיו-וסקולרית.
יאלה מה אתה מתבכין ... לחץ דם , תופעות לוואי, וכו׳
אתה עושה סייקל או מה ???
עכשיו ברצינות רגע:
אין סייקל בלי תופעות לוואי כאלה או אחרות ותאמת לא ממש ניתן לצפות אותם במדוייק
דווקא ניתן לצפות את תופעות הלוואי במדוייק עבור כל חומר לא את המידה בה יופיעו אצל כל משתמש.
חחח אני מפחד ברגל לא יודע למה. אני מעדיף בתחת ואם אסור באותו מקום נשנה לצד השני
כעיקרון הישבן הוא אתר מועדף מבחינת מרחב ההזרקה האפשרי, כאב וגודל השריר.
בישבן הכי פחות כואב אך כמובן שהזרקה חוזרת מתחילה להוות בעיה בשלב מסויים: גודל שריר, פציעה חוזרת, מעבר דרך שכבת שומן וכו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית