הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לגיינר

PuppEDogg

משתמש מתחיל
50
3
נק' מוניטין:
3
50
3
אז אחרי שהבנתי שקניתי גיינר לא מתאים מבחינת ערך קלורי (קניתי לפני שהתחלתי להתעסק עם הפורום פה ולא הבנתי כלום) אני צריך
לקנות גיינר חדש ואני צריך את עזרתכם שאני לא אעשה עוד טעות.
אין צורך לנסות לשכנע אותי אחרת כי אין מצב אני מצליח להשלים עוד 1000+ קלוריות ביום בנוסף לכמויות שאני כבר אוכל, גיינר זה הפיתרון הכי נוח למרות המחיר הגבוה.

אני רוצה משהו יחסית זול אבל איכותי ובאריזה גדולה שיחזיק להרבה זמן, ערך קלורי כמה שיותר גבוה ואיכותי וכמובן שיהייה טעים.
אני אשמח גם אם תציעו לי על אתר מסויים או חנות באיזור חדרה שמשם אני יכול להזמין/לקנות.

• פותח/ת השרשור
מה הערכים של הגיינר? ולמה הוא לא מתאים לך מבחינת ערך קלורי?

אם אני מערבב עם חלב יוצא בסביבות ה500 קלוריות אבל אחרי אימון אני שותה רק עם מים שזה בערך 300 ואם זה בבית אני אני מערבב חלב עם מים אז יוצא מקסימום 400 וזה לא מתאים לי כי אחרי שחישבתי כמה בערך קלוריות אני אוכל ביום ואני אוכל 4-5 פעמים שאחת מהם זה השייק עדיין יוצא שחסר לי בסביבות ה1000 קלוריות

אם חסרות לך 1000 קלוריות , משהו מאוד לא תקין בתפריט שלך. בעיקר מכיוון שהגיינר הוא ברובו פחמימה

• פותח/ת השרשור
אם חסרות לך 1000 קלוריות , משהו מאוד לא תקין בתפריט שלך. בעיקר מכיוון שהגיינר הוא ברובו פחמימה

יכול להיות שלא חישבתי נכון את הקלוריות כי זה משתנה והכמויות לא מדויקות ולא כזה השקעתי בחישוב עשיתי בערך, בכל מקרה אני לא מצליח לעלות במשקל וגיינר עם ערך קלורי יותר גבוה יעזור לי יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית