עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ג'ל טסטוסטרון ניתן על מנת לייצב רמות טסטוסטרון בתחום הנורמה כחלק מ-TRT.האם הדבר עוזר לבניית מאסת שריר?
ראשית, לא אצל כולם נספג הג'ל בצורה טובה. גם אם הג'ל נספג טוב אצל אדם הוא יצטרך לשהות באמבטיה של ג'ל בכדי לספוח 150מ"ג - בעייה של biosvailability.אני לא בדיוק יודע איך זה עובד עם הג׳ל, אבל אם לדוגמא המרשם שמקבלים הוא 50מ״ג למריחה פעם ביום, אדם שימרח 150-200 מ״ג ביום לא יקבל רמות טסט גבוהות הרבה יותר מהנורמה?
30-40% מהאנשים לא סופגים את הג׳ל כמעט בכלל. כנראה משהו ברצפטורים בעור. לחלק גדול מהלא סופגים זה גם עושה פריחה/גירוי באזור.ראשית, לא אצל כולם נספג הג'ל בצורה טובה. גם אם הג'ל נספג טוב אצל אדם הוא יצטרך לשהות באמבטיה של ג'ל בכדי לספוח 150מ"ג - בעייה של biosvailability.
מעבר לכך מדובר בדרך עקלקלה ולא כלכלית בעליל.
זה לא בדיוק הפחד מזריקות, אני נמצא על trt 250 מ״ג אנטט פעם בשבועיים, זריקה ראשונה עברה חלק, כאב בקטנה כצפוי. זריקה שניה נפלתי על אחות מטומטמת (לא מתכנן להזריק לעצמי בנתיים), כנראה פגעה בעצב או משהו, בקושי הצלחתי לשבת או לשכב בתנוחה כלשהיא חוץ מעל הצד ההפוך מצד הזריקה, שלא נדבר על להתאמן או ללכת לעבודה.30-40% מהאנשים לא סופגים את הג׳ל כמעט בכלל. כנראה משהו ברצפטורים בעור. לחלק גדול מהלא סופגים זה גם עושה פריחה/גירוי באזור.
בכלל ג׳ל מותאם לאנשים שמפחדים מזריקות/לא יכולים להתמודד עם זריקות. הבעיה שרובם מהר מאוד עובר לזריקות כי למרוח ג׳ל על בסיס יומי, כשהחולצה נדבקת ואסור לגעת באף אחד 3 שעות אחרי מריחה או משהו בסיגנון, מביא אותם מהר מאוד להתחיל להזריק פעם בשבוע ולגמור עם זה תוך 3 דקות.
מה החסרונות שלו (בטוח שיש)?מי שלא רוצה להזריק יש אנדרוקסון טסטוסטרון אנדקנואט מיוצר בכפסולות
1. עובר דרך הכבדמה החסרונות שלו (בטוח שיש)?
אני מניח שהרעילות שלו לכבד היא הסיבה שהרופא שלי לא הציע לי אותו כטיפול trt1. עובר דרך הכבד
2. יקר מאוד
3. הספיגה גם לא אידאלית בדומה לג׳לים (בגלל שיש מעבר בקיבה והכבד)
אמנם הוא לא רעיל לכבד כמו סטרואיד אוראלי ממוצע (אינו C17) אבל עיקרון הפעולה בדמות דיפוזיה דרך דפנות הקיבה (כפי שמשה ציין) פשוט הופך אותו למאוד לא זמין ביולוגית. גם בצריכה של 500מ"ג (יקר) אתה עלול לראות אפס תוצאות מבחינת גדילת שריר (הוא לא צפוי).מה החסרונות שלו (בטוח שיש)?
לי יותר נראה כי זה לא מופיע בסל התרופותאני מניח שהרעילות שלו לכבד היא הסיבה שהרופא שלי לא הציע לי אותו כטיפול trt
זה לא בדיוק הפחד מזריקות, אני נמצא על trt 250 מ״ג אנטט פעם בשבועיים, זריקה ראשונה עברה חלק, כאב בקטנה כצפוי. זריקה שניה נפלתי על אחות מטומטמת (לא מתכנן להזריק לעצמי בנתיים), כנראה פגעה בעצב או משהו, בקושי הצלחתי לשבת או לשכב בתנוחה כלשהיא חוץ מעל הצד ההפוך מצד הזריקה, שלא נדבר על להתאמן או ללכת לעבודה.
זה היה בצד השני, הכאב היה שונה מהכאב בפעם הקודמת, הפעם זה ממש כאב גם בזמן הזריקה עצמה, בניגוד לפעם קודמת שבקושי הרגשתי אותהאין לזה קשר לאחות אל תאשים אותה סתם בכאבים. אם קיבלת זריקה באותו לחי ישבן אזי זה עלול לקרות.
אם הייתה פגיעה בעצב היית מרגיש את זה בזמן הזריקה והשריר היה קופץ