עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדריך כושר גם חייב להיות סוג של לקקןסה"כ חרא כסף בלי הרבה אימונים אישיים (שזה לא כזה פשוט להשיג אם אתה לא רוצה להפוך למשרד יח"צ), אבל לדעתי עבודת סטודנט הרבה יותר נוחה ממלצר או מאבטח, או אפילו נציג מכירות אם אתה לא מסוגל להיות כל כך לקקן כל הזמן.
האם השיקול היחידי בין העבודות הינו כסף בלבד? חומר למחשבה..
לדעתי זה השיקול העיקרי ! אבל לא היחידהאם השיקול היחידי בין העבודות הינו כסף בלבד? חומר למחשבה..
כשעושים הרבה כסף אז אוהבים את העבודה! אני מתכוון הרבה כסף ....העלאת נקודה חשובה, כי יש המון אנשים שיבחרו דווקא לעסוק במה שהם אוהבים מאשר משהו שהם לא אוהבים/סובלים ממנו בשביל הכסף.
הכסף הוא גורם מפתח אבל לפעמים המח אומר אחרת, אני בכל אופן בדעה של תרוויח פחות אבל תהנה ממה שאתה עושה, כי ברגע שאתה עושה משהו שאתה אוהב אתה תעשה אותו על הצד הטוב ביותר.
אלא אם כן אתה אוהב לעשות כסף 😃לעסוק במה שהם אוהבים מאשר משהו שהם לא אוהבים/סובלים
הרבה כסף זה עניין יחסי וגם מתרגלים למצב די מהרלדעתי זה השיקול העיקרי ! אבל לא היחיד
כשעושים הרבה כסף אז אוהבים את העבודה! אני מתכוון הרבה כסף ....
אבל יש הבדל בין מה שאתה אוהב לבין מה שתאהב לעבוד בו. העלאת נקודה חשובה, כי יש המון אנשים שיבחרו דווקא לעסוק במה שהם אוהבים מאשר משהו שהם לא אוהבים/סובלים ממנו בשביל הכסף.
כשיש הרבה רוצים יותר ובד״כ כסף עושה עוד כסף כך שההון גדל ולא מתרגלים לזההרבה כסף זה עניין יחסי וגם מתרגלים למצב די מהר
מדריך חד"כ זו לא עבודה לעתיד, זו עבודה שמקבילה למלצר/מאבטח/עבודה מזדמנת X, לצערי.ומה יקרה עוד 10 שנים?
אני לא מדבר על לחשוב על העתיד ולבנות את עצמך להעתיד,
אלא מה תוכל לעשות עכשיו, בשביל להועיל לעצמך ולהתקדם תוך כדי התחשבות בעתיד? יש לאן לשאוף במלצרות עם 45 שח לשעה? חוץ מכסף זה תורם לך במשהוא חיובי? האם זה לא פשוט כמו לקנות את הזמן שלך בכסף?
כמה אנשים היו מוותרים על שנה בחייהם וקמים בשנת 2015 עם חצי מליון בכיס? האם זאת האפשרות הנכונה?
אני עובד בזה ולא מלקק לאף אחד, גם אם זה אומר פחות 3-4 מתאמנים.מדריך כושר גם חייב להיות סוג של לקקן
לא באתי להעליב אבל אתה חייב להיות בעל יכולת חברותית אם אתה מאמןמדריך חד"כ זו לא עבודה לעתיד, זו עבודה שמקבילה למלצר/מאבטח/עבודה מזדמנת X, לצערי.
אני עובד בזה ולא מלקק לאף אחד, גם אם זה אומר פחות 3-4 מתאמנים.
איפה אתה פותח?אני הולך להוציא תעודה ....אבל אני גם עומד לפתוח חדר כושר ....כי אין באיזור שלי קרוב
לפני שאתה פותח, תשאל את עצמך למה אין כבר משהו באזוראני הולך להוציא תעודה ....אבל אני גם עומד לפתוח חדר כושר ....כי אין באיזור שלי קרוב
אני הולך להוציא תעודה ....אבל אני גם עומד לפתוח חדר כושר ....כי אין באיזור שלי קרוב
איפה אתה פותח?
לפני שאתה פותח, תשאל את עצמך למה אין כבר משהו באזור
רשמתי חוב לראק.
אם אתה משיג קורס מוזל או על חשבון רשת חדרי כושר או משהו כזה זה שווה למסרת סטודנט וכאלה.
לשלם 9000 שקל ולבזבז מלא זמן שאתה לא מרוויח בו שקל בשביל שכר בסיסי ביותר זה לא שווה (השעות של הקורס + עלות זה 15000 שקל לפחות במחיר מלא).
וכמובן כול אחד ומה שמתאים לווו