הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מהי משכורת של מדריך חדר כושר

סה"כ חרא כסף בלי הרבה אימונים אישיים (שזה לא כזה פשוט להשיג אם אתה לא רוצה להפוך למשרד יח"צ), אבל לדעתי עבודת סטודנט הרבה יותר נוחה ממלצר או מאבטח, או אפילו נציג מכירות אם אתה לא מסוגל להיות כל כך לקקן כל הזמן.

סה"כ חרא כסף בלי הרבה אימונים אישיים (שזה לא כזה פשוט להשיג אם אתה לא רוצה להפוך למשרד יח"צ), אבל לדעתי עבודת סטודנט הרבה יותר נוחה ממלצר או מאבטח, או אפילו נציג מכירות אם אתה לא מסוגל להיות כל כך לקקן כל הזמן.
מדריך כושר גם חייב להיות סוג של לקקן

האם השיקול היחידי בין העבודות הינו כסף בלבד? חומר למחשבה..

העלאת נקודה חשובה, כי יש המון אנשים שיבחרו דווקא לעסוק במה שהם אוהבים מאשר משהו שהם לא אוהבים/סובלים ממנו בשביל הכסף.

הכסף הוא גורם מפתח אבל לפעמים המח אומר אחרת, אני בכל אופן בדעה של תרוויח פחות אבל תהנה ממה שאתה עושה, כי ברגע שאתה עושה משהו שאתה אוהב אתה תעשה אותו על הצד הטוב ביותר.

לדעתי זה השיקול העיקרי ! אבל לא היחיד
העלאת נקודה חשובה, כי יש המון אנשים שיבחרו דווקא לעסוק במה שהם אוהבים מאשר משהו שהם לא אוהבים/סובלים ממנו בשביל הכסף.

הכסף הוא גורם מפתח אבל לפעמים המח אומר אחרת, אני בכל אופן בדעה של תרוויח פחות אבל תהנה ממה שאתה עושה, כי ברגע שאתה עושה משהו שאתה אוהב אתה תעשה אותו על הצד הטוב ביותר.
כשעושים הרבה כסף אז אוהבים את העבודה! אני מתכוון הרבה כסף ....

לדעתי זה השיקול העיקרי ! אבל לא היחיד
כשעושים הרבה כסף אז אוהבים את העבודה! אני מתכוון הרבה כסף ....
הרבה כסף זה עניין יחסי וגם מתרגלים למצב די מהר

. העלאת נקודה חשובה, כי יש המון אנשים שיבחרו דווקא לעסוק במה שהם אוהבים מאשר משהו שהם לא אוהבים/סובלים ממנו בשביל הכסף.
אבל יש הבדל בין מה שאתה אוהב לבין מה שתאהב לעבוד בו

קורס עולה היום 9000~
והשכר הוא שכר מינימום במידה ואתה לא עושה אימונים אישיים.עבודת מלצרות במסעדה נורמלית תתן לך 45~ לשעה כולל טיפים.וכמובן לא צריך לשלם על קורס.זו עבודה לא מחייבת,תמיד יש ביקוש ואפשר תמיד לעשות כפולות.
ואם אתה ממלצר במסעדה טובה אז בכלל כיף(לך תמלצר ביומנגוס 🙄)

ומה יקרה עוד 10 שנים?
אני לא מדבר על לחשוב על העתיד ולבנות את עצמך להעתיד,
אלא מה תוכל לעשות עכשיו, בשביל להועיל לעצמך ולהתקדם תוך כדי התחשבות בעתיד? יש לאן לשאוף במלצרות עם 45 שח לשעה? חוץ מכסף זה תורם לך במשהוא חיובי? האם זה לא פשוט כמו לקנות את הזמן שלך בכסף?
כמה אנשים היו מוותרים על שנה בחייהם וקמים בשנת 2015 עם חצי מליון בכיס? האם זאת האפשרות הנכונה?

ומה יקרה עוד 10 שנים?
אני לא מדבר על לחשוב על העתיד ולבנות את עצמך להעתיד,
אלא מה תוכל לעשות עכשיו, בשביל להועיל לעצמך ולהתקדם תוך כדי התחשבות בעתיד? יש לאן לשאוף במלצרות עם 45 שח לשעה? חוץ מכסף זה תורם לך במשהוא חיובי? האם זה לא פשוט כמו לקנות את הזמן שלך בכסף?
כמה אנשים היו מוותרים על שנה בחייהם וקמים בשנת 2015 עם חצי מליון בכיס? האם זאת האפשרות הנכונה?
מדריך חד"כ זו לא עבודה לעתיד, זו עבודה שמקבילה למלצר/מאבטח/עבודה מזדמנת X, לצערי.

מדריך כושר גם חייב להיות סוג של לקקן
אני עובד בזה ולא מלקק לאף אחד, גם אם זה אומר פחות 3-4 מתאמנים.

מדריך חד"כ זו לא עבודה לעתיד, זו עבודה שמקבילה למלצר/מאבטח/עבודה מזדמנת X, לצערי.

אני עובד בזה ולא מלקק לאף אחד, גם אם זה אומר פחות 3-4 מתאמנים.
לא באתי להעליב אבל אתה חייב להיות בעל יכולת חברותית אם אתה מאמן

לא נעלבתי, אבל באתי להגיד שלא צריך ללקק לאנשים כשאתה עובד במקצוע הזה יותר מכל מקצוע אחר שעובדים בו עם אנשים...

אני מדריך , ויש לי חברים בעבודה שעובדים בזה כעבודה לחיים , וחלקם נשואים והם סוגרים את החודש בסביבות ה8~ והם גרים בחדר כושר או שהם באים בבוקר , עושים הפסקת צהרים ובערב חוזרים שוב ..או שיש פתאום הפסקה ארוכה של שעה-שעתיים כי יש חור בין המתאמנים.

ברשתות מדריך מתחיל יעשה 60 ומדריך ותיק יעשה 70-90 לאימון של שעה.
ככה שחושבים תעשה אתה עם עצמך האם זה משתלם

אני הולך להוציא תעודה ....אבל אני גם עומד לפתוח חדר כושר ....כי אין באיזור שלי קרוב

אם אתה משיג קורס מוזל או על חשבון רשת חדרי כושר או משהו כזה זה שווה למסרת סטודנט וכאלה.
לשלם 9000 שקל ולבזבז מלא זמן שאתה לא מרוויח בו שקל בשביל שכר בסיסי ביותר זה לא שווה (השעות של הקורס + עלות זה 15000 שקל לפחות במחיר מלא).
וכמובן כול אחד ומה שמתאים לווו

איפה אתה פותח?

באלמגור ...זה מושב ליד הכנרת

לפני שאתה פותח, תשאל את עצמך למה אין כבר משהו באזור

כן צריך באמת אני יחשוב על זה

רשמתי חוב לראק.

שזה אומר?
אם אתה משיג קורס מוזל או על חשבון רשת חדרי כושר או משהו כזה זה שווה למסרת סטודנט וכאלה.
לשלם 9000 שקל ולבזבז מלא זמן שאתה לא מרוויח בו שקל בשביל שכר בסיסי ביותר זה לא שווה (השעות של הקורס + עלות זה 15000 שקל לפחות במחיר מלא).
וכמובן כול אחד ומה שמתאים לווו

לפי מה שראיתי הקורס עולה 6000 שקל, סכום שאני יכול להרשות לעצמי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית