הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

Tap Water vs Bottled Water

korkland

משתמש פעיל
320
94
נק' מוניטין:
280
320
94
איזה מישהו מהארץ שלח לו את ההודעה, יש לי הרגשה חזקה שיש לו משתמש בפורום..
בכל אופן המכשיר השחור שיש שם(reverse osmosis) מאחור זה סתם משהו כמו תמי 4? לא ממש הבנתי..
אגב לשתות מבקבוקי זכוכית באמת אחד הדברים.. יש מן קטע כזה בארה"ב שהם שותים הכל במין צנצנות כאלה, כל מיני שייקים וכאלה.. צריך לקנות כמה..

אני שמח שויקי פתרה לך את החידה לגבי המכשיר. הקדשתי 2:30 דקות לשמוע את הקשקושים של אליוט ונשברתי שם ("תקשיבו לגוף שלכם" בתור תחליף למחקר מדעי ש"לא מעניין אותו" לא נשמע לי כעמדת פתיחה מבטיחה. אם הייתי מקשיב לגוף שלי הייתי אוכל המון סוכר ומלח,שותה מעט וקם מהכורסא רק בשביל להגיע למקרר או לשרותים). סורי.

• פותח/ת השרשור
אני שמח שויקי פתרה לך את החידה לגבי המכשיר. הקדשתי 2:30 דקות לשמוע את הקשקושים של אליוט ונשברתי שם ("תקשיבו לגוף שלכם" בתור תחליף למחקר מדעי ש"לא מעניין אותו" לא נשמע לי כעמדת פתיחה מבטיחה. אם הייתי מקשיב לגוף שלי הייתי אוכל המון סוכר ומלח,שותה מעט וקם מהכורסא רק בשביל להגיע למקרר או לשרותים). סורי.
סך הכל עניינה אותי הדעה שלך לגבי אותם מים שעוברים אוסמוזה הפוכה, ולא מה שאליוט אומר, כן הוא הרבה ברו-סיינס אבל יש לו גם הרבה דברים מעניינים..

תקשיבו לגוף זה משהו חשוב ולא חייב להיות מדעי. מעבר לזה שזה כן מדעי שיש רעלים במים מינרליים(מי עדן למשל). אני אקח את עצמי כדוגמה - אני לא נוגע בחמאת בוטנים כי זה עושה לי גרעפסים ושלשולים. זה לא מדעי בשום צורה שלא מומלץ לי לאכול את זה. אבל מהתגובה של הגוף שלי לזה אני מסיק שלא רצוי לי לאכול את זה.
לא מאמין שיצאתי נגד עמדה שלך 😱

אני יכול לתת רשמים בתור מישהו שהיה לו אוסמוסה הפוכה בבית.
דבר ראשון, זה מסנן מאוד חזק (כמה שלבי סינון עם ממברנות, אם אני זוכר נכון). כשהיה אי-קולי באזור שלי, זה סינן את זה והשתמשנו במים כרגיל.
זה מסנן כל כך חזק שזה מסנן מינרלים ודברים שאתה דווקא כן רוצה שיהיה לך במים (ובגלל זה בנוסף למערכת סינון אפשר להוסיף גם מערכת שמוסיפה מינרלים למים).
והתחזוקה, מן הסתם, עולה יותר כסף.

סה"כ, זה דווקא די הרס לי את הילדות. תמיד כשאורחים שתו מים אצלנו הם טעמו שזה מגעיל (כן, זה הבדל משמעותי), אני דווקא התרגלתי וכששתיתי מים מינרלים או מים בבית אחר זה היה תענוג אמיתי.

ובנוגע לאליוט הולס, פעם הוא היה ממש גבר וממש טוב, לאט לאט הוא התחיל להשתגע. עדיף לראות סרטונים ישנים שלו.

איזה קשקשן...מתחיל להרגיש כמו כהן כת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית