עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה יותר טוב סקיפי או תומריש שם שומן צמחי מוקשה חלקית, זהוא לא מומלץ לאכילה.
גם חמאת בוטנים b&d לא טובה?אף אחת מהן לחיטוב
תאכל בוטנים חיים או קלויים במקום
ופסטרמה אפשר לאכול?גם. פשוט חמאות בוטנים למיניהן מכילות שומן צמחי, חומרי ייצוב ויש בהן לא מעט סוכר פשוט. לא מציע לך לאכול אף סוג של חמאת בוטנים בחיטוב
בשר מעובד מלא בנתרן וחומרים מייצבים. אם אין ברירה ואתה לא מגיע לכמות החלבון היומית אפשר לאכול אבל לא להתבסס על זה. ואם כבר כן אז פסטרמה דלת שומן עם כמה שיותר חלבון ל100 גרם וכמה שפחות פחמימהופסטרמה אפשר לאכול?
גם. פשוט חמאות בוטנים למיניהן מכילות שומן צמחי, חומרי ייצוב ויש בהן לא מעט סוכר פשוט. לא מציע לך לאכול אף סוג של חמאת בוטנים בחיטוב
אני משתמש בB&D הטבעית,יוצא יותר זול מסקיפי וגם יותר "בריא".גם ל B&D יש גרסא כזאת טבעית
למה "בריא"? בעקרון המרכיבים זה בוטנים .. זה לא כמו סקיפי שמוסיפים טונות של שמן צמחי וטונות של סוכר ..אני משתמש בB&D הטבעית,יוצא יותר זול מסקיפי וגם יותר "בריא".
מקור לשומן כן,התכוונתי ב"בריא" שזה בלי הסוכר ושאר הירקות (בB&D הטבעי*).למה "בריא"? בעקרון המרכיבים זה בוטנים .. זה לא כמו סקיפי שמוסיפים טונות של שמן צמחי וטונות של סוכר ..
ובוטנים אחלה מקור לשומן לא?
חיפשתי בסופרים ואני לא מוצא איפו אפשר לקנות את החמאת בוטנים הזאת וכמה היא עולה?מקור לשומן כן,התכוונתי ב"בריא" שזה בלי הסוכר ושאר הירקות (בB&D הטבעי*).
לא בכל סופר יש את זה,אבל לפי מה שאני יודע,ניתן לקנות ב"אושר עד" ו-"יש".חיפשתי בסופרים ואני לא מוצא איפו אפשר לקנות את החמאת בוטנים הזאת וכמה היא עולה?