הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS אוכל

sharon95

משתמש מתחיל
81
4
נק' מוניטין:
4
81
4
משקל 72 גובה 175 גיל 16
אני כרגע בSS ועליתי
סקאווט 60--95
דדליפט 65--100
בנץ 60---72.5
משקול גוף 67-72

אני התחלתי במאזן קלוריות חיובי של כ 500 היום אני משהו כמו 700-900 וזה פשוט נראה לי המון קלוריות
הRMR שלי 2200
במשך החודש וחצי שאני בSS אני תוצאות גם בשרירים וגם בשומן .
השאלה שלי היא:
אם אני יעלה 200 קלוריות כל פעם שאני ניתקע אני יגיע למלא לקלוריות. אני לא ישמין ?
אם אני ימשיך ככה, לקראת סיום SS (בעוד חודש חודשיים) אני כבר יהיה במאזן קלוריות חיובי מעל 1000 קלוריות!
אני יודע בתוכניות כוח צריך לאכול המון , אבל בתכלס המטרה שלי היא מסה , ואני לא לסיים עם אחוז שומן גבוה מאד..
מה דעתכם?

נערך לאחרונה:
משקל 72 גובה 175 גיל 16
אני כרגע בSS ועליתי
סקאווט 60--95
דדליפט 65--100
בנץ 60---72.5
משקול גוף 67-72

אני התחלתי במאזן קלוריות חיובי של כ 500 היום אני משהו כמו 700-900 וזה פשוט נראה לי המון קלוריות
הRMR שלי 2200
במשך החודש וחצי שאני בSS אני תוצאות גם בשרירים וגם בשומן .
השאלה שלי היא:
אם אני יעלה 200 קלוריות כל פעם שאני ניתקע אני יגיע למלא לקלוריות. אני לא ישמין ?
אם אני ימשיך ככה, לקראת סיום SS (בעוד חודש חודשיים) אני כבר יהיה במאזן קלוריות חיובי מעל 1000 קלוריות!
אני יודע בתוכניות כוח צריך לאכול המון , אבל בתכלס המטרה שלי היא מסה , ואני לא לסיים עם אחוז שומן גבוה מאד..
מה דעתכם?
אם אתה לא רוצה להשמין יותר מדי, אז תהיה בפלוס 500. אל תעשה דברים שלא תהיה שלם איתם. מצד שני, כך בחשבון שאתה לא תפיק מהתוכנית את המקסימום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית