הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון עזרה בבקשה

eli1982

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם
אני בן 31 משקל 72 גובה 177בריא
מתאמן שלושה חודשים ואני רוצה להתחיל סייקל ראשון לפי ההמלצה של המדריך הסייקל יהיה מורכב מ: 1.טסטוסטרון 500/mg חמש זריקות זריקה בשבוע.
2. Deca 200/mg חמש זריקות זריקה בשבוע
הנה קישור של המוצרים

האם זה בסדר להתחיל עם שניהם? או עדיף רק טסטוסטרון?
האם זה ישפיע על הזרע ? על גודל האשכים ?
האם ההורמונים יסתדרו אחרי הסייקל וה pct ?
האם צריך לפנות לרופא לפני הסייקל?
מישהו התנסה עם החברה הזאת?
כמה זה יעלה אותי במשקל?
סליחה על הבורות והשאלות אבל אני גם מבולבל מכל מה שאני יודע על סטירואידים 😃))
תודה מראש לעונים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין לתת קישורים לאתרים שדרכם ניתן לרכוש חומרים לא חוקיים.

עריכה: אין לך מה להשתמש בדקה בסייקל ראשון וגם אני לא הבנתי את הקטע של ה 5 זריקות בשבוע מכל אחד.

נערך לאחרונה:
מה הקטע לעשות סייקל אחרי שלושה חודשים של אימונים... ? מה אתה עושה צחוק מעצמך ? אתה עדיין לא מקיר את הגוף שלך , עוד לא יודע איך לעשות נכון את כל התרגילים... לא בא לזלזל בך כמובן ! אבל צריך וותק של איזה שנה שנתיים לפחות בשביל סייקל
אגב יש לך מאמן/מדריך מאנייק גדול !!!
אתה מתאמן רק שלושה חודשים והוא כבר מנסה לדחוף לך חומרים ... בטח הוא גם מציע לך בקבוקון באיזה 400 וגוזר עליך וואחד קופון ורוב הסיכויי גם שהחומרים חרא!!!
ולא רק שהוא מנייאק בן מנאייק הוא גם נותן לך פה סייקל הכי דפוק שיש - אננטט ודקה ל5 שבועות בלבד ??? זה חומרים שמתחילים לעבוד רק אחרי 4 שבועות 😣
תשמע לי תתרחק ממנו תעשה טובה לעצמך,,, תחקה איזה שנה אם הסייקל - זה עצה הכי טובה שאתה יכול לקבל ואני אומר לך את זה מהלב !!!

• פותח/ת השרשור
תודה אחי על התגובה אבל אני לפני 3 שנים הפסקתי אימונים לפני זה התאמנתי כמעט שנתיים אבל עם הרבה זמן בלי אימונים עבודה ואוכל לא מסודר ירדתי הרבה במשקל, ( שיחקתי כדורגל שנים הגוף שלי מאפס בספורט) מבחינת האימונים אני יודע הכל ומתאמן בלי שום מדריך כי זה לא פעם ראשונה, דרך אגב אני ביקשתי סייקל ממנו והוא המליץ והתעקש שאברר פה כי הוא אמר שפה יש אנשים מבינים עניין.
מבחינת הסייקל אני שלם עם זה ורוצה להתחיל .
רק רציתי תשובות על השאלות שלי כי חשוב לי לשמוע מכם החברים בפורום.
סליחה על החפירות ;)

הכל בסדר , שיהיה בהצלחה
יש פה מדריך של סייקל למתחילים בראש הפורום - תקרא שם ותרכיב לך סייקל לבד

• פותח/ת השרשור
תודה בכל אופן אחי.
מישהו פה יכול לענות על השאלות ששאלתי קודם ? בקשר לזרע ולהסתגלות הגוף אחרי? האם צריך לראות רופא לפני? Isravil אל תתעצבן אחי באתי לשאול ולהסכיל כמו כל אחד שלא מבין עניין ולא רץ אחרי כמה מילים ממישהו.

תודה בכל אופן אחי.
מישהו פה יכול לענות על השאלות ששאלתי קודם ? בקשר לזרע ולהסתגלות הגוף אחרי? האם צריך לראות רופא לפני? Isravil אל תתעצבן אחי באתי לשאול ולהסכיל כמו כל אחד שלא מבין עניין ולא רץ אחרי כמה מילים ממישהו.
בשביל השקט הנפשי אתה יכול לעשות בדיקות לפני הסייקל בזמן הסייקל ואחרי כדי לראות א כל אם החומר באמת טוב ולא שעבדו עליך , במידה והטסט לא רפואי . וגם כדי שתהיה במעקב , לא חייב לעשות לפני ואחרי אבל אחרי פיסיטי זה די חשוב , סייקל ראשון לא מומלץ להוסיף חומר , טסט בלבד יספיק . לך על פרופ ותאריך ל 8 שבועות
, בגדול פיסיטי יחזיר לך את הזרע ולא תהיה שום בעיה במערכת ההורמונלית אם אתה עושה הכל כמו שצריך , פרגניל במהלך וכלומיד ונולבה בפיסיטי אין לך מה לדאוג

תודה בכל אופן אחי.
נשמע לא התעצבנתי... כלל וכלל לא !!!
פשוט יש פה כמה מאמרים מצויינים על סייקלים וpct ואני חושב שאם תקרא אותם הרבה דברים יתבהרו אצלך בנוגע לחומרים.
יש שם דוגמאות לסייקלים דוגמאות pct
תופעות לוואי וכו׳
יש לך כרגע חורים במידע ששמעתה דברים פה ושם
ברגע שתקרא את המאמרים השאלות שלך יהיו יותר חדות ומדויקות !

• פותח/ת השרשור
תודה רבה ליאור על ההסבר 😃
אז ככה אני אעשה סייקל טסט. 8 שבועות במהלך הסייקל פרגניל ובסיום כלומיד ונולבה ובשביל שהכל יהיה ברור בדיקות דם אחרי פיסיטי.
Isravil
אני לומד פה בפורום ותאמין לי שהשאלות ששאלתי לא קיבלתי עליהם תשובה או שתשובה לא ברורה ואני בתחום הסט. חדש ולא יכול לעשות משהו בלי בירור מעמיק כי זה לא משחק ורק בפורום יגידו אמת וכל השאר זה רק כסף כסף כסף כמו אצל כל סוחר ואני לא נופל...עובדה היתי צריך להתחיל ממש עכשיו עם שני הסוגים עכשיו כבר לא!!

תודה רבה ליאור על ההסבר 😃
אז ככה אני אעשה סייקל טסט. 8 שבועות במהלך הסייקל פרגניל ובסיום כלומיד ונולבה ובשביל שהכל יהיה ברור בדיקות דם אחרי פיסיטי.
Isravil
אני לומד פה בפורום ותאמין לי שהשאלות ששאלתי לא קיבלתי עליהם תשובה או שתשובה לא ברורה ואני בתחום הסט. חדש ולא יכול לעשות משהו בלי בירור מעמיק כי זה לא משחק ורק בפורום יגידו אמת וכל השאר זה רק כסף כסף כסף כמו אצל כל סוחר ואני לא נופל...עובדה היתי צריך להתחיל ממש עכשיו עם שני הסוגים עכשיו כבר לא!!
במקרה הזה אני מסכים עם @Isravil. העלית פוסט קלאסי של "המאמן אמר לי לקחת", אתה מתאמן שלושה חודשים (גם שנתיים לא בהכרח נשמע ראוי) והאמת נשמע שאין לך מושג. במקומך לא הייתי ממהר לעלות על חומרים והייתי עושה מחקר קצר.
לשאלות :
  • אל תשלב דקה בסייקל ראשון. טסט בלבד יספיק.
  • ללא פרגניל האשכים יצטמקו. למד כיצד להשתמש בפרגניל.
  • הקפד על מינונים ותדירות הזרקה בהתאם לאסטר.
  • וודא שמשך הסייקל מתאים לחומר.
  • התחל עם pct מתאים ובזמן.
  • הקפד על תזונה ואימונים אחרת לא תראה כמעט תוצאות.
  • כנס לסייקל באחוז שומן נמוך ככל שניתן.
  • קרא את הנעוצים.

שלום לכולם
אני בן 31 משקל 72 גובה 177בריא
מתאמן שלושה חודשים ואני רוצה להתחיל סייקל ראשון לפי ההמלצה של המדריך הסייקל יהיה מורכב מ: 1.טסטוסטרון 500/mg חמש זריקות זריקה בשבוע.
2. Deca 200/mg חמש זריקות זריקה בשבוע
הנה קישור של המוצרים

האם זה בסדר להתחיל עם שניהם? או עדיף רק טסטוסטרון?
האם זה ישפיע על הזרע ? על גודל האשכים ?
האם ההורמונים יסתדרו אחרי הסייקל וה pct ?
האם צריך לפנות לרופא לפני הסייקל?
מישהו התנסה עם החברה הזאת?
כמה זה יעלה אותי במשקל?
סליחה על הבורות והשאלות אבל אני גם מבולבל מכל מה שאני יודע על סטירואידים 😃))
תודה מראש לעונים

1. לא! אם אתה כבר מריץ משהו בפעם הראשונה בחייך שיהיה טסט נקי ועדיף רפואי מבית מרקחת. אתה צריך לבחון את תגובת הגוף שלך להורמון חיצוני, שילוב של שני הורמונים (שלא נדבר על דקה דורבלין שהוא נור-19 בכלל) יקשה על איתור בעיה אם תהיה אחת.

2. ברור שישפיע אבל אתה כמובן תנקוט בצעדים חכמים כדי לצמצם נזק כמו פרגניל במהלך הסייקל, נכון?

3. אם הPCT שלך יהיה תואם למה שעשית בסייקל ב90% שכן. קח בחשבון שיש חריגים תמיד.

4. מומלץ לבצע בדיקת דם מקיפה הכוללת פרופיל הורמונלי - זה כמו להשאיר אבל בשביל כדי לדעת לאן אתה צריך לחזור.

5. לא יודע על איזה חברה מדובר. אבל לדעתי בראשון שלך כדאי שתעשה רפואי.

6. שאלה מטופשת - איך אנחנו אמורים לנחש? זה תלוי בשיטת האימון שלך, זה תלוי בתזונה ובתגובה של הגוף שלך להורמון. סביר להניח שסייקל ראשון לאדם שגם ככה רק התחיל להתאמן יקפיץ אותך קדימה. לא שאני אומר שזה הדבר הנכון לעשות.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית