הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אירובי בסייקל

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
אהלן חברה
ידוע לנו שאירובי מומלץ לעשות פלוס מינוס דופק 130-140 גיל 22, עכשיו אני על קלן לפעמים קורה לי מצבים באירובי של אחרי אימון שאני עושה אירובי על הליכה ממש נמוכה בקושי עם שיפוע ובום דופק 150! השאלה שלי עכשיו ממש ממש מרגיש שאני קצת מתאמץ, השאלה שלי אם להמשיך לעבוד לפי דופק גם אם זה הליכה של ״טיול עם הכלב״ סביבות ה50 דק..

אהלן חברה
ידוע לנו שאירובי מומלץ לעשות פלוס מינוס דופק 130-140 גיל 22, עכשיו אני על קלן לפעמים קורה לי מצבים באירובי של אחרי אימון שאני עושה אירובי על הליכה ממש נמוכה בקושי עם שיפוע ובום דופק 150! השאלה שלי עכשיו ממש ממש מרגיש שאני קצת מתאמץ, השאלה שלי אם להמשיך לעבוד לפי דופק גם אם זה הליכה של ״טיול עם הכלב״ סביבות ה50 דק..

כן, אם הדופק שלך מגיע ל150 פעימות זה בסדר גמור.

סתם דוגמא רלוונטית שקורה אצלי, כשאני על קלן, אני יכול לבצע את הפעולה הכי בסיסית כמו לקום מהספה ולהביא את השלט והדופק שלי קופץ כאילו עשיתי סטיירס רבע שעה.

• פותח/ת השרשור
כן, אם הדופק שלך מגיע ל150 פעימות זה בסדר גמור.

סתם דוגמא רלוונטית שקורה אצלי, כשאני על קלן, אני יכול לבצע את הפעולה הכי בסיסית כמו לקום מהספה ולהביא את השלט והדופק שלי קופץ כאילו עשיתי סטיירס רבע שעה.

חחחח גם אצלי לפעמים, תודה..
אז גם 150 זה סבבה יאללה נמשיך לתת בראש תודה

יותר חשוב שתמדוד לחץ דם. משוואה של דופק גם יכולה להיות משופעת מאם אתה נוזלי מאוד

מצטער גבר לא כל כך הבנתי אותך..
אתה צריך לצפות לדופק ולחץ דם גבוהים מאחר ומדובר בתופעת לוואי ידועה.
המערכת הקרדיו וסקולרית היא אחת המערכות ששיבוש קל בה יכול להיות קטלני. אני לא אומר שצריך לפנות למיון עקב עליית דופק או אי סדירות (מאחר וידוע שזו תופעת לוואי של קלן) אך בהחלט והדבר נכון גם לגבי סטרואידים, אחד הדברים שראוי לנטר וזה לא נעשה מספיק, זה את לחץ הדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית