הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרושים משקולנים ו/או פאוורליפטרים למחקר מעניין

yonizarkh

מנהל פורום פציעות
1,671
696
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,640
1,671
696
אהלן ,
למי שלא מכיר - אני יוני , ואני סטודנט לפיזיותרפיה באוניברסיטת תל אביב.

במסגרת קבוצת המחקר שלנו , אנחנו מחפשים מתנדבים ומתנדבות שעוסקים ב weightlifting או ב powerlifting בצורה מקצועית (כרגע הקריטריונים לא סופיים , אז אין לי דרישות ספציפיות כגון X אימונים בשבוע או Y שעות בשבוע) לטובת מחקר ייחודי , שלא בוצע עד כה בספורטאי כוח.

פרט נוסף - אני מחפש חבר'ה שלא מבצעים פעילות אירובית בנוסף לאימוני הכוח (חימום כללי , וריצה קלה פה ושם זה סבבה , אבל לא מעבר) , וכן כאלו שאינם סובלים כרגע מפציעה ו/או מכאבים שמגבילים אותם בצורה משמעותית.

לאור השם הטוב שיש לפרופ' שלי , קיים סיכוי לא רע שהמחקר יתפרסם בעתיד בז'ורנל מדעי מכובד.

אשמח לקבל פניות מחברי הפורום או לחילופין הפנייה לחברים/מכרים שיכולים להיות נבדקים פוטנציאליים.
להתנדבות או פרטים נוספים אפשר לי לשלוח לי הודעות פרטיות או לפנות למייל [email protected]
אשמח לעזרתכם ,
יוני
🙌

• פותח/ת השרשור
כמה זמן העניין לוקח?
אני לומד בת"א.

משך הבדיקה הוא כחצי שעה - 40 דקות. בנוסף , צריך למלא שאלונים (אפשר למלא בבית ולהחזיר לי)
אשמח אם תשלח לי פרטים אישיים להודעה פרטית או למייל.

תודה ,
יוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית