~~~ אתגר LBS + פרסים 😃 ~~~

אין בעיה. בתנאי שאני מקבל חולצה אוטומטית על כל אתגר או שאני תובע הפליה.
אל תשכח לפנות לבית משפט בין לאומי ולשים מקדמה של 100 אלף דולר 😃 (כמה חולצות זה? )

לא ניתן לטעון לאפליה באתר פרטי, אין כאן דמוקרטיה.

אם אנחנו ברעיונות לאתגר הבא, אפשר 10 ביצים קשות גדולות. זה אתגר שמתאים איכשהו לרוח האתר וכזה שאני מאמין שהרבה ירתמו לבצע אותו. הרעיון לאתגר הגיע מ- Furious Pete אשר העלה אתמול וידאו שלו מבצע את האתגר עם 20 ביצים.

אתגר נוסף יכול להיות בתחום הכושר, כמו מקסימום לחיצות BP עם משקל יחסי למשקל גוף או משקל קבוע. אפשר גם מקסימום חזרות ב- Squat או מספר מסויים כמו ש- Jeff Seid ביצע בזמנו.

אם יש לכם רעיונות לאתגרים חדשים, שתפו ונעשה אותם.
פיצה משפחתית/מנת פלאפל/שקית במבה(מבלי לשתות כמובן)
אל תשכח לפנות לבית משפט בין לאומי ולשים מקדמה של 100 אלף דולר (כמה חולצות זה? )
תן לו "משתמש כבוד" עם תת ניק של "אכלן על" ונסגור את זה מחוץ לכותלי בית המשפט ..

נערך לאחרונה:
פיצה הכי טוב לדעתי, הכי נוח ומעניין.
לאכול חזה עוף, שמן זית, ממתקים וחלב, ביצים, כל זה לא מעניין כמו פיצה או מיצה את עצמו לבינתיים.

אם יהיה פיצה אני גם אשתתף.
פייייצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצה

הבעיה בפיצה זה שכל פיצרייה עושה פיצה בגודל שונה - אלא אם תעשו מרשת אחת סוג מסויים וקבוע...וזה עדיין בעייתי

הבעיה בפיצה זה שכל פיצרייה עושה פיצה בגודל שונה - אלא אם תעשו מרשת אחת סוג מסויים וקבוע...וזה עדיין בעייתי
dominos pizza?
זאת הרשת היחידה שאני מכיר שאני די בטוח שיש יותר מסניף אחד בכל עיר בארץ..

אפשר לעשות בפיצה האט/דומינוס שיש ברוב הארץ,וגם יש סניפים כשרים למי ששומר.

חלדץ-ידוע גם בכינוי רגיל קרושה
רגל קרושה (במקור גאלע או גאלער) היא מאכל העשוי רגל בקר או תרנגולת, המקובל בקרב יהודי מזרח אירופה.

רגל קרושה
משפחות עניות בשטעטלים במזרח אירופה, שאפו לנצל כמה שיותר מחלקי הבשר. כך נולדו מאכלים כמו השמאלץ, הכבד הקצוץ והרגל הקרושה.‏[1]

להכנת הרגל כמה גרסאות: יש המשתמשים בעצמות רגלי הפרה, יש שבברכיה; מכל מקום הסחוס ממלא תפקיד חשוב בהכנתה. העצמות הנבחרות מבושלות במשך שעות ארוכות ובאש קטנה (כשבמטבח הרוסי נהוג להוסיף לבישול סלרי, גזר, בצל ופטרוזיליה), ומתובלות בתבלינים שונים כגון פלפל שחור, מלח, עלי דפנה ושום. לאחר שהעצמות מתרככות, הן נטחנות ומרוסקות. במהלך הקירור, נקרש הרסק, עד להפיכתו לג'ל. לפני הגשתה, יש המקשטים את הרגל הקרושה בשמיר ו/או/בפרוסות ביצה קשה.

הרגל הקרושה עשירה בחלבונים ובכולסטרול. גרסה מודרנית ישראלית וטעימה ל"מעדן" זה, עשויה להימצא בשימוש ברגלי עגלים ו/או/טלאים כתחליף לאמור מעלה.

הראשון לסיים מגש של חלדץ מנצח, אפשר לתבל גם בחרן (חזרת)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית