סרטון press 80x3

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך

Veemon

משתמש קבוע
1,191
175
נק' מוניטין:
1,907
1,191
175
היה חרא יום(עייף מאוד) אבל הלחיצות הלכו דיי בסדר
סט ראשון 80x3
סט שני 75x4, החמישית כמעט עלתה
סט שלישי גם75.
סט ראשון, 80x3:

סט שני, 75x4:

תודה ל @rud שהיה שם ותמך נפשית:jester:

נערך לאחרונה:
שים רצועות למפרקים או שתשנה לאחיזה פתוחה (״אחיזת המוות״ ) בבנץ׳ זה מסוכן אבל בפרס זה לא כל כל קריטי וזה ממש עוזר לשמור על מפרק כף יד ישר אה ומוניטין
זה הrm1 שלי בבנץ׳ ):

שים רצועות למפרקים או שתשנה לאחיזה פתוחה (״אחיזת המוות״ ) בבנץ׳ זה מסוכן אבל בפרס זה לא כל כל קריטי וזה ממש עוזר לשמור על מפרק כף יד ישר אה ומוניטין
זה הrm1 שלי בבנץ׳ ):
ואני חשבתי יש לך 80 לחמישיה... :0

כל הכבוד הפייט בחזרה השלישית!

• פותח/ת השרשור
מוניטין על המאמץ לסגור תחזרה ב80 KG respect 🕴
תודה רבה!
זה הrm1 שלי בבנץ׳ ):
בבנץ' דווקא האחיזה בסדר(נראה לי), בפרס צריך לעבוד על אחיזה שונה, אעשה זאת 😃
תודה!
ואני חשבתי יש לך 80 לחמישיה... :0

כל הכבוד הפייט בחזרה השלישית!
תודה!
את האמת ציפיתי ליותר, אבל היה יום ממש גרוע עם מלא כאבים וקצת שעות שינה...
בקרוב אגש למשקל הזה שוב בתקווה לסגור יותר חזרות 😃

כל הכבוד על המשקל ועל הלחימה.
בקשר להערות תיישם, דלקת בשורש כף יד היא לא נעימה והיא תנטרל אותך מרוב התנועות באימון(אפילו סקוואט), אם צריך שים wrist wraps אפילו עד שתלמד להחזיק את המוט נכון(מרפקים קדימה, להחזיק בבסיס של שורש כף היד לא באצבעות)

אפשר להגיד הרבה דברים על הסקוואט והדדליפט אבל רק הפרס גורם לנו להיראות כמו עלה נידף ברוח בחזרה האחרונה. מעניין מה היה קורה אם היו נותנים לבחור מכה מהצד בחזרה המדוברת. יכול להיות שהוא היה מתפרק?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על המשקל ועל הלחימה.
בקשר להערות תיישם, דלקת בשורש כף יד היא לא נעימה והיא תנטרל אותך מרוב התנועות באימון(אפילו סקוואט), אם צריך שים wrist wraps אפילו עד שתלמד להחזיק את המוט נכון(מרפקים קדימה, להחזיק בבסיס של שורש כף היד לא באצבעות)
תודה!
אתחיל לתרגל עם מוט ריק ולאט לאט לעלות במשקל.
אפשר להגיד הרבה דברים על הסקוואט והדדליפט אבל רק הפרס גורם לנו להיראות כמו עלה נידף ברוח בחזרה האחרונה. מעניין מה היה קורה אם היו נותנים לבחור מכה מהצד בחזרה המדוברת. יכול להיות שהוא היה מתפרק?
חחחחח לא 😛

זה הrm1 שלי בבנץ׳ ):
אפשר לדעת מה זה אחיזת המוות?
אתה מתכוון לאחיזה עם האגודל למעלה?

אגודלים מאחורי המוט.
נקרא Suicide Grip.
אוקיי תודה.
אפשר לדעת איך זה בדיוק יעזור לשמור על מפרק כף יד ישר? לפי ההיגיון שלי זה דווקא נראה ההפך, זה יגרום למוט להשען על כף היד ושהיא תלך אחורה.
אני כנראה טועה אז אני אשמח אם תתקן אותי ותסביר לי למה.

אוקיי תודה.
אפשר לדעת איך זה בדיוק יעזור לשמור על מפרק כף יד ישר? לפי ההיגיון שלי זה דווקא נראה ההפך, זה יגרום למוט להשען על כף היד ושהיא תלך אחורה.
אתה כנראה צודק והוא כנראה מתבלבל.

אוקיי תודה.
באחיזה פתוחה כשאתה שם את המוט לא באמצע כף היד אלא הרבה יותר למטה בגלל שהאגודל לא מפריע ואז ממש קל לשמור על המפרק....

לא הייתי עושה Suicide Grip, לא בבנץ' וגם לא בפרס.
המוט יכול ליפול עליך בדיוק באותה מידה שהוא יכול ליפול בבנץ'.
והיד לא יכולה להישאר ישרה כשאתה אוחז בצורה כזו, כי אחרת המוט הרבה יותר קרוב
לקצה ויש סיכוי גדול יותר שיחליק.
מספיק שאתה מגיע כמעט לקצה היכולת והטכניקה מאבדת צורה והמוט נופל עליך.

לא הייתי עושה Suicide Grip, לא בבנץ' וגם לא בפרס.
המוט יכול ליפול עליך בדיוק באותה מידה שהוא יכול ליפול בבנץ'.
והיד לא יכולה להישאר ישרה כשאתה אוחז בצורה כזו, כי אחרת המוט הרבה יותר קרוב
לקצה ויש סיכוי גדול יותר שיחליק.
מספיק שאתה מגיע כמעט לקצה היכולת והטכניקה מאבדת צורה והמוט נופל עליך.
אני תמיד עושה בפרס אחיזה פתוחה ואף פעם לא ״החליק״ מקסימום שים מגנזיום וגם כשאני ממש התאמצתי והטכניקה איבדה צורה זה לא נפל עליי, וגם בפוש פרס לא קרה כלום.
תנסה ותראה , היד לא אמורה להישאר ישרה אבל הפואנטה היא שה מוט במיקום הזה אז הוא כאילו על המפרק ולא מפעיל לחץ כמו שהוא היה באמצע היד כמו אצל מוטי, אם היתי במחשב הייתי מביא תמונות ומצייר קווים כדאי להיות מובן אבל אני לא 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית