ייעוץ t3 ועד כמה שאלות

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
שלוםםם
שמעתי פעם איפשהו כשאר לוקחים t3 ניתן לדעת אם הוא עובד דרך מדחום.. למדוד חום ומס ו
ז איכשהו דרך המעלות אמורים לדעת כמה החילוף חומרים עלה.? מיתוס ושטיות או שיש הגיון? ואם כן איך...

נ.ב אני כעבור הרבה זמן למדתי להכיר את הגוף שלי ואני פשוט אפשר להגין חסין מהמון דברים!! אם ככה מה המינון הגבווה ביותר של קלן וt3 שאני יכול להכניס לגוף בתקופת חיטוב?
t3 של וורמוגה 50
וקלן של סיירוקס

אל תגזים עם זה - זה תרופות מסוכנות גבר!!!
שלא תחשוב שזה ויטמין c או קראטין אתה יכול בקלות לדפוק משהו בגוף אם תשתגע אם המינונים... אל תחפש להגיע למינון מקסימלי- בגדול על מנת לרזות אתה אמור לעשות את זה דרך ארובי ודיאטה וכל החומרים זה רק עזרה !!!!
אם אתה מחפש לרזות דרך חומרים אתה טועה!!!

אל תגזים עם זה - זה תרופות מסוכנות גבר!!!
שלא תחשוב שזה ויטמין c או קראטין אתה יכול בקלות לדפוק משהו בגוף אם תשתגע אם המינונים... אל תחפש להגיע למינון מקסימלי- בגדול על מנת לרזות אתה אמור לעשות את זה דרך ארובי ודיאטה וכל החומרים זה רק עזרה !!!!
אם אתה מחפש לרזות דרך חומרים אתה טועה!!!

אתה מטיף לו מוסר, אז לפחות תענה לו על השאלה.

ככה, לגבי T3 - לא הייתי ממליץ להשתמש ללא חומר בסיס (טסט) מכיוון שהסבירות שתאבד מסת שריר היא גבוה.

T3 לא יעלה על מינון 50 ED.
כמו כן, קלן של סיירוקס ידוע בתופעות לוואי המוגזמות, ולכן לשים לב כשאתה מתחיל עם כדור אחד של 40מ׳ק כל יום למשך שלושה ימים ורק לאחר מכן מעלה, שלא תעבור את המינון של 120מ׳ק.

לגבי ׳מיתוס׳ המדחום, מדובר על החומר DNP - לא רלוונטי אליך.

• פותח/ת השרשור

ככה, לגבי T3 - לא הייתי ממליץ להשתמש ללא חומר בסיס (טסט) מכיוון שהסבירות שתאבד מסת שריר היא גבוה.

כמו כן, קלן של סיירוקס ידוע בתופעות לוואי המוגזמות, ולכן לשים לב כשאתה מתחיל עם כדור אחד של 40מ׳ק כל יום למשך שלושה ימים ורק לאחר מכן מעלה, שלא תעבור את המינון של 120מ׳ק.

אני נותן טסט פרופ 2 סיסי, ולגבי פירמידות מבין בזה, שאלתי רק על מינונים מקסימלים,

תודה, ועדיין זה המינון המקסימלי? קלן כבר הגעתי ל160
וטי 3 75 ניתן לעלות יותר? בקושי משפיע עליי

זה כבר מינונים מכובדים. תקח break של שבוע, תתן לרצפטורים מעט להתאושש ותחזור.

אגב, מקווה בשבילך שאתה משלב קטוטיפן.

• פותח/ת השרשור
כן ברור, 60 פחמימה אימון כוח פלוס 90 דק אירובי לפי דופק 140 מחולק פעמיים ביום (אחד בוקר) השני אחרי אימון,
כמה זמן חייב הפסקה אחרי שימוש בווינסטרול בנוזל? לקחתי למשך 4 שבועות ואחרי זה כל הנוזלים חזרו היה לי פאדיחה עם החיטוב (סיפור ארוך) בקיצר עבר חודש אפשר לחזור לשלב? מקווה שהפעם באמת זה יהיה מועיל

כן ברור, 60 פחמימה אימון כוח פלוס 90 דק אירובי לפי דופק 140 מחולק פעמיים ביום (אחד בוקר) השני אחרי אימון,
כמה זמן חייב הפסקה אחרי שימוש בווינסטרול בנוזל? לקחתי למשך 4 שבועות ואחרי זה כל הנוזלים חזרו היה לי פאדיחה עם החיטוב (סיפור ארוך) בקיצר עבר חודש אפשר לחזור לשלב? מקווה שהפעם באמת זה יהיה מועיל

אם עבר חודש אתה יכול לחזור בשנית.

מגניב!! אם אחזור אבל הפעם לכדורים? יהיה פחות אפקטיבי אבל עדיין מועיל? (הכאבים לא אצליח לסבול שוב)
נ.ב איך החברה בלקן?

איזה כאבים אתה סובל? ציינת שאתה שותה את הוויני ולא מזריק.

לגבי בקלן, אין לי איפת נסיים קודם. אך מתגובות של אנשים עושה רושם שגם הם לא מתלהבים.

ואותי מסקרן לדעת למה דווקא בחרת ב50?

ולגבי עליית החום..

http://www.lbs.co.il/threads/48082/#post-605275

ואת זה אתה אמרת....

שלוםםם
שמעתי פעם איפשהו כשאר לוקחים t3 ניתן לדעת אם הוא עובד דרך מדחום.. למדוד חום ומס ו
ז איכשהו דרך המעלות אמורים לדעת כמה החילוף חומרים עלה.? מיתוס ושטיות או שיש הגיון? ואם כן איך...

נ.ב אני כעבור הרבה זמן למדתי להכיר את הגוף שלי ואני פשוט אפשר להגין חסין מהמון דברים!! אם ככה מה המינון הגבווה ביותר של קלן וt3 שאני יכול להכניס לגוף בתקופת חיטוב?
t3 של וורמוגה 50
וקלן של סיירוקס

כמו שציטט בעבר אייל ישנם דרכים לדעת +/- עד כמה המינון של T3 אפקטיבי עבורך ומהן הרמות. תקרא את הקישור חבל על הדיון החוזר.

מלבד-זאת, רותם אתה חושב שאתה חסין אבל מאיסוף הפוסטים שלך החסינות שלך באה רק בגלל שאתה לא נח לדקה וכמו-כן גם הרצפטורים של הגוף שלך כך ששום דבר כבר לא עושה עבורם כלום.

קח קצת מנוחה גבר מחומרים נגיד 5 חודשים ואז תחזור.

ולגבי עליית החום..

ואת זה אתה אמרת....

כמו שציטט בעבר אייל ישנם דרכים לדעת +/- עד כמה המינון של T3 אפקטיבי עבורך ומהן הרמות. תקרא את הקישור חבל על הדיון החוזר.

מלבד-זאת, רותם אתה חושב שאתה חסין אבל מאיסוף הפוסטים שלך החסינות שלך באה רק בגלל שאתה לא נח לדקה וכמו-כן גם הרצפטורים של הגוף שלך כך ששום דבר כבר לא עושה עבורם כלום.

תודה על הציטוט, אכן חקרתי מעט את הנושא והעניין רלוונטי גם לT3.

לגבי מינון 50 T3, זה המינון שאני יודע שלא מומלץ לעבור. באותו האופן שלא רצוי לעבור את המאה מ׳ג דיבול.

תודה על הציטוט, אכן חקרתי מעט את הנושא והעניין רלוונטי גם לT3.

לגבי מינון 50 T3, זה המינון שאני יודע שלא מומלץ לעבור. באותו האופן שלא רצוי לעבור את המאה מ׳ג דיבול.

אז אני מציע שתפסיק לחקור. אחד המינונים המקובלים בשוק הוא פירמידיה עד ל75 וחזרה.

אני מסכים שלא מומלץ 100 דיבול כמו שלא מומלץ 300 T3

• פותח/ת השרשור

ולגבי עליית החום..

ואת זה אתה אמרת....

תודה רבה לך!! באמת מעריך אותך ואת הפורום אתם בהחילו דואגים פה ועוזרים..
נ.ב אתה צודק אעשה זאת
איזה כאבים אתה סובל? ציינת שאתה שותה את הוויני ולא מזריק.

לגבי בקלן, אין לי איפת נסיים קודם. אך מתגובות של אנשים עושה רושם שגם הם לא מתלהבים.
התכוונתי זריקות של הוויני(לא שותה) נ.ב ניתן לשתות?

תודה רבה לך!! באמת מעריך אותך ואת הפורום אתם בהחילו דואגים פה ועוזרים..
נ.ב אתה צודק אעשה זאת
התכוונתי זריקות של הוויני(לא שותה) נ.ב ניתן לשתות?
כעיקרון ניתן לשתות זריקות של ויני בהקשר של החומר הפעיל כלומר המבנה הכימי של ויני כ-Alkylated (C17) steroid נשמר בין אם הוא בגרסה המוזרקת או האוראלית. זה גם אומר שהרעילות לכבד נשמרת גם בגרסה המוזרקת ולמעשה היא אפילו יותר חמורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית