הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני

מצב
השרשור נעול

WAssupahi

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
-5
24
1
אהלן.
אני בן 24 עשיתי סייקל אחד בנתיים זה היה 300 מ"ג טסט + 300 מ"ג בולדנון ל8 שבועות. מינונים נמוכים בשביל לראות איך הגוף מגיב וכ"ו.

התחלתי את הסייקל ב66 קילו על 1.78 וסיימתי במשהו כמו 73 קילו על 1.78. עליתי הכל פחות או יותר נקי. די מרוצה סה"כ.

סייקל שני חשבתי לעשות:
750 מ"ג טסט
500 מ"ג דקה
+ טרן או משו שאני לא יתפוצץ מנוזלים ודברים כאלה. אני סתם נותן דוגמא לטרן כי ראיתי שמישהו השתמש בזה בסייקל מסה לאותה מטרה. אם לא טוב , תמליצו על עוד חומר.

אהלן.
אני בן 24 עשיתי סייקל אחד בנתיים זה היה 300 מ"ג טסט + 300 מ"ג בולדנון ל8 שבועות. מינונים נמוכים בשביל לראות איך הגוף מגיב וכ"ו.

התחלתי את הסייקל ב66 קילו על 1.78 וסיימתי במשהו כמו 73 קילו על 1.78. עליתי הכל פחות או יותר נקי. די מרוצה סה"כ.

סייקל שני חשבתי לעשות:
750 מ"ג טסט
500 מ"ג דקה
+ טרן או משו שאני לא יתפוצץ מנוזלים ודברים כאלה. אני סתם נותן דוגמא לטרן כי ראיתי שמישהו השתמש בזה בסייקל מסה לאותה מטרה. אם לא טוב , תמליצו על עוד חומר.

למה מריח לי שאתה בן 16 ולא 24 (כפי שרשום בפרופיל)?

בכל אופן אשתדל להתעלם מהעובדה במידה וכן.

אין תירוץ מספיק טוב להעלות את המינונים בשלב כה מוקדם, יותר מינונים = יותר תופעות לוואי. גם אם תשאר על 500מ״ג טסט זה יהיה מצויין - בין הסייקלים חשוב לגוון בחומרים שאתה משתמש.

אם אתה ציינת שאתה לא רוצה להתנפח כמו בלון בטח שדקה ארוך לא יתאים לך.

אתה יכול במקום לשלב טסט פרופ, שהוא אסתר קצר וnpp שגם הוא קצר.

טרן יהיה מיותר בשלב כזה אתה יחסית מאוד רזה לגובה שלך.

לאחר בדיקה, מסתבר שאתה גם משקר.

האשכול ננעל.

image.jpg

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית