זה לא במכס, זה בדואר והמכס עיקב את זה... תראה בעמודים הקודמים.כמה זמן ניראה לך זה יהיה במכס ?
חלק אומרים שהם קיבלו וחלק לא.
כנראה לאט לאט הם משחררים חבילות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא במכס, זה בדואר והמכס עיקב את זה... תראה בעמודים הקודמים.כמה זמן ניראה לך זה יהיה במכס ?
טוב מקווה שיגיע מהר בכל מיקרה תודהזה לא במכס, זה בדואר והמכס עיקב את זה... תראה בעמודים הקודמים.
חלק אומרים שהם קיבלו וחלק לא.
כנראה לאט לאט הם משחררים חבילות
תתעודד גם שלי עדיין לא הגיע והזמנתי אחרי 12/12יש פה מישהו שהזמין אחרי ה 12/12 וקיבל את החבילה?
אני הזמנתי ב12/12, אני רוצה להבין אם מחלקים את זה לפי תאריכים או לא.תתעודד גם שלי עדיין לא הגיע והזמנתי אחרי 12/12
יש פה מישהו שהזמין אחרי ה 12/12 וקיבל את החבילה?
אני רואה שמלא מקבלים ושלי עדיין לא הגיע 😭
אני הזמנתי ב12/12, אני רוצה להבין אם מחלקים את זה לפי תאריכים או לא.
אם מישהו הזמין אחריי וקיבל אני הולך להתחרפן
שידבר עם השירות לקוחות.יש לי חבר שעשה 10 הזמנות ו-8 מהם עוד לא הגיעו, תתעודד.
אני יודע על אחת שהזמין לפני חודשיים וחצי.
אי אפשר לבקש את אותו המוצר שישלח שוב?שידבר עם השירות לקוחות.
עברו 69 ימים, ההזמנה שלי לא הגיעה. קיבלתי ריפונד אבל חבל שהלך לי הקופון של 40$ שהשגתי...
שידבר עם השירות לקוחות.
עברו 69 ימים, ההזמנה שלי לא הגיעה. קיבלתי ריפונד אבל חבל שהלך לי הקופון של 40$ שהשגתי...
איפה היית כשדיברתי עם שירות הלקוחות?😭אי אפשר לבקש את אותו המוצר שישלח שוב?
שידבר עם השירות לקוחות של האתר...דיבר עם שירות הלקוחות של הדואר שהנציגה שם אמרה לו "אין לי מושג איפה החבילה שלך".
דיבר עם המכס ושלח להם בפקס קבלה של המוצר כדי שלא ייקחו לו מע"מ או מס וגם שם מערבבים אותו.
היה לי חבר אחר שהזמין משהו והמכס לא רק שפתח את המוצר ושבר לו אותו הוא גם דרש מס של 250 ש"ח, בלי בושה.
חחחח לא חשבת על זה???איפה היית כשדיברתי עם שירות הלקוחות?😭
שידבר עם השירות לקוחות של האתר...
יש פה מישהו שהזמין אחרי ה 12/12 וקיבל את החבילה?
אני רואה שמלא מקבלים ושלי עדיין לא הגיע 😭