הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זמני משלוח בDHL

מצב
השרשור נעול

korkland

משתמש פעיל
320
94
נק' מוניטין:
280
320
94
נשלחה אלי חבילה מארהב דרך DhL, היא נשלחה ב29 לנובמבר, עידכון אחרון מה12 לדצמבר שהחבילה הגיעה לפראנקפורט וזהו.
יכול להיות שכל כך הרבה זמן לוקח לחבילה להגיע?

DHL אקספרס במקרה?

הזמנתי מ-Alie Express ב-26.12 והיום העברתי tracking number

גם בדואר ישראל וגם ב-china post ואין שום זכר להזמנה שלי, מה עושים ?

הבנתי במה מדובר, הזמנתי יום לפניך והעידכון האחרון הוא מפרנקפורט מה-27.12...
אין מה לעשות חוץ מלחכות שיעברו 60 ימים ולקוות שיגיע עד אז. לא יגיע? תפנה לשירות לקוחות ותקבל החזר או שישלחו חדש.

• פותח/ת השרשור
הבנתי במה מדובר, הזמנתי יום לפניך והעידכון האחרון הוא מפרנקפורט מה-27.12...
אין מה לעשות חוץ מלחכות שיעברו 60 ימים ולקוות שיגיע עד אז. לא יגיע? תפנה לשירות לקוחות ותקבל החזר או שישלחו חדש.
איזה כיף שאנחנו באותה סירה תודה 😃

קרה לי לפני כמה חודשים. החבילה הגיעה אלי אחרי חודשיים וחצי של המתנה. מה שקרה בעצם, החבילה נשלחה לארץ מפרנקפורט בתאריך שרשום, וכרגע היא נמצאת במכס עד שהם יסיימו להעריך כמה כסף לגנוב ממך, כל התהליך הזה כביכול "חסוי" ולכן בדואר ובמכס לא יכולים למסור לך מידע אודות החבילה ואומרים ש"קיבלנו שידור שזה היה אמור להגיע אבל כרגע זה לא פה...". בקיצור, אין מה לעשות אלא לחכות עד שיעבירו את זה וללכת לאסוף את זה בסניף דואר הקרוב.

לי לקח 48 ימים עד שהגיע עם DHL אז תחכה.. לרוב זה המכס/דואר בארץ שבגללו מתעכב כול כך הרבה זמן

צריך לפרסם את זה באתר. אני נניח לא אקנה יותר שום דבר מחו״ל.

מוזר..אני קונה רגיל באיביי ומקבל את החבילה תוך שבועיים שלוש (לפעמים הרבההה פחות)

איזה כיף שאנחנו באותה סירה תודה 😃
לא נראה לי שזה יותר מדי כיף 😛

קרה לי לפני כמה חודשים. החבילה הגיעה אלי אחרי חודשיים וחצי של המתנה. מה שקרה בעצם, החבילה נשלחה לארץ מפרנקפורט בתאריך שרשום, וכרגע היא נמצאת במכס עד שהם יסיימו להעריך כמה כסף לגנוב ממך, כל התהליך הזה כביכול "חסוי" ולכן בדואר ובמכס לא יכולים למסור לך מידע אודות החבילה ואומרים ש"קיבלנו שידור שזה היה אמור להגיע אבל כרגע זה לא פה...". בקיצור, אין מה לעשות אלא לחכות עד שיעבירו את זה וללכת לאסוף את זה בסניף דואר הקרוב.
מכס ודואר מזדיינים, הערך של החבילה שלי 60$ ורשום בפירוש על ה-INVOICE כמה עלה המוצר וכמה המשלוח, מחרפן איך שהם בכוח מנסים להוציא מע"מ מכס מס קנייה או כל דבר אחר.

צריך לפרסם את זה באתר. אני נניח לא אקנה יותר שום דבר מחו״ל.
פשוט צריכים שהרבה ישלחו להם מייל בנושא וזה יסדר את זה.
אגב, תהנה לשלם פי 3 על כל מוצר.

לא נראה לי שזה יותר מדי כיף 😛

מכס ודואר מזדיינים, הערך של החבילה שלי 60$ ורשום בפירוש על ה-INVOICE כמה עלה המוצר וכמה המשלוח, מחרפן איך שהם בכוח מנסים להוציא מע"מ מכס מס קנייה או כל דבר אחר.

פשוט צריכים שהרבה ישלחו להם מייל בנושא וזה יסדר את זה.
אגב, תהנה לשלם פי 3 על כל מוצר.

בחלבון זה לא פי 3 והנזק מזמן ההמתנה יותר גרוע מהנזק לכיס כשאתה צריך לצרוך מאתיים גרם חלבון בחיטוב ואין לך שום סיכוי.

יש הבדל בן איביי לdhl
היום הגיע לי מאיביי משהו מסין שהזמנתי לפני פחות משבועיים
לעומת זאת
משלוח מdhl שהזמנתי ב5 בינואר,יצא היום מפרנקפורט לארץ לפי הtrack באתר.והמכס תוקעים את זה הרבה זמן שם,בממוצע משלוחי dhl מגיעים לי בדר"כ תוך 3 שבועות -חודש ,פעם היה איזה פאק לdhl ,ומפרנקפורט הם שלחו את המשלוח לברזיל ומברזיל שוב לפרנקפורט ואז לארץ,סה"כ לקח למשלוח 60 יום בדיוק להגיע אלי.

גם אני באותה סירה מחכה ל2 חבילות מBBCOM מ5.12. שמע זה הזוי לגמרי...

למה ציפיתם?
זו הדרך הכי זולה לשלוח דברים מארה"ב, החבילה פשוט עוברת כל כך הרבה
תחנות וטרטורים, ככה שעד שזה מגיע, זה באמת לוקח הרבה זמן.
מה שאני כן יכול להגיד, זה שחבילות קטנות, נגיד דלי קטן של חלבון \ כמה קופסאות של ויטמינים
לוקח לזה גג שבועיים להגיע.
גם אני חיכיתי באיזור ה-40 יום לדלי גדול... אבל זה מה יש.

• פותח/ת השרשור
למה ציפיתם?
זו הדרך הכי זולה לשלוח דברים מארה"ב, החבילה פשוט עוברת כל כך הרבה
תחנות וטרטורים, ככה שעד שזה מגיע, זה באמת לוקח הרבה זמן.
מה שאני כן יכול להגיד, זה שחבילות קטנות, נגיד דלי קטן של חלבון \ כמה קופסאות של ויטמינים
לוקח לזה גג שבועיים להגיע.
גם אני חיכיתי באיזור ה-40 יום לדלי גדול... אבל זה מה יש.
כן לאופטימן ולקריאטין לקח להגיע שבוע וחצי..

מה אומרים על UPS ? (worldwide expited)

אני גם מחכה מה4/12 לנעליים מאלי אקספרס אבל הם כבר החזירו לי את הכסף.
אבל מאיביי אני גם מחכה לא מעט זמן לחבילות , אבל כל חבילה שהתעכבה יותר מהזמן שלה הם שלחו לי עוד אחת ככה שאם כולם יגיעו מתישהו בעתיד הרווחתי.

אני גם מחכה מה4/12 לנעליים מאלי אקספרס אבל הם כבר החזירו לי את הכסף.
אבל מאיביי אני גם מחכה לא מעט זמן לחבילות , אבל כל חבילה שהתעכבה יותר מהזמן שלה הם שלחו לי עוד אחת ככה שאם כולם יגיעו מתישהו בעתיד הרווחתי.

לא יודע מה הולך עם איביי אבל עם אלי אקספרס הבנתי שהאסיאתים חוגגים את שנת הסוס(חוגגים שנה חדשה) ובגלל זה הכל מתעכב שם כי זה בעיקרון חג והכל סגור עד תחילת פברואר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית