לכל הגיימרים כאן-Prototype נפרץ+הורדה

התקנתי אותו והפעלתי בדיוק ל3 דק' כי לא היה לי כוח לשחק והייתי גמור מעייפות.. המשחק פועל על ההגדרות הכי גבוהות אצלי. הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 512MB 92G בגרסת ה-OC. עכשיו שנגמרו הבגרויות אני אתפנה ואעשה לו OC חזק ביותר (קניתי ספק חדש של FSP).

הינה המחשב שלי אחרי שידרוג קטן מקדימה שעשיתי לו:

😛

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחחחחחחחחחחחחחח אתמול שיחקתי עם לידור עד 5 בבוקר, נשבע שהזמן טס!
איזה משחק D:

אי אפשר לעשות את זה מבלי לקבל את השידרוג שאפשר לחטוף מטוסים, איך קיבלת אותו? זה עושה לי 0/1 על מלא דברים שאי אפשר לקנות, איך מקבלים את הדברים האלו?

עריכה: לא משנה מקבלים את זה במשימה.

אתה גם יכול להפוך לחיילים בחירים ואז אתה מקבל שיפורים למסוק/טנק וגם התמחות לנשקים, חבל שלא הבנתי עדיין איך עושים את זה כל כך S:

אוקיי סיימתי את המשחק.
משחק מטורף אהבתי מאוד,רק חבל שהייתה לי איזה בעיה עם הDX9 ולא היה לי קול =\\\

כמה ימים יש בחרא הזה? אני ביום ה13 בערך כש81% מהאוכלוסיה נגועה.

16 אני חושב,לא שמתי לב.
בסוף אתה גם מתחיל להוריד את כמות המוטנטים אז האחוזים יורדים 😛

אני סיימתי את המשימה שצריך להרוס 8 משאבות BLOODTEX משהו כזה, אני קרוב לסוף?

פאק מה עד כדי כך המשחק קצר?
נראה לי נתחיל לשחק חצי שעה ביום גג

כשאתה מסיים אתה יכול להמשיך לשחק בFREE ROAM,כאילו בלי משימות ראשיות,רק כל מיני בונוסים ולהרוג כל מה שאתה רואה,כי העיר עדיין עם מוטנטים 😃

• פותח/ת השרשור
תגידו, יש משימה שצריך להרוג את הBLACKWATCH כל פעם, והקטע שאין את הכוחות המיוחדים אז זה קשה טילים ואני שעה על זה.
יש למישהו טיפים איך לעבור את זה?
זה אחרי שהולכים לדוקטור הכושי שאין כבר את הכוחות.

נערך לאחרונה:
תשפר את הדמות שלך ב MOVEMENTS אני בעיקרון השתמשתי בנשקים של אחרים וכל הזמן קפצתי והבאתי בעיטה וברחתי

HARDCORE יש שמועות שאתה הולך על סיבוב נוסף? אני עדיין מחכה לתמונה....

דרישות מערכת:
- מערכת הפעלה: Windows XP (עם Service Pack 3) ו-DirectX 9.0c או (ב-Windows Vista עם Service Pack 2)
- כרטיס וידאו: 256 MB 3D Accelerator חומרה דרוש כרטיס - 100% DirectX 9.0c עם תמיכה Shader Model 3 *
- מעבד: פנטיום Intel Core 2 Duo 2.6 GHz או AMD Athlon 64 X2 3800 + או יותר טוב
- RAM: 1 GB של זיכרון RAM עבור Windows XP / 2 GB Windows Vista מערכות
- שטח Hard Drive: 8 GB של שטח דיסק קשיח לא דחוס (פלוס 500MB עבור קובץ החלפה.)
- כרטיס קול: תואם DirectX 9.0 כרטיס קול
- DVD-ROM: DVD-ROM

Cheat mode At the main menu, select the "Extras" option, then choose the "Cheats" selection. Enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function. If you entered the code correctly, a message will appear.

• Body Surf ability Enter Right(2), Left, Down, Up(3), Down as a code to unlock the Body Surf ability.
:D

• פותח/ת השרשור
תשפר את הדמות שלך ב MOVEMENTS אני בעיקרון השתמשתי בנשקים של אחרים וכל הזמן קפצתי והבאתי בעיטה וברחתי

איזה כאב ראש זה כל פעם לתקוף ולברוח, כמה גלים של טנקים באים?

• פותח/ת השרשור
אני גם הצלחתי לחטוף, רק חבל שכל המוטנטים באים אלי+טנקים+מסוקים, ככה שיותר מ10 שניות הוא לא מחזיק..(למרות שלרוב 5 פגזים אמורים להספיק אבל לפעמים גם ל5 פגזים הטנק לא מחזיק >_>)

קיבלת כבר דברים חדשים לכוח?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית