הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 0 פחמימות עם קלן?

• פותח/ת השרשור HOB
  • פורסם בתאריך

HOB

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
ראיתי פה שאנשים לפעמים לא ממליצים לקחת קלן עם דיאטה של 0 פחמימות (כמו RFL).
למה זה לא מומלץ?
ומה כן מומלץ? 50 גרם?

קלן משמר רמות ATP בתא באופן מלאכותי ולכן מייתר את סוג החלבון הרגיש לאינסולין ושאמור להעביר את הפחמימה דרך הממברנה.זה תהליך שקורה בכל מקרה עקב פעילות הקלן על רצפטורי הבטא. הווה אומר שייתכן ותיפגע ההתאוששות מאימון עצים מאחר ורמות ה-ATP אינן יורדות מתחת לסף מספק.
פועל יוצא הוא שקלן פוגע בסינטוז הגליקוגן בשריר ובאגירתו, תוצאה לא רצויה. דיאטה קטוגנית עלולה להפוך את האפקט הזה שבא לידי ביטוי בצורה די מינורית למשמעותי הרבה יותר.
לכן "0 פחמימות" אינו מומלץ עם קלן אלא דיאטה דלת פחמימות.

קלן משמר רמות ATP בתא באופן מלאכותי ולכן מייתר את סוג החלבון הרגיש לאינסולין ושאמור להעביר את הפחמימה דרך הממברנה.זה תהליך שקורה בכל מקרה עקב פעילות הקלן על רצפטורי הבטא. הווה אומר שייתכן ותיפגע ההתאוששות מאימון עצים מאחר ורמות ה-ATP אינן יורדות מתחת לסף מספק.
פועל יוצא הוא שקלן פוגע בסינטוז הגליקוגן בשריר ובאגירתו, תוצאה לא רצויה. דיאטה קטוגנית עלולה להפוך את האפקט הזה שבא לידי ביטוי בצורה די מינורית למשמעותי הרבה יותר.
לכן "0 פחמימות" אינו מומלץ עם קלן אלא דיאטה דלת פחמימות.

אז כמה גרם פחמימה הכי ממולץ?
והאם זה פוגע באפקט של בקלן אם אני לוקח אותו עם האוכל או שעדיף על בטן ריקה לתוצאות טובות יותר?

אז כמה גרם פחמימה הכי ממולץ?
והאם זה פוגע באפקט של בקלן אם אני לוקח אותו עם האוכל או שעדיף על בטן ריקה לתוצאות טובות יותר?
לקלן זמן מחצית חיים של מעל ל-30 שעות. ממש לא משנה אם תיקח אותו לפני ארוחת הבוקר או לאחריה.

הבנתי תודה
מה לגבי הכמות פחמימה המומלצת? והאם חשוב המקור שלה שיהיה פחמימה מורכבת או פשוטה?
כשמדובר בכמות פחמימות קטנה, נניח 50ג, כמות מאוד קטנה וקיימת מעט מאוד שליטה על סוג הפחמימה. אחרת תעבור את ההקצבה בקלות.
מה שכן חשוב זה לאכול כמות שומנים מספקת אחרת דלות פחמימה הופכת לסתם הרעבה.

• פותח/ת השרשור
ליל מקדונלד בנה את כל הדייטות שלו על הרעבה עם כמות חלבון גבוהה מאוד ואומגה 3.

מה רע בשיטה הזו?

ליל מקדונלד בנה את כל הדייטות שלו על הרעבה עם כמות חלבון גבוהה מאוד ואומגה 3.

מה רע בשיטה הזו?
אני לא מתכוון להתווכח על שיטות דיאטה בפורום הלא נכון.
בכל מקרה, איינשטיין ביסס הרבה מהתיאוריות שלו על הקבוע הקוסמולוגי. אז איינשטיין לא יודע על מה הוא מדבר?
כנראה שהיה בתיאוריות קצת יותר מקבוע קוסמולוגי...

מישו לעזאזל יכול להסביר לי איך בכלל אפשר להיות על 0 פחמימה אם אפילו במלפפון יש פחמימה?!?! קוטג יוגורט ירקות קטניות חלב כל דבר כמעט שאני מכיר מכיל פחמימה, איך זה בכלל אפשרי? לפי הותק שלי בתחום גם 150 גרם פחמימה זה מעט מאוד, פשוט לא מבין...

• פותח/ת השרשור
זה לא באמת 0. כמו שאמרת גם בירקות/מוצרי חלב יש פחמימות.

טוב בוא נסגור את הנושא, לא בריא להיות על 0 פחמימות עם קלן ומומלץ לפחות 50 ג' פחמימות ליום, ומבחינת שומנים גם 50 ג?

זה לא באמת 0. כמו שאמרת גם בירקות/מוצרי חלב יש פחמימות.

טוב בוא נסגור את הנושא, לא בריא להיות על 0 פחמימות עם קלן ומומלץ לפחות 50 ג' פחמימות ליום, ומבחינת שומנים גם 50 ג?
לא. שומנים צריכים להשלים חלבונים (2 גרם לכל קילוגרם משקל גוף) ונניח 50 גרם פחמימות לסה"כ מאזן קלורי מותאם (תלוי RMR וגירעון קלורי רצוי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית