הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נולבדקס במהלך הסייקל

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
בעבר כשעשיתי סייקלים, היה נהוג (בסביבה בה הייתי מתאמן) לקחת לאורך כל הסייקל 10 מ"ג נולבדקס, כמו גם גדילן מצוי ושורש שן-ארי (כהגנה על הכבד). לאחר מספר שנים נקיות אני מתכוון להתחיל בקרוב שוב שימוש בחומרים (סייקל כתה א' - 8 שבועות 500 מ"ג טסטווירון).
1. האם יש צורך לשלב במהלך הסייקל נולבדקס וכדורים להגנת הכבד? (לאחר שהיה לי גינו של נער מתבגר בגיל 15-16, לא חוויתי גינו במהלך השנים. אמנם קיימת רקמת שד מתחת לפיטמה והפטמות עצמן נפוחות, אך לאחרונה הייתי אצל 3 מנתחים ושלושתם שללו גינו).
2.בשנה האחרונה אני מטופל ב-TRT. כמה זמן לפני בדיקות הדם אותן עלי להגיש לאנדוקרינולוג (ושבהן רמת הטסט אמורה לשקף TRT). עלי לסיים את הסייקל?
תודה.

בעבר כשעשיתי סייקלים, היה נהוג (בסביבה בה הייתי מתאמן) לקחת לאורך כל הסייקל 10 מ"ג נולבדקס, כמו גם גדילן מצוי ושורש שן-ארי (כהגנה על הכבד). לאחר מספר שנים נקיות אני מתכוון להתחיל בקרוב שוב שימוש בחומרים (סייקל כתה א' - 8 שבועות 500 מ"ג טסטווירון).
1. האם יש צורך לשלב במהלך הסייקל נולבדקס וכדורים להגנת הכבד? (לאחר שהיה לי גינו של נער מתבגר בגיל 15-16, לא חוויתי גינו במהלך השנים. אמנם קיימת רקמת שד מתחת לפיטמה והפטמות עצמן נפוחות, אך לאחרונה הייתי אצל 3 מנתחים ושלושתם שללו גינו).
2.בשנה האחרונה אני מטופל ב-TRT. כמה זמן לפני בדיקות הדם אותן עלי להגיש לאנדוקרינולוג (ושבהן רמת הטסט אמורה לשקף TRT). עלי לסיים את הסייקל?
תודה.
אין צורך להשתמש בנולבה במהלך הסייקל, הרי אתה אומר בעצמך שנשללה האפשרות לג'ינו.
כדורים להגנה על הכבד מתאימים לסייקל של סטרואידים אוראליים (Alkylated (C17 . גם שם אין כ"כ הרבה משמעות לשימוש בגדילן מצוי, הרי לא הוכח שהוא מגן על הכבד בשימוש בסטרואידים אנאבוליים. כך שעל אף שתוספת של LIV52 לא תזיק היא לא קריטית או אפילו משמעותית.
לגבי המשך בכדי להגיע לרמות TRT מהמינונים שציינת ייקח כעשרים יום להגיע לרמה של 120מ"ג עפ"י האסטר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית