ייעוץ אפדרין לריכוז

AssT0grasS

משתמש מתחיל
232
2
נק' מוניטין:
40
232
2
אפדרין (ללא קפאין ואספירין) תורם ליכולות הריכוז ולמידה?
אין שהבנתי ההשפעה שלו דומה לריטלין רק חזק יותר

אפדרין (ללא קפאין ואספירין) תורם ליכולות הריכוז ולמידה?
אין שהבנתי ההשפעה שלו דומה לריטלין רק חזק יותר
הוא ממריץ, בהחלט יכול לתרום לריכוז במובן מסויים.

ההבדל היחידי ביניהם שרטלין הוא קרוב להשפעת קוק + אקסטזי , ואפדרין הוא רק ממריץ והשפעה קטנה על הדופמין שתיהם ממריצים אבל העדפה לקשב וריכוז ברור שמומלץ על רטלין

ההבדל היחידי ביניהם שרטלין הוא קרוב להשפעת קוק + אקסטזי , ואפדרין הוא רק ממריץ והשפעה קטנה על הדופמין שתיהם ממריצים אבל העדפה לקשב וריכוז ברור שמומלץ על רטלין
מאחר ואין ממש מידע מדעי על כך, מניסיון אישי, אפדרין (מבחינת ריכוז והשלמת מטלות), השפיע עלי הרבה יותר חזק מריטלין (גם זה של ה״שיחרור מושהה״).

מה הכוונה "במובן מסוים"? זה יעזור ללמידה? השפעה דומה לריטלין?
ב"מובן מסויים" מאחר ומנגנון הפעולה של התרופות מאוד שונה.
הניסיון הכללי גורס שמרבית המשתמשים מרגישים שיפור בריכוז. זה קורה כמובן גם בריטלין. ריכוז הוא ריכוז ולכן הדמיון.

שתי התרופות הנ״ל אפדרין ורטלין הם ממשפחת האמפטמין כמו שרובנו יודעים , ובגלל שאמרתי שרטלין הוא יותר קרוב להשפעות קוק ואקסטזי למעשה הוא נותן לך יותר דחפים לעשות דברים כגון אם אתה צריך לעשות משהו ואין לך ממש כח לעשות אתה פשוט תקום ותעשה זה מה שקרה לי בהשפעות של רטלין מנסיון של ה40 מג , התאבון ממש ירד והשפעות של ה10-20 מג היו יותר רגועים , עם אפדרין זה היה פשוט שונה רק המריץ אותי ותו לא לא הרגשתי שינוי על הריכוז

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה!

האם לריטלין יש יותר סיכונים מלאפדרין?
כי יצא לי לשמוע המון סיפורים על ילדים שנדפק להם משהו בשכל בגלל שימוש כבד בריטלין

תודה רבה על העזרה!

האם לריטלין יש יותר סיכונים מלאפדרין?
כי יצא לי לשמוע המון סיפורים על ילדים שנדפק להם משהו בשכל בגלל שימוש כבד בריטלין
חח נדפק להם משהו בשכל , חזק אתה . אצל ילדים ההשפעה היא שונה היא מרגיעה ולא ממריצה , לרב גם בלי רטלין הם דפוקים כי הם לא מקשיבים אז עדיף לתת להם רטלין שיהיו רגועים

חייב לספר לכם שהיה לי נסיון מזמן עם מינון קונצרטה של בערך 180מג וזה הרבה מעבר להרגשת קוק.

[
מאחר ואין ממש מידע מדעי על כך, מניסיון אישי, אפדרין (מבחינת ריכוז והשלמת מטלות), השפיע עלי הרבה יותר חזק מריטלין (גם זה של ה״שיחרור מושהה״).

this

חייב לספר לכם שהיה לי נסיון מזמן עם מינון קונצרטה של בערך 180מג וזה הרבה מעבר להרגשת קוק.

יש נסיון עם קוק? 👹

מה שחשוב שתקח את זה על ":יבש" לפני שאתה לומד לבד
ולא פעם ראשונה במבחן חשוב
כיוון שיכול להיות שתהיה היפר ולא תתרכז,אתה לא יודע איך החומר ישפיע עליך

מה שחשוב שתקח את זה על ":יבש" לפני שאתה לומד לבד
ולא פעם ראשונה במבחן חשוב
כיוון שיכול להיות שתהיה היפר ולא תתרכז,אתה לא יודע איך החומר ישפיע עליך
אהלן אחי,
ממש השבוע קניתי אפדרין של pure platinum pro 10 מ״ג. המטרה שלי בקניית הכדורים היא בעיקר המרץ והכוח מתפרץ והבוסטים. לקחתי כדור 1 לפני אימון בתוספת של 2 כוסות קפה שחור ולא הרגשתי השפעה בכלל. אני שוקל 65 קילו ו 1.75 .
תוכל להגיד לי מה המינון המדויק שאצטרך לקחת על מנת להרגיש בצורה הטובה ביותר את ההשפעה של הכדור ?
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית