הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כוריגון

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
אני יודע שדובר על זה הרבה אבל אף פעם לא באופן מסודר אין שום פרוטוקול מסודר לגבי כוריגון ספיצפית אז החלטתי לרענן מעריך שזה יתרום כאן ואשמח אם המומחים כאן יענו,
חבר שלי עשה סייקל ושל טסט אנטט דקה ודיבול למשך 12 שבועות לא לקח כוריגון במהלך הסייקל כמו שהוא היה צריך 500 iu בשבוע לאורך כל הסייקל ,
מה הוא אמור לעשות איפה לשלב את הכוריגון ?שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט אנטט כ2500 iu כל 4 ימים 3 פעמים ?

אני יודע שדובר על זה הרבה אבל אף פעם לא באופן מסודר אין שום פרוטוקול מסודר לגבי כוריגון ספיצפית אז החלטתי לרענן מעריך שזה יתרום כאן ואשמח אם המומחים כאן יענו,
חבר שלי עשה סייקל ושל טסט אנטט דקה ודיבול למשך 12 שבועות לא לקח כוריגון במהלך הסייקל כמו שהוא היה צריך 500 iu בשבוע לאורך כל הסייקל ,
מה הוא אמור לעשות איפה לשלב את הכוריגון ?שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט אנטט כ2500 iu כל 4 ימים 3 פעמים ?

איזה מספר סייקל זה?

לאחר סייקל כזה הציר מושבת יופי 12 שבועות על דקה, בכל אופן פרגניל שבועיים מהזריקה האחרונה.

הייתי מחלק את המינון לED למשך ארבעה שבועות בתוספת כלומיד ונולבה. אבל זה אני. תמתין לעוד תגובות.

הפרוטוקול הישן היה 2500 איו כל 4 ימים למשך שבועיים
ואני יסביר למה : במהלך הסייקל לוקחים 500 איו כל שבוע כפול 4 שבועות בחודש יוצא 2500 בגלל שלא לקחנו במהלך הסייקל אז לוקחים תמינון הנל , זה מה שאני יודע

• פותח/ת השרשור
יודע יאח אמרת לי 😃,
בוא נשמע מה מומחים אחרים אומרים ..😃
ואני יסביר למה : במהלך הסייקל לוקחים 500 איו כל שבוע כפול 4 שבועות בחודש יוצא 2500 בגלל שלא לקחנו במהלך הסייקל אז לוקחים תמינון הנל , זה מה שאני יודע

איזה מספר סייקל זה?

לאחר סייקל כזה הציר מושבת יופי 12 שבועות על דקה, בכל אופן פרגניל שבועיים מהזריקה האחרונה.

הייתי מחלק את המינון לED למשך ארבעה שבועות בתוספת כלומיד ונולבה. אבל זה אני. תמתין לעוד תגובות.

לשאלתך זה הסייקל השלישי שלו וטריפ לא בא בחשבון הוא לקח בסייקל הקודם .

יש פרוטוקול מסודר. מעבר לכך @Eyal צודק ב100% 12 שבועות עם שילוב כפי שציינת ישבית את הציר לחלוטין.
חלק מהעניין הוא לא להגיע לאטרופיה של האשך. לאחר 12 שבועות כאלה האשך כבר בניוון מלא. הוא יתאושש גם ללא הפרגניל אך ההתאוששות תהיה ארוכה יותר והמשך עד הומאוסטזיס יתארך. ז"א שהחבר יאבד יותר מרווחי הסייקל.
כעיקרון בעבר היה נהוג לתת מנת פרגניל בסוף הסייקל כפי שהזכיר @LiorKim .
היום מאחר וידוע שאטרופיה במצב מתקדם כבר כשבועיים לאחר הזרקה של אנטט מקובל להימנע מכך ולהכניס פרגניל כבר בשבוע שני, כמה שיותר הזרקות עדיף ובסה"כ 500iu לשבוע.
במידה ולא נלקח רצוי לקחת מיד בסוף הסייקל בבלאסט של מספר ימים ed בסה"כ 2500-5000iu (הקצה העליון מעט חריג) ולהתחיל pct בהתאם לאסטר הארוך. חשוב להקפיד על לפחות 3 ימים בין הפרגניל ל-hcg.
הסיבה לא להכניס פרגניל לpct היא שאנחנו מעוניינים ב-pct שתהיה סטימולציה לייצור עצמי של LH ואילו הפרגניל משאיר ייצור כזה מושבת.

איך משיגים כוריגון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית