עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אם הבנתי נכון אתה טוען שהבעיה היא בכלל במשתמשים שאינם יודעים להתאמן ולאכול, אינם מזריקים בתדירות הנכונה וזאת התוצאה.מאיפה אתה יודע אם אלה שהתלוננו הקפידו על תזונה ואימונים???? אולי הם גם עושים סייקלים בלי הפסקה והרצפטורים שלהם לא רגישים כבר לחומרים???? אולי התדירות זריקות שלהם לא סדירה והם מפספסים איזה שבוע...יש כמה סיבות שחומרים פחות משפיעים אבל קל להגיד ״החומר פייק״ ״החומר מזוייף״ וזה גם מה שגורם להם לנסות כל רגע עם דודלי חברה חדשה שגם היא לא תעבוד ומיד אח״כ מעלים פוסט ספקני לגבי אותה חברה וזה חוזר חלילה....לידיעתך ולידיעת כולם לא כל מי שלוקח חומרים הוא ספורטאי תחרותי רוב האנשים שמזריקים בארץ הם עושים את זה כתחביב וחלקם מתייחסים לסייקלים שלהם כתחביב אז זאת התוצאה ה
התגובה מעלי לliorkim היא גם לשאלה שלך
תאמין לי שאני שומע הרבה מקרים על אנשים שיודעיים להתאמן ומי כמוני יודע ומנוסה עם חומרים שאכלתי אנדרדוז , זה מתבסס על זה שבטסט קצר ארוך אתה לא מרגיש חשק מיני כח ועוד לא בעיה לגלות חומר שיש בו מינון נמוך אם בכלל יש משהורק מטומטם יכול לייצר ויאלים עם 20 אחוז חומר פעיל....חומרי גלם זה חומר זול!!! יצרן רוצה להצליח ושכולם יגידו ששלו הכי טוב... נתייחס למה שאמרת אם כבר זייפנים הם הבעייה במידה והמקור של המשתמש לא אמין ...70 אחוז מהמשתמשים שאני מכיר מקפידים על שינה תזונה ואימונים כמו שצריך כל השאר העיקר לוקחים חומרים ואוכלים 70 גרם חלבון ביום ומתאמנים כמו תיכוניסטיות ואם תיקח מתאמן נקי מחומרים שמשקיע בכל מה שציינתי הוא יראה פי כמה וכמה יותר טוב
אתה סותר את עצמך. לשיטתך כל יצרן ירצה אובדוס מסייום בויאל שלו כדי להראות שהוא הכי טוב ואז אתה טוען שמרבית המזריקים אוכלים ומתאמנים כמו תיכוניסטיות ולכן לא פלא שאינם מוסןפים מסת שריר. אז עולולת 2 נקודות :רק מטומטם יכול לייצר ויאלים עם 20 אחוז חומר פעיל....חומרי גלם זה חומר זול!!! יצרן רוצה להצליח ושכולם יגידו ששלו הכי טוב... נתייחס למה שאמרת אם כבר זייפנים הם הבעייה במידה והמקור של המשתמש לא אמין ...70 אחוז מהמשתמשים שאני מכיר מקפידים על שינה תזונה ואימונים כמו שצריך כל השאר העיקר לוקחים חומרים ואוכלים 70 גרם חלבון ביום ומתאמנים כמו תיכוניסטיות ואם תיקח מתאמן נקי מחומרים שמשקיע בכל מה שציינתי הוא יראה פי כמה וכמה יותר טוב
מה שאתה עושה לא נקרא לכתוב ברצינות זה נקרא לא לכתוב כלום.כן אני כותב את זה ברצינות לא אפרט יותר מזה
יש חומרים שהחומר גלם שלהם יקר מאודעזוב tom אני לא יכנס איתך לפינות אבל הרבה אנשים שקראו תפוסט הזה יודעים על מה אני מדבר
איך אתה יודע שהחומר גלם יקר , בא נתחיל מיזה שרב החומרי גלם מיובאים מסין ושם לא כזה יקר , ולגבי חומרים שהם יקרים זה הכל ביחס למינון לא הכל מיוצר על 250 מג למיליש חומרים שהחומר גלם שלהם יקר מאוד
ובכלל איפה שאפשר לחסוך תמיד יחסכו להוריד ב-30% מינון מעלה את הרווח במיוחד שזה בכמויות אז אל תבלבל
איך אני יודע ? כי אני יודע את המחירים אבל אסור לדבר פה על מחירים לכן לא אדבר על זהאיך אתה יודע שהחומר גלם יקר , בא נתחיל מיזה שרב החומרי גלם מיובאים מסין ושם לא כזה יקר , ולגבי חומרים שהם יקרים זה הכל ביחס למינון לא הכל מיוצר על 250 מג למיל
אני חייב ויכוח אחד כזה בשבוע... זה מחייה את הקהילה...איך אני יודע ? כי אני יודע את המחירים אבל אסור לדבר פה על מחירים לכן לא אדבר על זה
מה שכן איפה שיש רווח ובטח שרווח לא חוקי כמו סטרואידים
אז יהיה חיסכון בעיקר בחברות חנטריש שמיוצרות פה בארץ באיזה מטבח של מפתח גוף כלשהו
ולא צריך להיות גאון בשביל זה שלהוריד 30% חומר למשל שלא מורגש יותר מדי מביא הרבה יותר רווח אם נגיד במכירת 1000 בקבוקים
אם אתה אומר אז אתה יודע ...איך אני יודע ? כי אני יודע את המחירים אבל אסור לדבר פה על מחירים לכן לא אדבר על זה
מה שכן איפה שיש רווח ובטח שרווח לא חוקי כמו סטרואידים
אז יהיה חיסכון בעיקר בחברות חנטריש שמיוצרות פה בארץ באיזה מטבח של מפתח גוף כלשהו
ולא צריך להיות גאון בשביל זה שלהוריד 30% חומר למשל שלא מורגש יותר מדי מביא הרבה יותר רווח אם נגיד במכירת 1000 בקבוקים