הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מה אתם אומרים על אבקת MET-Rx Whey?

ShaharGelman

משתמש מתחיל
31
2
נק' מוניטין:
29
31
2
טעמתי את האבקה בטעם וניל עם חלב והיא ממש טעימה, כמעט כמו אייס וניל רק ללא קרח
איך הערכים שלה והמחיר לעומת אבקות אחרות?

אתה מדבר על ultramyosyn whey? אבקה בסדר מבחינת ערכים והרכב חלבון.

הם כנראה שינו את הטעם, היה לי אותה לפני מס' שנים והטעם היה פשוט דוחה.

אמרת שהיא טעימה לך, אז תקנה אותה.

מהנסיון שלי(בתחום מי גבינה בלבד): דימטייז-טעימה, אופטימום גולד- בסדר, יוניברסל-אכילה, SAN-טעימה.

השאלה גם מה גודל מנת ההגשה, יש יצרנים עם מנות הגשות של 40-50 גרם. במקרה הנ"ל אחוז החלבון הוא לא מדהים אך סביר. אישית הייתי לוקח את האופטימום גולד או הדמטייז ELITE אלא אם כן ה-MET-RX זולה משמעותית שכן היא נחותה מהן.

השאלה גם מה גודל מנת ההגשה, יש יצרנים עם מנות הגשות של 40-50 גרם. במקרה הנ"ל אחוז החלבון הוא לא מדהים אך סביר. אישית הייתי לוקח את האופטימום גולד או הדמטייז ELITE אלא אם כן ה-MET-RX זולה משמעותית שכן היא נחותה מהן.

תן לי שם של 1 כזה, בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה.

טעמתי את האבקה בטעם וניל עם חלב והיא ממש טעימה, כמעט כמו אייס וניל רק ללא קרח
איך הערכים שלה והמחיר לעומת אבקות אחרות?
אחלה אבקה, 22 גרם חלבון או 25 גרם חלבון זה לא באמת קריטי, זה להתעסק בשטויות

תן לי שם של 1 כזה, בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה.

באבקות 100% מי גבינה לרוב אחוזי החלבון גבוהים ולא תראה דבר כזה אלא אם מדובר על אבקה באמת גרועה. ראיתי דבר כזה באבקה שהיא ממותג הבית של VITACOST.

תוכל לראות את זה הרבה בתשלובות חלבון כמו סינטה 6, פיוז'ן 7 וכו' שמה אחוזי החלבון באזור ה-50% בלבד.

אחלה אבקה, 22 גרם חלבון או 25 גרם חלבון זה לא באמת קריטי, זה להתעסק בשטויות
הכל יחסי בחיים כמובן, ובאחוזים מדובר על 13.5אחוז יותר חלבון.
אולי ההשפעה של זה תהיה שולית, אך לאורך תקופה בצריכה על בסיס יום יומי מדובר בהפרש ניכר.

באבקות יש הרבה מעבר לכמות חלבון שאתה רואה.
תקנה אבקת חלבון פופולארית שעברה בדיקות מעבדה ויש לה שם.
הכי טובה בשוק כיום זאת Gold Standard 100%.
החלבון די דחוס (שזה טוב), מינון BCAA וגלוטמין גבוה משאר האבקות האחרות.

הכל יחסי בחיים כמובן, ובאחוזים מדובר על 13.5אחוז יותר חלבון.
אולי ההשפעה של זה תהיה שולית, אך לאורך תקופה בצריכה על בסיס יום יומי מדובר בהפרש ניכר.
אז אתה יכול להוסיף עוד 3 גרם של חלבון לכל מנה, בגלל זה אני אומר שזה לא קריטי.

אתה צודק, אבל אם למנת הגשה יש ערך קלורי 100 שבה יש אחוז שומנים, סוכרים מסויים, נגיד על 22 גרם חלבון.
אם אנחנו נשלים את זה ל25 גרם חלבון, מנת ההגשה שלנו תגדל, ואיתה גם הערכים הלא רצויים(כגון ערך קלורי, ערך שומנים וערך סוכרים)
לעומת חלבון שעל מנת הגשה זהה וערך קלורי דומה עד זהה יהיה בו יותר חוז חלבון
אמנם מדובר באחוזים בודדים, ויכול להיות שהשפעתם קטנה עד זניחה(תלוי ברמת האימונים, תזונה ואחוז שומן)
מסכים איתך שלרוב האוכולוסיה זה לא משמעותי, למתאמנים מקצועיים זה כנראה מה שיעשה את ההבדל...
ערב טוב שיהיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית