הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית

amitmelamed

משתמש מתחיל
215
11
נק' מוניטין:
11
215
11
שלום אני רוצה תוכנית למסה שתתן לי בעיקר גוף אבל גם כוח שנוסף, עשיתי SS עד לא ממזמן, אני שוקל 66 קילו על מטר 70-71 אני יודע שזה קצת אבל קשה לי מאוד לעלות במשקל אבל ממש קשה ואל תגידו אתה לא אוכל מספיק כי אני מנסה
הגעתי לבנץ 70 קילו
דדליפט 110 ל5 125 ל1
סקואט 100 ל5
פרס 47.5
מתח 5*3 10 קילו עלי (על למרפק נעול)

אני יכול להתאמן 3 פעמים בשבוע פלוס 2 אימונים של BJJ וריצה פעם בשבוע חשבתי על או FBW
A1
סקואט 3*8
בנץ 6*3
פרס 3*12
מתח משקל גוף 3 סטים
מתח עם משקל 3*5
יד קידמית 3*8
יד אחורית 3*8

A2

פרס 3*8
דדליפט 3*5
בנץ שיפוע עליון 3*8
חתירה 3*8
יד קידמית 3*8
יד אחורית 3*8

איך זה?

לדעתי ss זאת לא הבעיה.
תשלב גיינר בארוחות אם קשה לך לאכול. כי בתכלס גם אם אתה לא רוצה לשמוע את זה, אתה תקוע בגלל שאתה לא אוכל מספיק. תדחוף אוכל בכוח, בסוף אתה תתרגל.
תנסה לעשות ריסט למשקלים שלך אם נתקעת. אין סיבה להחליף את התוכנית.
כמה זמן אתה על ss ולאן אתה שואף להגיע?

• פותח/ת השרשור
לדעתי ss זאת לא הבעיה.
תשלב גיינר בארוחות אם קשה לך לאכול. כי בתכלס גם אם אתה לא רוצה לשמוע את זה, אתה תקוע בגלל שאתה לא אוכל מספיק. תדחוף אוכל בכוח, בסוף אתה תתרגל.
תנסה לעשות ריסט למשקלים שלך אם נתקעת. אין סיבה להחליף את התוכנית.
כמה זמן אתה על ss ולאן אתה שואף להגיע?
הייתי הכי הרבה חודשיים בתוכנית ואז יצאתי לAB חזרתי וכו ומשסיימתי את הSS לא עליתי במשקל יותר, הייתי 66.8 ככה עכשיו אני אחרי מחלה והתחלתי בחודש האחרון אירובי להחזיר תכושר ירדתי ל65 והבנץ שלי ירד 70 קילו הצלחתי רק 4 חזרות
אני לא יכול לעשות סקואט כי זה גורם לכף רגל שלי עומס באיזה חלק ואז כואב לי שאני רץ אחרי 800 מטר (יש לי פלטפוס)
אני רוצה להגיע ל72 קילו ככה עד סוף אפריל ולחטוב לחיטוב

הייתי הכי הרבה חודשיים בתוכנית ואז יצאתי לAB חזרתי וכו ומשסיימתי את הSS לא עליתי במשקל יותר, הייתי 66.8 ככה עכשיו אני אחרי מחלה והתחלתי בחודש האחרון אירובי להחזיר תכושר ירדתי ל65 והבנץ שלי ירד 70 קילו הצלחתי רק 4 חזרות
אני לא יכול לעשות סקואט כי זה גורם לכף רגל שלי עומס באיזה חלק ואז כואב לי שאני רץ אחרי 800 מטר (יש לי פלטפוס)
אני רוצה להגיע ל72 קילו ככה עד סוף אפריל ולחטוב לחיטוב

קודם כל, במסה עדיף שלא תרוץ. גם ככב קשה לך עם אוכל, ואם אתה רץ אתה צריך להשלים קלוריות.
דבר שני, עם איזה נעליים אתה מתאמן? לסקווש הנעל המומלץ היא נעל עם סולחה שטוחה או בלי נעליים בכלל.
הפסקת את הss בגלל שנתקעת? תעשה ריסט.
אם אתה מתקדם עם ab אז לבריאות.. העיקר בשבילך זה מסה, לדעתי, ואם אתה עולה במשקל אז תעשה מה שצריך כדי להתקדם. פשוט ss אמור לעזור לך יותר לדעתי

• פותח/ת השרשור
קודם כל, במסה עדיף שלא תרוץ. גם ככב קשה לך עם אוכל, ואם אתה רץ אתה צריך להשלים קלוריות.
דבר שני, עם איזה נעליים אתה מתאמן? לסקווש הנעל המומלץ היא נעל עם סולחה שטוחה או בלי נעליים בכלל.
הפסקת את הss בגלל שנתקעת? תעשה ריסט.
אם אתה מתקדם עם ab אז לבריאות.. העיקר בשבילך זה מסה, לדעתי, ואם אתה עולה במשקל אז תעשה מה שצריך כדי להתקדם. פשוט ss אמור לעזור לך יותר לדעתי
אני מתאמן עם אלסטאר ואני רץ כי אין לי סיבולת לב ריאה בשיט עליתי ב2000 מ7:55 ל10 כי הפסקתי לרוץ וחשוב לי להיות בכושר ריצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית