הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון נמוך

• פותח/ת השרשור ARTt
  • פורסם בתאריך

ARTt

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
היי, לפני מספר חודשים עשיתי בדיקת דם שגילתה ערכים נמוכים מאוד של טסטוסטרון (גם חופשי), הרבה מתחת למינימום. בדיקת דם חוזרת אישרה את התוצאה הנמוכה.
פניתי לאנדקרנולוג שאמר לי לחזור על הבדיקה אחרי חודש. כמובן ללא שינוי, אותם ערכים נמוכים (אפילו יותר נמוכים).
אני מתאמן ללא סטרואידים מעל שנה (משקולות ואירובי).
הוא הפנה אותי כעת לצילום MRI למוח כדי לשלול גידולים שיכולים לגרום למצב, בקיצור - הכל רק כדי לא לרשום טסטוסטרון (גם קיבלתי ממנו את הרושם שהוא לא בדיוק מחבב את הפיתרון הזה..).
ממה שהבנתי מהרבה אנשים במצב שלי (גם מהפורום הזה) שה-TRT הוא לא מאוד יעיל (מינון נמוך לתקופות ארוכות וכו'.)
האם נראה לכם שכדאי לעשות TRT "עצמאית"? לקנות הכל בעצמך (לא זול כמו בקופת חולים מן הסתם אבל אי אפשר להתווכח על היעילות).
האם ניתן להריץ TRT באופן עצמאי לאורך זמן רב? הרי PCT נועד כדי לעזור לגוף לייצר T בעצמו, אך במידה והוא לא מסוגל מלכתחילה לייצר בעצמו אז אין בו צורך במקרה הזה, ולכן תאורטית אפשר להשתמש רק בטסטוסטרון למשך תקופה ארוכה בתור TRT.
בקיצור, אשמח לשמוע את דעתכם.

הmri בשבילי היה שלב אחד לפני קבלת מרשם הt, אל תעשה את זה לעצמך, שב לרופא על המוח ואל תוותר.
מדהים שפעם ביומיים- שלושה מפרסם פה מישהו שהמערכת מתעללת בו במקום לטפל בו בדרך שצריך

• פותח/ת השרשור
אותי זה לא כל כך מדהים...אני לא מופתע מהמערכת.
אפשר לשאול - בן כמה אתה? מה הטיפול שאתה מקבל? זה T 250MG אחת לשלושה שבועות?
איך התחושה איתו? הערכים אכן עולים עם הזמן (בטווח הארוך)?
ואתה לא חושב שעדיף להשקיע קצת יותר כסף אבל לקנות הכל בעצמך? לשמור על רמות קבועות בדם לאורך זמן ובלי העליות והירידות מהטיפול שאתה מקבל כרגע (אם זה אכן הטיפול ותקן אותי אם לא..).

תלוי כמה אתה אסרטיבי וממוקד מטרה מול הרופא
אני בן 22, התחלתי על 250 פעם בחודש ולעולם לא חיכיתי חודש, אחרי שבועיים דיברתי עם הרופא והוא צימצם לי את זה לפעם בשבועיים.
ההרגשה סבבה לגמרי בכמה ימים הראשונים מרגישים בהיי, ביום ה5 אתה מרגיש כרגיל ולקראת היום ה12 מתחילה נפילה שעוברת בערך יומיים אחרי הזריקה
אם תעשה את זה בעצמך לא תקבל מעקב רפואי

ד״א לא עשיתי בדיקות דם מאז שהתחלתי את הטיפול

• פותח/ת השרשור
ואתה מרגיש במקום מסויים שזה עוזר לך באימונים למשל?
כלומר, כשאתה נמצא בטווח התקין של T זה בטח מרגיש שונה מאשר להיות בלי טסטו בכלל.

באימונים, בחיים בכלל, במיטה בעיקר
אם אתה מצפה לקבל רמות של סייקל ותוצאות מטורפת זה לא הכיוון, פשוט תהיה עם רמות יותר גבוהות מהנורמה חלק מהימים. אחרי שתהיה על trt חפש פוסט שלי לגביי סייקל דיבול אם אתה מעוניין להריץ אחד.

האם ניתן להריץ TRT באופן עצמאי לאורך זמן רב? הרי PCT נועד כדי לעזור לגוף לייצר T בעצמו, אך במידה והוא לא מסוגל מלכתחילה לייצר בעצמו אז אין בו צורך במקרה הזה, ולכן תאורטית אפשר להשתמש רק בטסטוסטרון למשך תקופה ארוכה בתור TRT
אם רמות הטסט שלך נמוכות לאחר מספר בדיקות, זה אומר שתצטרך להשתמש בטסט חיצוני (TRT) לכל החיים (או לפחות עד שיוציאו משהו בהקשר של Stem Cells). זה לא לתקופה מסויימת, זה כמו להיות חולה סכרת סוג 1 - כל החיים - לא משנה מה תעשה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מצפה לקבל רמות של סייקל ותוצאות מטורפת זה לא הכיוון, פשוט תהיה עם רמות יותר גבוהות מהנורמה חלק מהימים. אחרי שתהיה על trt חפש פוסט שלי לגביי סייקל דיבול אם אתה מעוניין להריץ אחד.
אני מבין. תודה רבה על כל התגובות!

אם רמות הטסט שלך נמוכות לאחר מספר בדיקות, זה אומר שתצטרך להשתמש בטסט חיצוני (TRT) לכל החיים (או לפחות עד שיוציאו משהו בהקשר של Stem Cells). זה לא לתקופה מסויימת, זה כמו להיות חולה סכרת סוג 1 - כל החיים - לא משנה מה תעשה.
ככה הבנתי גם מהרופא. תודה!

אותי זה לא כל כך מדהים...אני לא מופתע מהמערכת.
אפשר לשאול - בן כמה אתה? מה הטיפול שאתה מקבל? זה T 250MG אחת לשלושה שבועות?
איך התחושה איתו? הערכים אכן עולים עם הזמן (בטווח הארוך)?
ואתה לא חושב שעדיף להשקיע קצת יותר כסף אבל לקנות הכל בעצמך? לשמור על רמות קבועות בדם לאורך זמן ובלי העליות והירידות מהטיפול שאתה מקבל כרגע (אם זה אכן הטיפול ותקן אותי אם לא..).

לשלול גידולים בהיפופיזה זה לא דבר של מה בכך וללא קשר טוב שהוא מבצע את זה. גם בשבילך זה חיוני.
אנא גש לבצע בדיקת MRI ללא קשר כפי שהפנה אותך הרופא.

כפתרון ביניים אתה יכול לבקש מהרופא עד לקבלת התוצאות לקבל T - פעם בשלושה שבועות זה לא כזה גרוע כמו שמציגים את זה.
אך כמובן זה פחות יציב מהזרקת כמות קבועה פעם בשבוע.

• פותח/ת השרשור
לשלול גידולים בהיפופיזה זה לא דבר של מה בכך וללא קשר טוב שהוא מבצע את זה. גם בשבילך זה חיוני.
אנא גש לבצע בדיקת MRI ללא קשר כפי שהפנה אותך הרופא.
כפתרון ביניים אתה יכול לבקש מהרופא עד לקבלת התוצאות לקבל T - פעם בשלושה שבועות זה לא כזה גרוע כמו שמציגים את זה.
אך כמובן זה פחות יציב מהזרקת כמות קבועה פעם בשבוע.

100%. תודה רבה!

מה
מה שונה סייקל דיבולבtrt?

• פותח/ת השרשור
זה אפשרי לעשות רק סייקל דיבול ב-TRT או שיש אופציה גם למשהו אחר? אני לא חושב שדיבול מתאים במידה וזה סייקל ראשון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית