הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת מכון קרוספיט

עדן 1994

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,

אני מעוניין להתחיל להתאמן בקרוספיט, רציתי להתייעץ באיזה מכון כדי לי לעשות את זה.

האופציות לפי שראיתי שמתאימות לי מבחינת אזור מגורים (גר בתל אביב) הן המכון ברחוב גרשון, המכון בהדר יוסף והמכון בהרצליה.

חשוב לי לציין שלאחר בדיקה בנושא, חשוב לי מאוד שבמכון יהיה מדריך שמוסמך לכך וידע לתקן טעויות ולעבוד על טכניקה נכונה, חשוב לי מאוד לעבוד נכון ולהימנע מפציעות, גם במחיר של התקדמות איטית יותר. חשוב לי לציין שאני רוצה להיכנס לעולם הקרוספיט בעיקר בשביל כושר גופני, גמישות וקורדינציה תוך כדי מסגרת שאמורה להוות בשבילי גם סוג של הנאה.

עוד אציין, אם יש באחד מהמכונים הללו עבודה גם מול תזונאי או מישהו שמבין בנושא זה יהווה בונוס.

אשמח לשמוע את דעות ממנוסים בתחום, גם להתחלת האימונים וגם בנוגע לבחירת המכון.

תודה מראש,

ממליץ לך קרוספיט הרצליה, המועדון הראשון בארץ מאמן מקצועי ומקום מצוין, (אישית מקרוספיט חיפה)

יש לך בנעוצים את רשימת המכונים, בכל המכונים שבת"א וכמובן בקרוספיט הרצליה יש אנשי מקצוע מוכשרים. ממליץ לך פשוט לגשת ולנסות, ברובם יש אימוני נסיון חינם אז תגיע, תדבר עם המאמנים , תכיר ותראה איפה סביבת האימונים שהכי מתאימה לך.

עוד אציין, אם יש באחד מהמכונים הללו עבודה גם מול תזונאי או מישהו שמבין בנושא זה יהווה בונוס.

one of the coaches in crossfit tel aviv (gordon beach) has a degree is sports nutrition

• פותח/ת השרשור
החשש העיקרי שלי הוא לגבי תחילת האימונים,לפי מה שהבנתי, התרגילים בקרוספיט מורכבים ודורשים טכניקה וקורדינציה בין שרירית שאני כלל לא בטוח שיש לי בשלב זה, השאלה היא באיזה מכון ידעו לשים לב לנושא ולא לדחוף אותי ללא ביקורת.

החשש העיקרי שלי הוא לגבי תחילת האימונים,לפי מה שהבנתי, התרגילים בקרוספיט מורכבים ודורשים טכניקה וקורדינציה בין שרירית שאני כלל לא בטוח שיש לי בשלב זה, השאלה היא באיזה מכון ידעו לשים לב לנושא ולא לדחוף אותי ללא ביקורת.

באף מכון לא ייתנו לך לעשות תרגילים שאתה לא מבצע בצורה נכונה. יעשו לך 'סקיילינג' כלומר יתאימו את האימון לרמה שלך אם זה בהחלפת תרגילים או שינוי של מס חזרות או זמנים, בכל מקרה בקורס מאמני קרוספיט מלמדים שכדי לעשות מטקון בטוח ויעיל צריך לבדוק קודם כל מכניקה (כלומר שאתה עושה את התרגיל כמו שצריך) ואז קונסיסטנט (שאתה עושה אותו כמו שצריך גם למס חזרות גבוה) ורק שיש את זה מוסיפים את העצימות... אז אל תדאג אף אחד לא יבקש ממך לעשות מטקון עם תרגיל מורכב שאתה לא שולט בטכניקה שלו ברמה שהוא בטוח בשבילך ולא מסכן אותך בפציעות.

• פותח/ת השרשור
תודה, בסופו של דבר, אשמח לשמוע המלצות מפי מתאמנים במכונים הללו (כל המכונים בתל אביב והמכון בהרצליה) תודה!

תודה, בסופו של דבר, אשמח לשמוע המלצות מפי מתאמנים במכונים הללו (כל המכונים בתל אביב והמכון בהרצליה) תודה!

אני לא מבין מה הסיפור ולמה אתה צריך "המלצות" פשוט תלך לאימון נסיון , יכול להיות שמה שמאים למתאמן מסוג אחד לא מתאים למתאמן מסוג אחר.
הכי טוב לנסות בעצמך.

Back
למעלה תחתית