הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משוב על חומרים לסייקל

מצב
השרשור נעול

DubbleBiceps

משתמש מתחיל
187
10
נק' מוניטין:
48
187
10
שלום לכולם
מעוניין בקבלת עזרה לגבי סייקל

עברתי סייקל ראשון ואני מעוניין לעשות סייקל נוסף עם החומרים:
1)טסט פורפיוניט
2)דיאנבול נוזלי
3)טרן 150

החומרים הינם מחברת אטלס פארמה.. אשמח לקבל משוב על החברה, האם מומלצת האם מישהו ניסה וכו'
בנוסף אשמח לשמוע ביקורת על דיאנבול נוזלי..

סיימת את הסייקל לפני חמישה חודשים בערך אולי קצת יותר אפילו. כי לא בא לי לעשות סייקל ארוך אני רוצה משהו קצר שיתן לי מסה נקייה ובלי לעלות הרבה נוזלים. ואני מעדיף להימנע מדקה זה חומר שפשוט משבית אותך וקשה מאוד להתאושש ממנו. עשיתי סיעקל ל10 שבועות אננטט ודקה 1cc טסט ו1cc דקה היית נותן בראשון 1 ברביעי שוב נותן ובשבת שוב נותן החומר פוצץ אותי האמת ניראה לי לקחתי קצת יוצר מידי. ההתאוששות של דקה קשה הוא השבית לי את הבצים..(-: עד שזה חזר לי נפח חשבתי שאני מת אני מעדיף חומר קצר שיעשה כמה שפחות בעיות
דקה ארוך משבית אותך אבל קצר הוא לא ובגלל זה משתמשים אוהבים אותו ולא את הארוך נכנס מהר יוצא מהר , אין שום השבתה ב NPP

• פותח/ת השרשור
דקה ארוך משבית אותך אבל קצר הוא לא ובגלל זה משתמשים אוהבים אותו ולא את הארוך נכנס מהר יוצא מהר , אין שום השבתה ב NPP

אז מה אתה אומר על טסט פורפ 1.5cc
דיבול נוזלי 1cc לשלוש שבועות
ודקה קצר 1cc לכול ה6 שבועות ????

סיימת את הסייקל לפני חמישה חודשים בערך אולי קצת יותר אפילו. כי לא בא לי לעשות סייקל ארוך אני רוצה משהו קצר שיתן לי מסה נקייה ובלי לעלות הרבה נוזלים. ואני מעדיף להימנע מדקה זה חומר שפשוט משבית אותך וקשה מאוד להתאושש ממנו. עשיתי סיעקל ל10 שבועות אננטט ודקה 1cc טסט ו1cc דקה היית נותן בראשון 1 ברביעי שוב נותן ובשבת שוב נותן החומר פוצץ אותי האמת ניראה לי לקחתי קצת יוצר מידי. ההתאוששות של דקה קשה הוא השבית לי את הבצים..(-: עד שזה חזר לי נפח חשבתי שאני מת אני מעדיף חומר קצר שיעשה כמה שפחות בעיות
תשלב פריגניל שישמור לך על העשכים. וכמו שרשמתי קודם תשמור תזונה על תגזים אם פחמימות בעיקר לא לפני השינה. תשלב אירובי תרביץ טסט הרוך בולדנון וטורינאבול ואתה תעלה דיי נקי.

אז מה אתה אומר על טסט פורפ 1.5cc
דיבול נוזלי 1cc לשלוש שבועות
ודקה קצר 1cc לכול ה6 שבועות ????
אתה יכול למשוך עד 8 שבועות עם חומרים קצרים , דיבול מיותר בזריקות אם יש לך כח להזריק כל יום לך על זה , אתה יכול באותה מידה בכדורים אבל הייתי מוותר עליו בהתחלה אם כבר תשלב אותו בחודש האחרון

• פותח/ת השרשור
אתה יכול למשוך עד 8 שבועות עם חומרים קצרים , דיבול מיותר בזריקות אם יש לך כח להזריק כל יום לך על זה , אתה יכול באותה מידה בכדורים אבל הייתי מוותר עליו בהתחלה אם כבר תשלב אותו בחודש האחרון

יש לי שאלה 1.5cc של טסט פורפ יום כן יום לא זה מינון גבוה.?
ואום זה מסתדר אם 1cc דיבול 1cc דקה פיניל יום כן יום לא. הכוונה לכמות של החומר

איזה pct עשית?
השתמשת בפרגניל? באיזה מינון/תדירות?
אגב, טרן ישבית את hpta לא פחות.

• פותח/ת השרשור
איזה pct עשית?
השתמשת בפרגניל? באיזה מינון/תדירות?
אגב, טרן ישבית את hpta לא פחות.

פריגניל כן 500 יום כן יום לא אם אני לא טועה. יש לי שאלה אילך 1.5cc של טסט פורפ יום כן יום לא זה מינון גבוהה מידי.??
ואני מתחיל סייקל עכשיו תגיד לי אם הוא בסדר בבקשה ואם המינונים בסדר
1.5cc טסט פורפ
1cc דיבול נוזלי
1cc דקה פיניל
כול הסייקל 7 שבועות יום כן יום לא מכול החומרים זה מינון נכון זה מינון גבוהה .??? אני קצת חושש תעזור לי בבקשה תום

פריגניל כן 500 יום כן יום לא אם אני לא טועה. יש לי שאלה אילך 1.5cc של טסט פורפ יום כן יום לא זה מינון גבוהה מידי.??
ואני מתחיל סייקל עכשיו תגיד לי אם הוא בסדר בבקשה ואם המינונים בסדר
1.5cc טסט פורפ
1cc דיבול נוזלי
1cc דקה פיניל
כול הסייקל 7 שבועות יום כן יום לא מכול החומרים זה מינון נכון זה מינון גבוהה .??? אני קצת חושש תעזור לי בבקשה תום
זה שהסייקל קצר זה טוב. כך תזיק לעצמך כמה שפחות.
יש דקאנוט ויש פניל-פרופ. איזה אסטר אתה עושה עם הננדרולון?
למינונים שרשמת אין משמעות מאחר ולא ציינת כמה יש בכל 1.5cc אם זה 1cc/100mg זה כ-500mg שבועי וזה בסדר.
לגבי המינון בנפח - תקף לגבי הדיבול. דאג שלא יעבור את ה-30mg ביום.
תשתמש בפרגניל, 500iu שבועי (המינון שרשמת שגוי).
PCT לפי האסטר הארוך. כלומיד ונולבה בפרוטוקול סטנדרטי, ללא פרגניל בpct.
ללא pct כמו שצריך אל תעשה סייקל.

• פותח/ת השרשור
למינונים שרשמת אין משמעות מאחר ולא ציינת כמה יש בכל 1.5cc אם זה 1cc/100mg זה כ-500mg שבועי וזה בסדר.
הטסט פורפ הוא 100
הדקה הוא אסטר
הטסט פורפ הוא 100
הדקה הוא אסטר

הטסט פורפ הוא 100
הדקה אסטר קצר והוא גם 100 והדיבול נוזלי הוא דיבול 100 גם

הטסט פורפ הוא 100
הדקה הוא אסטר

הטסט פורפ הוא 100
הדקה אסטר קצר והוא גם 100 והדיבול נוזלי הוא דיבול 100 גם
  • הדיבול הוא 1cc/100mg? לא נראה לי שתזריק 1cc... מחצית הכמות היא 50מ"ג, גם קצת יותר מדי בשבילך. הזמינות הביולוגית בהזרקה גבוהה יותר.
  • לגבי הטסט כבר עניתי לך.
  • אין דבר כזה דקה קצר כמו שאין אננטט קצר. אתה מתכוון לננדרולון פניל-פרופ (NPP). מינון 1cc/eod הוא סביר.
תבדוק שוב את המינונים ותלמד איך להכין פרגניל ולבצע pct אחרת לא יצא כלום מהסייקל חוץ מכמה ניקובי ישבן ומערכת הורמונלית מושבתת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
  • הדיבול הוא 1cc/100mg? לא נראה לי שתזריק 1cc... מחצית הכמות היא 50מ"ג, גם קצת יותר מדי בשבילך. הזמינות הביולוגית בהזרקה גבוהה יותר.
  • לגבי הטסט כבר עניתי לך.
  • אין דבר כזה דקה קצר כמו שאין אננטט קצר. אתה מתכוון לננדרולון פניל-פרופ (NPP). מינון 1cc/eod הוא סביר.
תבדוק שוב את המינונים ותלמד איך להכין פרגניל ולבצע pct אחרת לא יצא כלום מהסייקל חוץ מכמה ניקובי ישבן ומערכת הורמונלית מושבתת.

הדיבול הוא 100MG , הכנתי מזרקים עם 1CC אתה אומר למעשה שאני צריך לקחת חצי מהכמות? יום כן יום לא?

וכן התכוונתי למה שהתכוונת לגבי ה NPP טעות שלי
בעיקרון משכתי לכול החומרים כבר במזרקים 1CC פרט לטסט פורפ שלקחת 1.5...
האם המינונים גבוהים מידי? האם הטסט שמשכתי נחשב הרבה ליום כן יום לא?
כנ"ל לשאר החומרים, תכננתי אותם ליום כן יום לא

אני צריך הכוונה לכל הנוגע לכמויות

הדיבול הוא 100MG , הכנתי מזרקים עם 1CC אתה אומר למעשה שאני צריך לקחת חצי מהכמות? יום כן יום לא?

וכן התכוונתי למה שהתכוונת לגבי ה NPP טעות שלי
בעיקרון משכתי לכול החומרים כבר במזרקים 1CC פרט לטסט פורפ שלקחת 1.5...
האם המינונים גבוהים מידי? האם הטסט שמשכתי נחשב הרבה ליום כן יום לא?
כנ"ל לשאר החומרים, תכננתי אותם ליום כן יום לא

אני צריך הכוונה לכל הנוגע לכמויות
עדיף את הדיבול ed 0.5cc

שאלה כמה זמן אני יכול למשוך אם דיבול בזריקות הכוונה כמה שבועות מומלץ.?? בכי פחות סיכון לכבד?
דיבול בזריקות אינו רעיל פחות לכבד. לכן משך השימוש המתוכנן זהה בין אם בהזרקה או בבליעה.

• פותח/ת השרשור
תן קצת יותר פרטים מה המטרה שלך בסייקל הזה ובמה השתמשת בסייקל קודם ואיך היו התוצעות ?
אני אישית לא ממליץ לך לגעת בטרן בסייקל שני שלך אני עכשיו לקחתי טרן בסייקל רביעי שלי שהתחלתי והחומר הזה מטורף! מוציא קרניים באימונים.. לדעתי תחייב לעבור 3-4 סייקלים לפחות לפני שאתה נוגע בטרן. יש חומרים אחרים(יותר עדינים) ששווה לך להתקדם איתם לבנתיים כמו בולדנון/דקה וכו.
לגבי דיבול נוזלי אני התחלתי איתו עכשיו של חברת RADJAY (מהודו) תעשה חיפוש ברשת.
METHANDIENONE 10ml Radjay Healthcare 100mg/ml
עובד מעולה אבל כדורים קצת יותר חזק לדעתי. (אבל גם יותר רעיל לכבד)
אין לי נסיון אישי אם דיבול נוזלי של אטלאספארם אז אני לא יגיב. אבל הטרי טרן שלהם שאני לוקח עכשיו הוא סוף הדרך ללא ספק החומר הכי חזק שקיים.
טסט פרופ של אטלס גם לא השתמשתי אבל יש עליו תגובות טובות. כרגע אני אם אננטט של גולדן דראגון והוא מעולה!

אלכס איך הדיבול של החברה ההודית שאתה משתמש יש תוצאות טובות כבר אתה ממליץ.??

אני מזריק אותו רק בימים של אימון-כמה שעות לפני אימון.( כ-4-5 פעמים בשבוע ) סיסי אחד הוא עובד טוב אבל אני חושב שכדורים יותר חזק. אולי אני טועה ואולי זה גם משתנה מאדם לאדם. אני רק שבועיים+ איתו תן לי לעדכן אותך עוד כמה שבועות שאני יסיים. יהיה לי חוות דעת יותר ברורה.
וזה פעם ראשונה שאני נוגע בדיבול בזריקות ואין לי מול מה לעשות השוואה. אני רק יכול להגיד לך שכרגע אני מרוצה מאוד מהסייקל שלי.

• פותח/ת השרשור
אני מזריק אותו רק בימים של אימון-כמה שעות לפני אימון.( כ-4-5 פעמים בשבוע ) סיסי אחד הוא עובד טוב אבל אני חושב שכדורים יותר חזק. אולי אני טועה ואולי זה גם משתנה מאדם לאדם. אני רק שבועיים+ איתו תן לי לעדכן אותך עוד כמה שבועות שאני יסיים. יהיה לי חוות דעת יותר ברורה.
וזה פעם ראשונה שאני נוגע בדיבול בזריקות ואין לי מול מה לעשות השוואה. אני רק יכול להגיד לך שכרגע אני מרוצה מאוד מהסייקל שלי.
סבבה תודה כי פשוט אני צריך להתחיל איתו אז רציתי לדעת איך הוא..אם יש לו תוצאות אם אתה מרגיש אותו עלית כבר במשקל איתו אתה מרגיש אותו .?

כן אני צובר מאסה. אבל כך בחשבון שזה גם תוצעות של אימונים קשים ותזונה יש בתפריט 300 גרם חלבון + כ-600-650 גרם פחמימה.
ויש גם טרן בסייקל שאני מרגיש אותו מאוד חזק.

כן אני צובר מאסה. אבל כך בחשבון שזה גם תוצעות של אימונים קשים ותזונה יש בתפריט 300 גרם חלבון + כ-600-650 גרם פחמימה.
ויש גם טרן בסייקל שאני מרגיש אותו מאוד חזק.
איזה סייקל אתה עושה (אם מותר לשאול)?

כרגע זה 1 גרם טסט אננטט + 600 מלגרם טרי-טרן + דיבול נוזלי 4 זריקות בשבוע בימי אימון.+ ארימדקס כדור יום כן יום לא. פריגניל ופרווירון.
בשבוע 5 כרגע. המשקל עלה מ-101.5 ל-107. יש מצב שאני יוריד קצת מינון בטרן וטסט בשבועות האחרונות נראה איך נמשיך להתקדם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית