נק' מוניטין:
80
- 55
- 7
עזוב, מה שתגיד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתמול עשיתי פאוור קלין 80 קילו, דיי בקלות האמת, אני מאמין שהיה לי גם 87.5 +- , אולי גם יותר, אבל תכלס לא, אני לא ממש מתאושש \:@Beast and cheat מה קורה איתך גבר? מתאושש מהפציעה?
מי אמר שלרוץ 2000מ' מתחת ל-6ד' הופך אותך לתותח?דבר איתי במספרים, הוא יורד את ה6 באלפיים לדעתך? אין ריצות ארוכות במשחקים?
מה הקשר?מי אמר שלרוץ 2000מ' מתחת ל-6ד' הופך אותך לתותח?
ואלו שרצים 2000 בפחות מחמש דקות, מסוגלים לרוץ 100 ב-10שניות או להניף 100 קילו מעל הראש?
לא נראה לי ממש...
הקרוספיט גם לא מתיימר ל"להפוך" אותך לאחד כזה (שרץ 2000 בפחות משש דקות), אלא ללהפוך אותך לאדם הרבה יותר וורסטילי ופונקציונאלי.
אולי אתלטים של קרב-10 קרובים לזה ולדעתי בעלי הפוטנציאל הכי טוב ללהפוך לספורטאי עילית בקרוספיט.
@Tom
@MikeRozner
קודם כל, שאלת האם מישהו (נקרא לו ריץ' פרונינג) יורד משש דקות לאלפיים. אז תגיד לי אתה מה הקשר ולמה שאלת את זה?מה הקשר?
קודם כל, שאלת האם מישהו (נקרא לו ריץ' פרונינג) יורד משש דקות לאלפיים. אז תגיד לי אתה מה הקשר ולמה שאלת את זה?
תפסיקו לזיין תסכל ותלמדו הבנת הנקרא.
שוב - מה הקשר של השאלה שלך לגבי ריץ' פרונינג והתוצאה שלו בריצת אלפיים, לנושא השירשור?שאלתי אם ריץ׳ יורד את השש.. מה הקשר להופך אותך לתותח או כל השטויות שרשמת. ברור שזה לא תחום ההתמצאות שלו והוא לא יהיה הכי טוב בזה. פשוט שאלתי אם הוא יורד את ה6.. תפסיקו לזיין תסכל ותלמדו הבנת הנקרא.
רוב העיליתה של הקרוספיט הם בגובה של בין 1.74-1.82 בממוצע, ושוקלים בין 82 ל93 בממוצע, יש כאלה ששוקלים יותר ופחות אבל נגיד ריץ' שוקל 88 והוא משהו כמו מטר 1.78 בערך אולי קצת יותר@Doron Milner
מה הפרופיל, משקל/גובה, מבנה של ספורטאי עילית בקרוספיט?