הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קרוספיט וסטרואידים.

@Beast and cheat מה קורה איתך גבר? מתאושש מהפציעה?
אתמול עשיתי פאוור קלין 80 קילו, דיי בקלות האמת, אני מאמין שהיה לי גם 87.5 +- , אולי גם יותר, אבל תכלס לא, אני לא ממש מתאושש \:
זו סתם הייתה בדיקת מצב אחרי המון המון זמן בלי שום דבר לפלג גוף תחתון (נראה לי כבר מעל חודשיים בלי סקוואט \ דדליפט \ קלין). זו הייתה טעות להגיע לאיזור ה90% שלי בקלין, זה כאב מאוד אחר כך וגם היום, שואה. אבל אתה יודע איך זה אחרי כל כך הרבה זמן שלא נגעת במוט... יש לך צורך.

אחרי הMRI אדע הכל יותר טוב
בנוסף אני גם עושה צילום רנטגן בעמידה על מנת לדעת בדיוק בכמה מעלות העקמת שלי (זו הפרוצדורה הדרושה), מה שגם כמובן משפיע על איך לתכנן את המשך האימונים.

תודה על ההתעניינות 😍

אני לא מבין בריצות אז אני אשמח אם יתקנו אותי.

בחתירה ואופניים אוהבים לחשב הספק. אז מהבחינה הזו אם הרץ המומחה שוקל 60 ופרונינג שוקל 85 (אין לי ידע, ניחוש מושכל). אז פרונינג צריך לרוץ 2000 ב6:44 כדי שההספק יהיה זהה. 6:44 בהחלט נראית לי תוצאה שפרונינג יכול לעשות.

דבר איתי במספרים, הוא יורד את ה6 באלפיים לדעתך? אין ריצות ארוכות במשחקים?
מי אמר שלרוץ 2000מ' מתחת ל-6ד' הופך אותך לתותח?
ואלו שרצים 2000 בפחות מחמש דקות, מסוגלים לרוץ 100 ב-10שניות או להניף 100 קילו מעל הראש?
לא נראה לי ממש...
הקרוספיט גם לא מתיימר ל"להפוך" אותך לאחד כזה (שרץ 2000 בפחות משש דקות), אלא ללהפוך אותך לאדם הרבה יותר וורסטילי ופונקציונאלי.
אולי אתלטים של קרב-10 קרובים לזה ולדעתי בעלי הפוטנציאל הכי טוב ללהפוך לספורטאי עילית בקרוספיט.

@Tom
@MikeRozner

@Doron Milner
מה הפרופיל, משקל/גובה, מבנה של ספורטאי עילית בקרוספיט?

מאיפה לי לדעת?
כנס ליוטיוב וצפה בתחרויות שהיו בשנים האחרונות ותוכל לראות בעצמך.

מי אמר שלרוץ 2000מ' מתחת ל-6ד' הופך אותך לתותח?
ואלו שרצים 2000 בפחות מחמש דקות, מסוגלים לרוץ 100 ב-10שניות או להניף 100 קילו מעל הראש?
לא נראה לי ממש...
הקרוספיט גם לא מתיימר ל"להפוך" אותך לאחד כזה (שרץ 2000 בפחות משש דקות), אלא ללהפוך אותך לאדם הרבה יותר וורסטילי ופונקציונאלי.
אולי אתלטים של קרב-10 קרובים לזה ולדעתי בעלי הפוטנציאל הכי טוב ללהפוך לספורטאי עילית בקרוספיט.

@Tom
@MikeRozner
מה הקשר?

קודם כל, שאלת האם מישהו (נקרא לו ריץ' פרונינג) יורד משש דקות לאלפיים. אז תגיד לי אתה מה הקשר ולמה שאלת את זה?

שאלתי אם ריץ׳ יורד את השש.. מה הקשר להופך אותך לתותח או כל השטויות שרשמת. ברור שזה לא תחום ההתמצאות שלו והוא לא יהיה הכי טוב בזה. פשוט שאלתי אם הוא יורד את ה6.. תפסיקו לזיין תסכל ותלמדו הבנת הנקרא.

שאלתי אם ריץ׳ יורד את השש.. מה הקשר להופך אותך לתותח או כל השטויות שרשמת. ברור שזה לא תחום ההתמצאות שלו והוא לא יהיה הכי טוב בזה. פשוט שאלתי אם הוא יורד את ה6.. תפסיקו לזיין תסכל ותלמדו הבנת הנקרא.
שוב - מה הקשר של השאלה שלך לגבי ריץ' פרונינג והתוצאה שלו בריצת אלפיים, לנושא השירשור?
תסביר את עצמך!

אני הבעתי את דעתי לגבי השרלה שלך, כי נדמה שבעייניך, זה הופך אדם לסוג של תותח....

@power rack , אני מבקש, אתה הרבה מעבר להתבטאויות המיותרות האלו.

אנא ממכם המשיכו את האשכול בצורה ידידותית.

בוא נאמר שאני משוכנע שהוא יורד מ7 דקות ל2000, אם הוא מתקרב לאיזור ה6 ומטה? אין לי מושג.
מה שכן הוא יכול לרוץ אותם ב7, להניף 100 קילו לחמישיה, לעשות קצת דדליפטים עם 180 בתור משחק ואז לקפוץ בחבל. כי הוא לא עילית בכלום, הוא פשוט טוב בהכל וזה המהות של קרוספיטר טוב.

@Doron Milner
מה הפרופיל, משקל/גובה, מבנה של ספורטאי עילית בקרוספיט?
רוב העיליתה של הקרוספיט הם בגובה של בין 1.74-1.82 בממוצע, ושוקלים בין 82 ל93 בממוצע, יש כאלה ששוקלים יותר ופחות אבל נגיד ריץ' שוקל 88 והוא משהו כמו מטר 1.78 בערך אולי קצת יותר

Back
למעלה תחתית