הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קרוספיט וסטרואידים.

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
כאמור, השנה הכניסו את עניין הסטרואידים והתוספים הלא חוקיים למודעות, בקרוספיט הבינו שאם הם רוצים לקבל מעמד של ספורט רציני הם חייבים ליישר קו עם כל האתלטים ולהתחיל לעשות בדיקות רנדומליות.
ממה שהבנתי ריץ פרונינג כבר עבר בדיקה (בהצלחה) ועוד כל מיני אתלטים

לדעתי יש פה עניין בעייתי שהקרוספיט מאד תלויים היום באתלטים הגדולים שלהם שגם אם "ייתפסו" לא נראה לי שזה יפורסם מה גם שדייב קסטרו (ה"קומישינר" של הגיימס וקרוספיט) הוא חבר של כולם ומתאמן איתם.

דעתכם?

הנה סרטון קטן שבסופו דן ביילי אומר שהוא מוכן לעשות בדיקה בכל זמן בתנאי ומבקש הבדיקה ייתרום 2000 דולר או משהו כזה לארגון צדקה שהוא ייבחר.

דן ביילי בגיימס השנה נראה ככה:
Bryan-Miller-Dan-Bailey-and-Matt-Hathcock.-CrossFitGames-CrossFit-e1375497300931.jpg

כמו בהרבה ענפי ספורט מקצועיים, מי שנתפס זה בעצם מי שלא יודע איך לא להיתפס. קשה לי להאמין שהחבר'ה מהטופ מצליחים להתאמן בנפח כ"כ גבוה ללא משפרי ביצועים למיניהם.

הוא טוען שהוא כרגע לא משתמש או שהוא מעולם לא השתמש?

סטרואידים או לא הייתם מתים לרבע מהיכולת שלהם ברסט דיי

אני לא חושב שהTOP 5 משתמשים, אבל מי יודע.
הבנתי שיש לזה תופעת לוואי וזה מגיע די מהר ולא רואים שקורה שוב דבר לריץ' פרונינג גם אחרי 3 שנים.

כמעט וודאי שכל הטופ משתמשים בחומרים מסויימים .
ברמות כאלה כמעט ולא ניתן בלי.

בשאלה היא אם באמת קרוספיט רוצים ליישר קו ולהגיד שהם ספורט , כי כרגע זה פטנט, זה ריבוק , זה ביזנס .
לא כלכלי להתחיל לעשות בדיקות סמים כי אז מאבדים את כל השואו בגיימס .

• פותח/ת השרשור
כמעט וודאי שכל הטופ משתמשים בחומרים מסויימים .
ברמות כאלה כמעט ולא ניתן בלי.

בשאלה היא אם באמת קרוספיט רוצים ליישר קו ולהגיד שהם ספורט , כי כרגע זה פטנט, זה ריבוק , זה ביזנס .
לא כלכלי להתחיל לעשות בדיקות סמים כי אז מאבדים את כל השואו בגיימס .

אבל הם עושים, לא מזמן עשו בדיקת סמים לפרונינג ופרסמו את זה, אני לא מוצא את זה אבל שאמצא אעלה לכאן

אבל הם עושים, לא מזמן עשו בדיקת סמים לפרונינג ופרסמו את זה, אני לא מוצא את זה אבל שאמצא אעלה לכאן

תגיד נדב, פרונינג יורד את ה6 באלפיים?
הוא עושה תוצאה סבירה במרתון?

• פותח/ת השרשור
תגיד נדב, פרונינג יורד את ה6 באלפיים?
הוא עושה תוצאה סבירה במרתון?

אין לי מושג, הוא אמר פעם שהוא לא רץ והוא על הפנים בריצות.
מצד שני הוא ספורטאי ברמת עלית ככה שגם "על הפנים" זה כנראה יחסית מהיר, אני מאמין שאם זה לא בתוך מטקון וזה ריצות קצרות (עד 5K) הוא עושה תוצאות מאד מאד טובות

אין לי מושג, הוא אמר פעם שהוא לא רץ והוא על הפנים בריצות.
מצד שני הוא ספורטאי ברמת עלית ככה שגם "על הפנים" זה כנראה יחסית מהיר, אני מאמין שאם זה לא בתוך מטקון וזה ריצות קצרות (עד 5K) הוא עושה תוצאות מאד מאד טובות

דבר איתי במספרים, הוא יורד את ה6 באלפיים לדעתך? אין ריצות ארוכות במשחקים?

• פותח/ת השרשור
דבר איתי במספרים, הוא יורד את ה6 באלפיים לדעתך? אין ריצות ארוכות במשחקים?

ממה שאני זוכר באיוונטים של האינדורנס היה אחד של חתירה 42.2 ק"מ (מרתון) והוא סיים איזה 7-8 אם אני לא טועה ובאיוונט של בריכות הוא סיים איזה 30 ולפני שנתיים שהיה להם חצי איש ברזל בשטח או משהו כזה הוא סיים גם איזור ה20+

מספרים בריצות אין לי מושג, הלוואי שהייתי מתאמן איתו ויודע אבל אין לי מושג. אם אתה שואל הערכה גסה שלי אני מאמין שלא בתוך מטקון הוא יכול לתת 6 וחצי בערך , לא פחות מזה.

1. תוצאה שלילית בבדיקות סמים לא אומר שלא משתמשים .

2. רוב הסיכוים שאת הבדיקה פירסמו כדי "להרגיע" את הקהל ברגע שהתחילו לקפוץ האשמות .

• פותח/ת השרשור
1. תוצאה שלילית בבדיקות סמים לא אומר שלא משתמשים .

2. רוב הסיכוים שאת הבדיקה פירסמו כדי "להרגיע" את הקהל ברגע שהתחילו לקפוץ האשמות .

כל מה שאמרת נכון, יותר מזה לדעתי בגלל החשיבות שלו הענף הזה הודיעו לו לפני וכו'.. וכו'...

עבורי ספורטאי מהשורה הראשונה בתחומו משתמש בסטרואידים ו/או משפרי ביצועים אחרים אלא אם הוא יוזם מדי חודש בדיקת דם המבוצעת ע"י צד שלישי (זה כמובן לא יקרה), מעבדה העומדת בתקני ISO עדכניים.
לחשוב שבספורט כמו קרוספיט בו מגיעים לרמת מאמץ כה גבוהה ומעולם ובאופן רשמי לא תוקננה בדיקת סמים מנדטורית (לא שזה היה משנה) לא כל הספורטאים מהשורה הראשונה משתמשים בחומרים נע על הגבול בין נאיביות למשהו אחר...

דבר איתי במספרים, הוא יורד את ה6 באלפיים לדעתך?
פחות מ 6 ב 2000, זו תוצאה מאוד מהירה. עבור מי שלא מתמחה בריצה למרחקים בינוניים

פחות מ 6 ב 2000, זו תוצאה מאוד מהירה. עבור מי שלא מתמחה בריצה למרחקים בינוניים

ובכל זאת, אני מכיר בחור בן 16 שעושה את זה. ואתה מסכים איתי שפרונינג הוא חתיכת מפלצת.

• פותח/ת השרשור
ובכל זאת, אני מכיר בחור בן 16 שעושה את זה. ואתה מסכים איתי שפרונינג הוא חתיכת מפלצת.

השאלה אם הבחור בן ה16 הזה אי פעם בחיים שלו יגיע לקלין 160+ או יוכל לעשות 75 מתח רצוף, לדעתי לא.
יותר מזה נראה שבגיל 24,25 הוא לא יעשה 7 באלפיים...

זה בעיקר אומר שהבחור הוא מהרצים המובילים בארץ וכדאי לו להתפתח בתחום

השאלה אם הבחור בן ה16 הזה אי פעם בחיים שלו יגיע לקלין 160+ או יוכל לעשות 75 מתח רצוף, לדעתי לא.
יותר מזה נראה שבגיל 24,25 הוא לא יעשה 7 באלפיים...

וואלה, למה אתה חושב שעם הגיל הוא יאבד כושר?

האמת יכול מאוד להיות שהוא אלוף הארץ, אני לא ממש בקיא בהישגים שלו, @יעקב אבינו מכיר אותו טוב. עילאי חיות אלוף הארץ?
העלתי את הדוגמא כי אני מאמין שבגיל 26 אפשר להגיע לכושר יותר טוב מגיל 16.

Back
למעלה תחתית