הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ערכים גבוהים בבדיקות דם

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
שלום, אני מטופל כבר חודשיים ברואקוטאן , בבדיקת דם הראשונה הכל יצא לי תקין ובבדיקה השנייה הסיפו לי בדיקת בשם LDH ויצאו לי ערכים ממש גבוהים.
יצא לי LDH 471 שהגבול העליון הוא 400 מה המשמעות של הבדיקה הזאת ומה אני אמור לעשות? הרופאה המליצה לי להוריד באימוני כוח ולשתות הרבה מים מה אתם ממליצים? ואם זה משנה אני עכשיו לוקח שליש מהכות שלקחתי עד עכשיו לקחתי 60 מ"ג והתחלתי לקחת 20מ"ג
עכשיו כשאני מסתכל , יצא לי גם טריגליצירידים 195 שהנורמל הוא נמוך מ 150

נערך לאחרונה:
זה לא ערכים ממש גבוהים כמו שאתה מתאר.
לא כל ערך מעל המקס' צריך להקפיץ אתכם, זה טבעי שרמות LDH יהיו קצת גבוהות עם רואקוטן.
בהנחה שאתה מתאמן ועוד מתאמן טבעי על רואקוטן, זה עוד יותר סביר והגיוני.

היה שקט.

• פותח/ת השרשור
זה לא ערכים ממש גבוהים כמו שאתה מתאר.
לא כל ערך מעל המקס' צריך להקפיץ אתכם, זה טבעי שרמות LDH יהיו קצת גבוהות עם רואקוטן.
בהנחה שאתה מתאמן ועוד מתאמן טבעי על רואקוטן, זה עוד יותר סביר והגיוני.

היה שקט.
זה מה שאמא שלי תארה אני לא ממש מבין ולכן פניתי לפה, תודה על התשובה:character20-18: מה לגבי הטריגליצירידים אותו עיקרון?

עליית הטריגליצרידים בדם היא תופעת לוואי ידועה של טיפול ברואקוטן.
מטופלים ברואקוטן המפתחים (טריגליצרידים גבוהים בדם) בעת טיפול ברואקוטן, נמצאים בד"כ בסיכון גבוה יותר להפרעות שומן בעתיד ולפיתוח הסינדרום המטבולי (סוכרת, יתר לחץ דם והשמנה),.
הצד הטוב אולי הוא שאפשר בעתיד לעקוב יותר מקרוב על הדברים הללו.
להלן פרטי מאמר וקישור לאתר בו הוא נמצא.

http://www.annals.org/cgi/content/abstract/136/8/582

בד"כ נוטים להפחית המינון, אלא שבמקרה שלך הדבר כבר בוצע.
בנוסף השתדל להפחית בצריכת השומן, בעיקר בשומנים רב-בלתי רווים הנמצאים בעיקר באוכל תעשייתי. לאחרונה מתרבים המחקרים הטוענים כי גם לאכילה מוגזמת של גלוטן (לחמים, פסטה) בשילוב עם שומנים רוויים (בשר אדום, גבינות שמנות ובכלל דומן מן החי) השפעה על רמת השומנים בדם וטרשת של עורקים (מכאן כיעד להימנע מגלוטן).

• פותח/ת השרשור
עליית הטריגליצרידים בדם היא תופעת לוואי ידועה של טיפול ברואקוטן.
מטופלים ברואקוטן המפתחים (טריגליצרידים גבוהים בדם) בעת טיפול ברואקוטן, נמצאים בד"כ בסיכון גבוה יותר להפרעות שומן בעתיד ולפיתוח הסינדרום המטבולי (סוכרת, יתר לחץ דם והשמנה),.
הצד הטוב אולי הוא שאפשר בעתיד לעקוב יותר מקרוב על הדברים הללו.
להלן פרטי מאמר וקישור לאתר בו הוא נמצא.

http://www.annals.org/cgi/content/abstract/136/8/582

בד"כ נוטים להפחית המינון, אלא שבמקרה שלך הדבר כבר בוצע.
בנוסף השתדל להפחית בצריכת השומן, בעיקר בשומנים רב-בלתי רווים הנמצאים בעיקר באוכל תעשייתי. לאחרונה מתרבים המחקרים הטוענים כי גם לאכילה מוגזמת של גלוטן (לחמים, פסטה) בשילוב עם שומנים רוויים (בשר אדום, גבינות שמנות ובכלל דומן מן החי) השפעה על רמת השומנים בדם וטרשת של עורקים (מכאן כיעד להימנע מגלוטן).
הורדתי את המינון לאחר הבדיקה, תודה על התשובה מקווה שבבדיקה הבאה כבר הכך יהיה בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית