מה לעזאזל חחח, הוא לא במקרה חושב שלקום מוקדם זה יעיל לבריאות נכון?5:10 בשביל קפה שחור של זיינים (אני מכין מחר! ) והליכת בוקר, אולי בגלל זה לא היה אימון אופטימילי, חושד1.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לעזאזל חחח, הוא לא במקרה חושב שלקום מוקדם זה יעיל לבריאות נכון?5:10 בשביל קפה שחור של זיינים (אני מכין מחר! ) והליכת בוקר, אולי בגלל זה לא היה אימון אופטימילי, חושד1.
לא, זה יותר בשביל שאני לא ארדם בבית הספר, אהיה מרוכז בבית ספר ולא אצטרך לקחת מינון גבוהה של רטלין אנערף.מה לעזאזל חחח, הוא לא במקרה חושב שלקום מוקדם זה יעיל לבריאות נכון?
סבבה.אל תוסיף משקל בצין אפס עד שתגיע ל10 חזרות, לפחות בסט- שני סטים ראשונים.
אני ממש לא יכול להגיד לך בלי לראות איך הטכניקה \ יכולת (אם זה נראה שקל לך או לא), קשה לי, ועדיף שתחליט ע"פ ההרגשה שלך. בכל מקרה אף פעם אי אפשר לטעות עם 5סבבה.
וכמה להתקדם מעכשיו בדדליפט?
אני ב60 קילו, 5 כל אימון זה טוב?
5 קילו.אני ממש לא יכול להגיד לך בלי לראות איך הטכניקה \ יכולת (אם זה נראה שקל לך או לא), קשה לי, ועדיף שתחליט ע"פ ההרגשה שלך. בכל מקרה אף פעם אי אפשר לטעות עם 5
בסוף היום השמש שוקעת, ההתקדמות שלך תתקע בסופו של דבר ואני שמח שאתה מבסוט, אבל אל תישבר ברגע שאתה נתקע (כמו שקרה לי הרבה פעמים אחרי שהתקדמתי במשך כל כך הרבה זמן, חשבתי שאחרי התקיעה הזאת הגעתי ל'גבול' היכולת שלי..טעיתי)5 קילו.
אימון הבא אני אצלם :D
חשבתי שאולי אני אעשה סט עבודה, ואחריו סט טכניקה עם 60 קילו. וככה לפחות אני אוכל לקבל קצת יותר ניסיון עם התרגיל.
דרך אגב, ההצעה שלך להתקדם בחמישיות מצויינת :D ביינתים רק טוב.
אני אשקל יום אחד אחריי חרבון ואודיע כמה אני שוקל. אני משער ש54.5.
בסוף היום השמש שוקעת, ההתקדמות שלך תתקע בסופו של דבר ואני שמח שאתה מבסוט, אבל אל תישבר ברגע שאתה נתקע (כמו שקרה לי הרבה פעמים אחרי שהתקדמתי במשך כל כך הרבה זמן, חשבתי שאחרי התקיעה הזאת הגעתי ל'גבול' היכולת שלי..טעיתי)
😍עכשיו יש 2 לוגים עם שמות שהמצאתי
וואו 🥰
תודה אינסין <3בוצע 😃
לימודים(אומנם אני לומד, אבל הפסקתי להכין עבודות ושיעורי בית, בגלל זה יש לי זמן פנוי)עבודה(חופשים זה עניין בעייתי בקטע הזה)בנות(לא הולך לי מה יודע מה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 🤣 אז לא נחשב) ועוד דברים שאני מעוניין ללמוד לעשות( כושר קרבי, גיטרה, קראטה וכו' וכ')איזה עומסים?
דווקא ביינתים אין בעייה של התאוששות..נראה 😃 בכל מקרה תודה רבה ומסכים עם הקטע של הבנות !גיטרה זה 30 דקות ביום ( גם אני למדתי), כושר קרבי עושים לפני הצבא, לא שלוש שנים לפני, כמה כבר רתכות תקח לך את הזמן? קארטה אפשר לשלב מצויין ואפילו אידיאלי, לימודים זה כבר תירוצים ובנות יבואו שתתחיל להרביץ משקלים.
תכנון נכון של זמנים שווה יותר מכל דבר אחר, והתאוששות זה overrated בצורה מוגזמת עד שאנשים מאשימים אותה ישר כשמתקשים
יש לנו כוסיות במכון, מחכה שתתן בראש.דווקא ביינתים אין בעייה של התאוששות..נראה 😃 בכל מקרה תודה רבה ומסכים עם הקטע של הבנות !