הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואטפטיש

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
5:10 בשביל קפה שחור של זיינים (אני מכין מחר! ) והליכת בוקר, אולי בגלל זה לא היה אימון אופטימילי, חושד1.
מה לעזאזל חחח, הוא לא במקרה חושב שלקום מוקדם זה יעיל לבריאות נכון?

• פותח/ת השרשור
מה לעזאזל חחח, הוא לא במקרה חושב שלקום מוקדם זה יעיל לבריאות נכון?
לא, זה יותר בשביל שאני לא ארדם בבית הספר, אהיה מרוכז בבית ספר ולא אצטרך לקחת מינון גבוהה של רטלין אנערף.
אני אחד הילדים היותר היפראקטיבים אבל בעיקר בלילה, השעון הביולוגי שלי מכוון לבוקר חיחיחיחי

• פותח/ת השרשור
שבוע 2 אימון 1
Squat 3X5X45KG - קל באופן מחשיד, כמו שבוע שעבר, מקווה ת55/50 קילו לצלם 😃 +5
Press 3X5X22.5 -קל בטירוף, טס בצורה מטורפת +2.5
Chin Up 6/6/4 - סט אחרון הייתי קבור. מתי לתחיל לשים משקל?

אל תוסיף משקל בצין אפס עד שתגיע ל10 חזרות, לפחות בסט- שני סטים ראשונים.

סבבה.
וכמה להתקדם מעכשיו בדדליפט?
אני ב60 קילו, 5 כל אימון זה טוב?
אני ממש לא יכול להגיד לך בלי לראות איך הטכניקה \ יכולת (אם זה נראה שקל לך או לא), קשה לי, ועדיף שתחליט ע"פ ההרגשה שלך. בכל מקרה אף פעם אי אפשר לטעות עם 5

• פותח/ת השרשור
אני ממש לא יכול להגיד לך בלי לראות איך הטכניקה \ יכולת (אם זה נראה שקל לך או לא), קשה לי, ועדיף שתחליט ע"פ ההרגשה שלך. בכל מקרה אף פעם אי אפשר לטעות עם 5
5 קילו.
אימון הבא אני אצלם :D
חשבתי שאולי אני אעשה סט עבודה, ואחריו סט טכניקה עם 60 קילו. וככה לפחות אני אוכל לקבל קצת יותר ניסיון עם התרגיל.
דרך אגב, ההצעה שלך להתקדם בחמישיות מצויינת :D ביינתים רק טוב.
אני אשקל יום אחד אחריי חרבון ואודיע כמה אני שוקל. אני משער ש54.5.

5 קילו.
אימון הבא אני אצלם :D
חשבתי שאולי אני אעשה סט עבודה, ואחריו סט טכניקה עם 60 קילו. וככה לפחות אני אוכל לקבל קצת יותר ניסיון עם התרגיל.
דרך אגב, ההצעה שלך להתקדם בחמישיות מצויינת :D ביינתים רק טוב.
אני אשקל יום אחד אחריי חרבון ואודיע כמה אני שוקל. אני משער ש54.5.
בסוף היום השמש שוקעת, ההתקדמות שלך תתקע בסופו של דבר ואני שמח שאתה מבסוט, אבל אל תישבר ברגע שאתה נתקע (כמו שקרה לי הרבה פעמים אחרי שהתקדמתי במשך כל כך הרבה זמן, חשבתי שאחרי התקיעה הזאת הגעתי ל'גבול' היכולת שלי..טעיתי)

• פותח/ת השרשור
בסוף היום השמש שוקעת, ההתקדמות שלך תתקע בסופו של דבר ואני שמח שאתה מבסוט, אבל אל תישבר ברגע שאתה נתקע (כמו שקרה לי הרבה פעמים אחרי שהתקדמתי במשך כל כך הרבה זמן, חשבתי שאחרי התקיעה הזאת הגעתי ל'גבול' היכולת שלי..טעיתי)

סבבה, וכן אני מבין ככה זה גם אני.
עכשיו יש 2 לוגים עם שמות שהמצאתי
וואו 🥰
😍
תודה אינסין <3

• פותח/ת השרשור
שבוע 2 אימון 1
Squat 3X5X50KG - טס כמו נוצה, יותר משבוע שעבר 😃 קל כך קל שוויתרתי על סט החימום האחרון של החזרה אחת ל100% ופשוט המשכתי לעוד 4 חזרות. +5
Bench Press 3X5X30KG - קל מאוד ביינתים, מקווה מאוד שלא אתקע שאגיע ל40 קילו. +2.5

Deadlift 1X5X65KG - קל. +5

משקח גוף במכון:
56.7 כולל האוראו, אבל לא כולל חרבון ואכלתי הרבה ככה שאני מניח שאני באיזור ה55+-

אני מתחיל לפחד מהתקדמות, בחיים שלי לא התקדמתי בכ"כ קלות פתאום(אולי כי אני באמת התחלתי לאכול הרבה) ואני תוהה אם אני באמת מוכן להשקיע את כל כולי בזה, במיוחד שיש לי המון עומסים אחרים מסביב, ואולי כדאי לחכות לגיל מאוחר יותר שאני אהיה יותר רציני, כי תכלס יש לי תחיידק הזה של אימוני כוח וקשה לי מאוד להפסיק איתו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איזה עומסים?
לימודים(אומנם אני לומד, אבל הפסקתי להכין עבודות ושיעורי בית, בגלל זה יש לי זמן פנוי)עבודה(חופשים זה עניין בעייתי בקטע הזה)בנות(לא הולך לי מה יודע מה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 🤣 אז לא נחשב) ועוד דברים שאני מעוניין ללמוד לעשות( כושר קרבי, גיטרה, קראטה וכו' וכ')

גיטרה זה 30 דקות ביום ( גם אני למדתי), כושר קרבי עושים לפני הצבא, לא שלוש שנים לפני, כמה כבר רתכות תקח לך את הזמן? קארטה אפשר לשלב מצויין ואפילו אידיאלי, לימודים זה כבר תירוצים ובנות יבואו שתתחיל להרביץ משקלים.
תכנון נכון של זמנים שווה יותר מכל דבר אחר, והתאוששות זה overrated בצורה מוגזמת עד שאנשים מאשימים אותה ישר כשמתקשים

• פותח/ת השרשור
גיטרה זה 30 דקות ביום ( גם אני למדתי), כושר קרבי עושים לפני הצבא, לא שלוש שנים לפני, כמה כבר רתכות תקח לך את הזמן? קארטה אפשר לשלב מצויין ואפילו אידיאלי, לימודים זה כבר תירוצים ובנות יבואו שתתחיל להרביץ משקלים.
תכנון נכון של זמנים שווה יותר מכל דבר אחר, והתאוששות זה overrated בצורה מוגזמת עד שאנשים מאשימים אותה ישר כשמתקשים
דווקא ביינתים אין בעייה של התאוששות..נראה 😃 בכל מקרה תודה רבה ומסכים עם הקטע של הבנות !

אין קורלציה בין הבנות בחייך לבין כמה אתה סוס. מציע לך לא לחשוב בכלל על בנות, פשוט תתרכז בלפתח את עצמך פיזית ומנטלית, ומי שצריכה לבוא תבוא מעצמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית