הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואטפטיש

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT
היי 😃 פתחתי לוג חדש, כפי שניתן להסיק מהכותרת יש לי פטיש לקרוספיט והתוכנית אימונים להן.

יום A -ראשון
SQUAT 3X5 התקדמות 2.5 קילו כל אימון
BENCH 3X5 מעלה 2.5 כל אימון
DEADLIFT 2X5 מעלה כל אימון 5 קילו

אימון B-מטקון משקל גוף/ספרינטים/סיבולת לב ריאה.

אימון C- שלישי
פרונט סקוואט 3X3 / 2X5 מעלה 2.5 כל אימון
פרס 3X5 טכניקה
מטקון משקולות (או בD)
כל תרגיל התקדמות של 2.5.

אימון D - חמישי
סקוואט 3X5 התקדמות 2.5 קילו כל אימון.
בנץ 3XF עם המשקל של האימון הקודם
דדליפט טכניקה 3X5 ביינתים כל אימון 60 קילו.
מטקון(או בC) משקל גוף/+משקולות

סה"כ עבודה בתרגילי הבסיס בשביל ניפוח השריר והחלשתו+עבודה ושיפור אלמנטים נוספים.
ביינתים לא עושה SS יש לי בעיות עיכול+שינה שאני צריך לפתור.
תרגילי עזר מידי פעם(השתדלות לפעמיים בשבוע מתח/מקבילים/שכיבות שמיכה)

שיאים:
Squat 3X5X55
Bench Press 37.5X3X5
Deadlift 1X5X70
Press 3X5X27.5
Pull Up 1x10
Dips 1x10
Front Squat 45X3
משקל גוף:53
התחלת התוכנית:
Squat 45X3X5
Bench Press 35X3X5
Deadlift 1X5X60
Press 3X5X22.5
ריצת 2000: 9:30
ריצת 4X10 10.2 (חלש...)
מטרות לסיום:

Squat 85X3X5
Bench Press 55X3X5
Deadlift 1X5X100
Press 3X5X35
Pull Up 3X10
Dips 3X10
Front Squat 65X3X3
ריצת 2000: 8:45

נערך לאחרונה:
אל תנסה להמציא את הגלגל מחדש בשילוב קרוספיט ותוכנית כוח. תמצא את מכון הקרוספיט הקרוב למקום מגוריך

• פותח/ת השרשור
אל תנסה להמציא את הגלגל מחדש בשילוב קרוספיט ותוכנית כוח. תמצא את מכון הקרוספיט הקרוב למקום מגוריך
אין אפשרות. אני לא מנסה להמציא את הגלגל אני מסתפק במה שיש לי וזה מכון זין ומוטי הזין

אין אפשרות. אני לא מנסה להמציא את הגלגל אני מסתפק במה שיש לי וזה מכון זין ומוטי הזין

אז תעקוב אחרי תוכנית של קרוספיט באינטרנט. כל התוכניות מכסות כוח במידה יותר ממספקת.
המלצה חמה ממני- crossfit football.
למה אני ממליץ לך על התוכנית הזאת?
1) הם מתמקדים בכוח.
2) מניסיון, עם אכילה נכונה, התוכנית הזאת היא אוצר למסת שריר.
3) הם לא דורשים טכניקה מסובכת. המתח אצלם הוא מתח "רגיל", אין עליות כוח/סקוואט רגל אחת/ דברים שחייבים ללמוד עם מאמן פרטי, חוץ מWL.

איך אני אוכל נכון כשאני מתאמן בתוכנית תובענית שכזאת? מדריך למסה, שיוצר התוכנית כתב. (לידע כללי, הבחור היה 10 שנים בNFL ומתפקד כנגמ"ש אנושי)

חלק ראשון-
http://johnwelbourn.powerathletehq.com/2013/09/06/bulking-protocol-part-1/

חלק שני-
http://johnwelbourn.powerathletehq.com/2013/10/23/bulking-protocol-part-2/

אם תעקוב אחרי התוכנית אכילה ותבצע את האימונים כנדרש, אין שום סיכוי בעולם שאתה לא גדל, מתחזק ונכנס לכושר.

עריכה- אני לא אוהב להגיד דברים כאלו, אבל כל דבר שכתבתי פה, זהב. הייתי נותן לעצמי מוניטין על זה אם הייתי יכול.

• פותח/ת השרשור
למה לא לעשות SS או משהו ואז לעבור לקרוספיט ? שתהיה חזק לפחות...
SS אני מחכה לשנה הבאה, השנה אני פשוט לא יכול. בחופש הגדול (וגם בפסח) הזה אני לא יודע אם נאי אמצע זמן להתאמן(אני אצטרך לעבוד מלא) וזה ידפוק לי את הכל. אני מעדיף להתאמן להשקיע בטכניקה, לשפר כושר גופני ולעשות SS שיהיה לי טכניקה טובה ושאני באמת יוכל לעמוד בה בכבוד.

תוכנית קרוספיט שכתובה נכון לא תשלב כוח + מטקונים אלא רק בשלב מתקדם יותר. אתה תפסיד מ2 הכיוונים וחבל.

עדיף לך פשוט לעשות 2 ימים כבדים בשבוע (בלי מטקון) ועוד 3 ימי מטקון (שמטקון אחד יהיה כבד ועוד 2 שאחד מהם סיבולתי יותר ואחד מהם "בינוני") "
ובימים "כבדים" אני מתכוון לתרגיל אחד כבד או גג שני תרגילים לא יותר מזה...
כמו שכתבתו לך פה, נכון, חבל לנסות להמציא את הגלגל, להפצע ואז להאשים את השיטה שאתה לא עובד איתה נכון.

תוכנית קרוספיט שכתובה נכון לא תשלב כוח + מטקונים אלא רק בשלב מתקדם יותר. אתה תפסיד מ2 הכיוונים וחבל.

ממש לא נכון. קרוספיט פוטבול, אאוטלא, אינוויקטוס, nccflab, כולן משלבות כוח בכל אימון. ואלו רק הראשונות שעלו לי לראש

עדיף לך פשוט לעשות 2 ימים כבדים בשבוע (בלי מטקון) ועוד 3 ימי מטקון (שמטקון אחד יהיה כבד ועוד 2 שאחד מהם סיבולתי יותר ואחד מהם "בינוני") "

והוא הולך לתכנן את הקורלציה בין הכוח למטקונים מבחינת עצימות/התאוששות/ התקדמות? נשמע לי לא סביר בעליל.
עם כל הכבוד לבחור, שישאיר את העבודה למקצוענים. כמו שאני ואתה משאירים.

נערך לאחרונה:
[
ממש לא נכון. קרוספיט פוטבול, אאוטלא, אינוויקטוס, nccflab, כולן משלבות כוח בכל אימון. ואלו רק הראשונות שעלו לי לראש

והוא הולך לתכנן את הקורלציה בין הכוח למטקונים מבחינת עצימות/התאוששות/ התקדמות? נשמע לי לא סביר בעליל.
עם כל הכבוד לבחור, שישאיר את העבודה למקצוענים. כמו שאני ואתה משאירים.

קרוספיט פוטבול בנויה לאתלטים של פוטבול, גם אם מתחילים הם לוקחים בחשבון שאלו אנשים שאוכלים \ ישנים וחיים בשביל ספורט ובשביל מטרה מסויימת.

לגביי כל השאר הם מסתייגים מהשיטה ה"מקורית" של הקרוספיט בגלל זה קוראים לאאוטלוא כמו שקוראים להם.

בכל מקרה להכנס לכושר מטקונים הרבה יותר קל מלהתחזק, מצד שני להתחזק עם 6 אימונים בשבוע+ מטקונים זה דבר הרבה יותר קשה.
אני רשמתי לו את הקורולציה לפי איך שהדרך המקורית של הקרוספיט דוגלת. יכול להיות שיש אלף ואחד שיטות אחרות וזה נכון אם יהיה לו מאמן צמוד אז הוא ייתקדם יותר טוב אבל אין לו אז פשוט רשמתי לו את התבנית של הקרוספיט כמו שמלמדים אותו בקורס (בערך) אני לא הולך לבנות לו תוכנית מסודרת כי זה עולה כסף ואם הוא רוצה לבנות לבד שיהנה , זאת התבנית וזאת הדרך אם הוא רוצה לפנות לעוד דרכים הוא מוזמן אחרי הכל הכל בסופו של דבר ניסוי וטעיה

קרוספיט פוטבול בנויה לאתלטים של פוטבול, גם אם מתחילים הם לוקחים בחשבון שאלו אנשים שאוכלים \ ישנים וחיים בשביל ספורט ובשביל מטרה מסויימת.

זה לא נכון וגם הם טוענים כמוני. ה"התאמה" היחידה שעשו לשחקני פוטבול- במהלך העונה התוכנית מתפצלת לin season ו-off season. מי שלא משחק פוטבול פשוט ממשיך כרגיל. אשמח להביא רפרנס לעצלנים.
אני לא מסכים עם העניין של הניסוי ותהייה. בספורט כמו קרוספיט שהכל כ"כ מורכב, קל מאוד להיפצע בגישה הזאת.

לrud, אני אמרתי את שלי. מוזמן לראות בלוג שלי כמה אני חלש מ5-6 מטקונים בשבוע. PEACE

נערך לאחרונה:
מוזמן לראות בלוג שלי כמה אני חלש מ5-6 מטקונים בשבוע. PEACE
תשמע , אם כל הכבוד שלי אליך אני לא מסכים שבן אדם נורמלי יצליח להתקדם בכוח בצורה לינארית כמו הרושם שנוצר פה או כמו תוכנית כוח.
אני מאמין שמי שרוצה להתחזק צריך להתרכז בעבודה עם תוכנית כוח , מי שרוצה מהירות שיעבוד על מהירות וכך האלה...
אותו דבר לגבי קרוספיט , אתה רוצה להתחזק תעשה תקופה שתתרכז בכוח ואחר כך בדברים אחרים , באמת שקשה לי להאמין שיש מישהו שיכול להתקדם ולהיות חזק מלהתחיל ישר מקרוספיט (משמע מ0) . זה שאתה מתאמן עם כמויות כאלה של מתקונים ומצליח להתחזק כמו מתאמן מתחיל מפעם לפעם זה לא בגלל "נפלאות הקרוספיט" אלה בגלל הגנטיקה שלך - אתה מאוד חזק באופן טבעי וזאת הסיבה שאתה מצליח להתקדם ככה , אני לא חושב שזה תקף לכולם.

אריאל, בחינה קצרה של העמוד אימונים בקרוספיט פוטבול היה חוסך לך את ההודעה.
בקרוספיט פוטבול כל אימון מחולק ל2- swod (אימון הכוח היומי) וdwod (המטקון היומי).
קטגוריית הswod מחולקת ל3- מתחילים, בינוניים ומתקדמים. תוכנית הכוח למתחילים מבוססת על התקדמות לינארית, שהוא מכתיב.

באמת שקשה לי להאמין שיש מישהו שיכול להתקדם ולהיות חזק מלהתחיל ישר מקרוספיט (משמע מ0)

דמגוגיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית