הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואטפטיש

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
טוב אחרי קצת מוטיבציה מPALA אני מתחיל SS לא יודע כמה אני אצליח להוציא ממנה אבל אני מנסה.
SS ניסיון שני יוצא לדרך. בהתחלה אני אשלב WOD אחד בשבוע כדאי לשמור על כושר.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע שיש לך למי לפנות לכל עזרה עם התוכנית, כן?
😍
ברור אחי, אני אשלח לך סירטוני טכניקה שלי אם אני אצליח לצלם משהו בחמישי.
😍
ברור אחי, אני אשלח לך סירטוני טכניקה שלי אם אני אצליח לצלם משהו בחמישי.
דרך אגב אחי, שמעתי שעלייה משמעותית במשקל יכולה לגרום לפין ויזואלית לקטון נכון? טוב אז זאת התוכנית להלן

סקוואט
בנץ פרס
דדליפט
מקבילים

סקוואט
פרס
צ'ין אפ

משקלי התחלה:
50 בדד
25 בבנץ
20 בפרס
30 בסקוואט

מנותן 3-4 אימונים לחיזוק הטכניקה ותיקון הבעיות בסקוואט, בנץ, דדליפט ופרס ויוצא לדרך.

לדעתי תלך על
סקוואט 3x5
בנץ׳ 3x5
מתח ומקבילים

3 פעמים בשבוע
לא רוצה לבאס אותך אבל אתה חלש
ולדעתי אם אין לך לפחות 80 בדד אין לך מה לעשות ולדעתי כדאי לך לשים פוקוס על הסקוואט ...כנ״ל בבנץ
גם הטכניקה תשתפר פלאים כי תעשה סקוואט ובנץ 3 פעמים בשבוע....
אם אני לא טועה ראיתי פעם המלצה בסגנון מ @SmokingSnake לזורנר....

• פותח/ת השרשור
לדעתי תלך על
סקוואט 3x5
בנץ׳ 3x5
מתח ומקבילים

3 פעמים בשבוע
ולדעתי אם אין לך לפחות 80 בדד אין לך מה לעשות ולדעתי כדאי לך לשים פוקוס על הסקוואט ...כנ״ל בבנץ
בנץ 3X5 שלוש פעמיים בשבוע זה פשוט מתכון לפציעה, בלי עבודה על כתפיים זה בכלל אסון טבע.
מתנצל אבל אני מעדיף להקשיב לcoach rip.

• פותח/ת השרשור
לא כשאתה עובד עם 2.5 כל צד....
בכל מקרה בהצלחה....
אני שמח שאתה מנסה לעקוץ אותי, אבל תבדוק שוב כי אני לא עובד עם המשקלים האלו(אם היית מכיר את SS ולא רץ ל5/3/1 היית יודע שעושים ריסט בתרגילים כדי למקסם את העלייה במשקלים).

לדעתי תלך על
סקוואט 3x5
בנץ׳ 3x5
מתח ומקבילים

3 פעמים בשבוע
למה לא לעשות פרס ודדליפט( מתעניין!)
אני התחלתי עם משקלים יותר נמוכים ממנו בגיל 17, כשהיה לי קשה עם סקוואט 30 קילו( חזרתי מפציעה בברך) ודדליפט ממוט ריק, פרס היה לי כשל ראשון ב30 כשאפילו מוט ריק היה לי קשה, והצלחתי להגיע למשקלים יפים יחסית. זה אפשרי! והוא מתחיל בזמן אידיאלי שאולי הוא יפתיע כאן כמה חברה אם באמת יש לו את השאיפה.

• פותח/ת השרשור
@Moshe אפשר לשנות תכותרת בלוג ל:
תימני, קמצן, אבל יותר חלש ממך.

אימון:
הסדר של התרגילים היה טיפה שונה מפאת חוסר רצון לחכות, פעם הבאה לא יקרה, דרך אגב שכחתי לעשות מקבילים טיפש שכמותי.

SS אימון 1 שבוע 1

Squat 3X5x30KG - שטויות. מקווה לשמור על הטכניקה כמו שהיא, טיפה מציקה לי היד אבל אני מקווה שזה יסתדר שאני אתרגל לסקוואט.

Bench Press 3X5X25KG - קל, בלי מנוחה, ספוטר, מציצה ממוטי.

Deadlift 1X5X50 - קל, דרך אגב כמה משקל להתקדם? 7.5?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
SS אימון 2 שבוע 1
Squat 3X5X35KG - קל כמו נוצה. הטכניקה הייתה טובה יותר מפעם שעברה, יכול להיות שבטעות נוספתי קצת ווליום מיותר(כנראה עשיתי 4 סטים ולא 3)

Press 3X5X20 - קל.

Pull up 2X4 1X0 - באחרון מוטי הזין הצחיק אותי ולא היה לי זמן לנוח הייתי צריך ללכת הבייתה. לא נורא שבוע הבא 3X5 בראבק.

עדכון בקשר לדדליפט:
עלייה של 7.5 קילו כל אימון עד 100(כמובן שזה לא כולל ריסטים וכו', אבל זה המטרה שלי בקשר להתקדמות בדד. )

עלייה של 7.5 קילו כל אימון עד 100(כמובן שזה לא כולל ריסטים וכו', אבל זה המטרה שלי בקשר להתקדמות בדד. )

אולי תנסה להתקדם יותר לאט, ובכך תוכל להמשיך את ההתקדמות הלינארית? יש לך את כל הזמן שבעולם

• פותח/ת השרשור
אולי תנסה להתקדם יותר לאט, ובכך תוכל להמשיך את ההתקדמות הלינארית? יש לך את כל הזמן שבעולם
תאמת היא שחשבתי על זה, אני מתכוון לשבור שיא בדדליפט, ולמתן תהתקדמות ל5 קילו. כנ"ל בסקוואט. יש לי מלא זמן ואני צריך ללמוד מהטעויות של החברים שלי פה שביזבזו שנה שלמה על שטויות, חיטוב ופציעות מיותרות.

תאמת היא שחשבתי על זה, אני מתכוון לשבור שיא בדדליפט, ולמתן תהתקדמות ל5 קילו. כנ"ל בסקוואט. יש לי מלא זמן ואני צריך ללמוד מהטעויות של החברים שלי פה שביזבזו שנה שלמה על שטויות, חיטוב ופציעות מיותרות.

אם הייתי אתה (כלומר, במצב של התקדמות לינארית מובטחת), הייתי מתקדם אפילו ב2.5 קילו, למה למהר? slow and steady

• פותח/ת השרשור
אם הייתי אתה (כלומר, במצב של התקדמות לינארית מובטחת), הייתי מתקדם אפילו ב2.5 קילו, למה למהר? slow and steady
לפי התכנון שלי עוד שבועיים אני חותך תהתקדמות לפעמיים בשבוע וסקוואט קל/פרונט או להמשיך שלוש פעמיים עם 2.5 בדדליםט זה יהיה 5 קילו כל אימון שיש 2 בשבוע ומשפמשיך ביינתים עם 7.5 שיש אימון אחד בשבוע.

• פותח/ת השרשור
הוספתי סקוואט קל רק כשהגעתי ל 140 קילו, אל תמהר להוסיף אותו.
אבל אתה התקדמת ב2 קילו כל אימון, אני מדבר על להמשיך להתקדם 5 5 ובשני האימונים האחרים / 5 2.5 אימון 3 שבוע 1
Squat 3X5X40KG - סבבה לגמרי, האחיזה היום עצבנה אותי לגמרי, בסט ההשני פחות ובסט האחרון חל שיפור. צריך יותר לשבת אחורה ולצמצם את העומק.
Bench Press 3X5X27.5KG - קל
Deadlift 1X5X60KG - לא קשה במיוחד, צריך לעבוד יותר על דחיפה של העקבים לריצפה+להימנע מאובראקסטנשן .
Dips 2X5 PR - שיא אישי במכון
עדכונים, אבא שלי נכנס עם ג'וק חדש, כמה פעמיים בשבוע אנחנו קמים ב5:20 בבוקר ככה שישנתי בערך 5 שעות וחצי אתמול בלילה, הייתי על קפאין מהבוקר ואחרי זה גם ריטלין, הגעתי גמור לאימון וישנתי 5 דקות באוטו מה שלא תרם מי יודע מה בסקוואט.

מעכשיו:
חותך בדדליפט ל7.5 כל אימון, אחרי שני אימונים ל5 קילו כל אימון עד שנתקע וכן הלאה...
בנץ פרס ממשיך להתקדם ככה, כנ"ל בפרס. בסקוואט אני חושב שבסביבות 60-65 קילו אני אצטרך להקטין קצת תעלייה המשמעותית ולהתקדם פעם בשבוע אולי 2.5 ובשאר 5 או פרוצדורה אחרת. בכל מקרה שיהיה לי בהצלחה :D מתחיל לאכול כמו מכחול.

אבל אתה התקדמת ב2 קילו כל אימון, אני מדבר על להמשיך להתקדם 5 5 ובשני האימונים האחרים / 5 2.5 אימון 3 שבוע 1
Squat 3X5X40KG - סבבה לגמרי, האחיזה היום עצבנה אותי לגמרי, בסט ההשני פחות ובסט האחרון חל שיפור. צריך יותר לשבת אחורה ולצמצם את העומק.
Bench Press 3X5X27.5KG - קל
Deadlift 1X5X60KG - לא קשה במיוחד, צריך לעבוד יותר על דחיפה של העקבים לריצפה+להימנע מאובראקסטנשן .
Dips 2X5 PR - שיא אישי במכון
עדכונים, אבא שלי נכנס עם ג'וק חדש, כמה פעמיים בשבוע אנחנו קמים ב5:20 בבוקר ככה שישנתי בערך 5 שעות וחצי אתמול בלילה, הייתי על קפאין מהבוקר ואחרי זה גם ריטלין, הגעתי גמור לאימון וישנתי 5 דקות באוטו מה שלא תרם מי יודע מה בסקוואט.

מעכשיו:
חותך בדדליפט ל7.5 כל אימון, אחרי שני אימונים ל5 קילו כל אימון עד שנתקע וכן הלאה...
בנץ פרס ממשיך להתקדם ככה, כנ"ל בפרס. בסקוואט אני חושב שבסביבות 60-65 קילו אני אצטרך להקטין קצת תעלייה המשמעותית ולהתקדם פעם בשבוע אולי 2.5 ובשאר 5 או פרוצדורה אחרת. בכל מקרה שיהיה לי בהצלחה :D מתחיל לאכול כמו מכחול.
למה הוא מעיר אותך ב5:20?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית