סקוואטפטיש

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
בסקוואט אתה הולך המון, תלך צעד בערך, תהיה באמצע הכלוב. גם חוסך כוח וגם יותר בטוח ונוח.
חוץ מזה יפה שאתה סוף סוף מתקדם, אבל גיל עצמות זה לא תירוץ. בגיל 13-14 עשיתי סבב של SS והגעתי ל-100 סקוואט בקפיצות של 5. אתה נח 2-3 דקות שזה כלום, אתה יכול לנוח גם 5-6 אם אתה צריך. פשוט תאכל טוב, תשן 8+ שעות בלילה (מינימום 7) ותפציץ באימונים ותראה איך אתה מגיע גם ל-75-85 ק"ג בקפיצות של 5 בסקוואט.
בהצלחה 😃

תודה רבה אחי, גיל עצמות זה לא תירוץ, אבל אל תגיד סתם דברים שאתה לא יודע, במיוחד שלא פגשת אותי וראית איך אני נראה.
אני מזכיר לך שאתה עשית גם כמה סבבים של SS + כמה תוכניות אחרות. כפי שאני זוכר נקעת ב65 קילו ששקלת בערך אותו משקל משקל, שהגעת ל100 זה היה על משקל גוף הרבה יותר גבוה. אני שוקל 55, לא 75 כמוך.

גאה בך ילד!! 😍
יאללה להמשיך להפציץ!! אוכל אוכל אוכל!!
ואל תוסיף שום סקוואט קל באמצע השבוע...
הגעתי עד 165 בלי סקוואט קל גם אתה יכול 😉
מזכיר שוב.... 😋🍴😋🍴😋🍴 (אוכל)

עשית SS, 531 בילדינג ועוד פעם SS, סתם יש משהו במה שאתה אומר. דרך אגב אתה מוזמן לאימון איתי ועם מוטי.
תודה 😍

זה טוב מאוד
תודה אחי 😃
כל הכבוד תותח!! היה אימון פצצה!!
הנה הסרטון של הסקוואט:

הנה סרטון של הבנץ' שלך:

<3 תודה אחי.

יום שלישי הולך על PR בדד ובשישי בפרס. אתה חייב להגיע!!

תותח!!! חחח הרגת אותי עם הרבאקרק שתדע שבדיל 17 שקלתי 60 ונאבקתי קשות עם 60 קילו והייתי יותר מפותח ממך. אתה ממש חזק יחסית למשקל, אז כל הכבוד ויש לך עוד, המשקל בקושי הזיז לך

אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל
אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל

תודה רבה אחי, גיל עצמות זה לא תירוץ, אבל אל תגיד סתם דברים שאתה לא יודע, במיוחד שלא פגשת אותי וראית איך אני נראה.
אני מזכיר לך שאתה עשית גם כמה סבבים של SS + כמה תוכניות אחרות. כפי שאני זוכר נקעת ב65 קילו ששקלת בערך אותו משקל משקל, שהגעת ל100 זה היה על משקל גוף הרבה יותר גבוה. אני שוקל 55, לא 75 כמוך.

עשית SS, 531 בילדינג ועוד פעם SS, סתם יש משהו במה שאתה אומר. דרך אגב אתה מוזמן לאימון איתי ועם מוטי.
תודה 😍

תודה אחי 😃

<3 תודה אחי.

יום שלישי הולך על PR בדד ובשישי בפרס. אתה חייב להגיע!!

עשיתי 5/3/1 בחיטוב ידידי..
חחח ההתחלתי SS עם 95 בסקוואט... ככה שהמצב לא היה בשמיים...
נלחמתי על כל חזרה מבטיח לך 🏋️😅

• פותח/ת השרשור
אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל
אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל
למה אוכל?
למה סתם לדחוף אתזה? אולי אני מעוניין להישאר על אחוז שומן נמוך כמה שאפשר? ברגע שאני אתקע אני אוסיף אוכל אני מבטיח. אני אוכל בסדר גמור והעלייה היא קילו בשבועיים ככה שאני מרוצה.

למה אוכל?
למה סתם לדחוף אתזה? אולי אני מעוניין להישאר על אחוז שומן נמוך כמה שאפשר? ברגע שאני אתקע אני אוסיף אוכל אני מבטיח. אני אוכל בסדר גמור והעלייה היא קילו בשבועיים ככה שאני מרוצה.

העיקר שתאכל
ולא כתבתי לדחוף אוכל
פשוט כתבתי הרבה פעמים אוכל
זה לא אומר שצריך לדחוף אוכל חחחח

סבבה אחי 😃
אם אתה מתקדם במשקלים אבל לא אוכל ולא עולה במשקל, אתה תתחזק אבל לא תעלה במסת שריר. אני רואה שחשוב לך ההיפרטרופיה, אבל אתה תתחזק בלי לגדול מספיק, החלטה שלך

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתקדם במשקלים אבל לא אוכל ולא עולה במשקל, אתה תתחזק אבל לא תעלה במסת שריר. אני רואה שחשוב לך ההיפרטרופיה, אבל אתה תתחזק בלי לגדול מספיק, החלטה שלך
אני אוכל יותר מהמאזן הנייטרלי. לא חשוב לי ההיפרטרופיה, להפך, כמה שפחות מבחינתי יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
הרהורי נפש.
מה עדיף? להתקדם בחמישיות ולהתקע או להתקדם ב2.5 לאורך זמן + יותר זמן לעבוד על הטכניקה.

נשבע שהגבת ברגע שרעננתי את הדפדפן. להעלות ולהתקע. אי אפשר לדעת מתי גבול היכולת שלך

• פותח/ת השרשור
נשבע שהגבת ברגע שרעננתי את הדפדפן. להעלות ולהתקע. אי אפשר לדעת מתי גבול היכולת שלך
אתה אומר שגם עם יש לי עוד 40 קילו (כלומר 100 קילו סקוואט פוטנציאל בלי להתקע) ללכת על זה?

אתה אומר שגם עם יש לי עוד 40 קילו (כלומר 100 קילו סקוואט פוטנציאל בלי להתקע) ללכת על זה?
ברורשבוע שעבר היה לי כשל ב105, והיום סגרתי 110 בלי בעיה. זה הכל פונקציה של התקדמות, לא קושי

ה-SS הראשון היה בגיל 14, בחודשיים שלושה הראשונים של גיל 14. הגעתי ל-100X4,1,0.
שקלתי בערך 70 כשהגעתי ל-100, אולי אפילו 68-67.
בכל מקרה גם אני פחדתי כל אימון להיתקע, אבל אם אתה לא תתאבד על המשקל אתה לא תדע מה גבול היכולת שלך 😃
ב-75 חשבתי "זהו היום אני נתקע". גם ב-80, 85, 90, 95, ו-100. זה קרה בסוף ב-100. תמשיך לקפוץ ב-5 לפחות עוד 15 ק"ג, גם בגיל 13.5 אתה אמור להיות מסוגל בתנאי שאתה מכניס מספיק חלבון (אפילו 2.2+ גרם חלבון לכל קילו), קלוריות ושינה (אני לא מרגיש בן אדם אחרי 7.5 שעות שינה ביום שהיה אימון. תנסה לישון 8-9 שעות בלילה).
ובכללי- אל תזלזל בעצמך ותדאג להפציץ, המשקלים יבואו מעצמם.

ה-SS הראשון היה בגיל 14, בחודשיים שלושה הראשונים של גיל 14. הגעתי ל-100X4,1,0.
שקלתי בערך 70 כשהגעתי ל-100, אולי אפילו 68-67.
בכל מקרה גם אני פחדתי כל אימון להיתקע, אבל אם אתה לא תתאבד על המשקל אתה לא תדע מה גבול היכולת שלך 😃
ב-75 חשבתי "זהו היום אני נתקע". גם ב-80, 85, 90, 95, ו-100. זה קרה בסוף ב-100. תמשיך לקפוץ ב-5 לפחות עוד 15 ק"ג, גם בגיל 13.5 אתה אמור להיות מסוגל בתנאי שאתה מכניס מספיק חלבון (אפילו 2.2+ גרם חלבון לכל קילו), קלוריות ושינה (אני לא מרגיש בן אדם אחרי 7.5 שעות שינה ביום שהיה אימון. תנסה לישון 8-9 שעות בלילה).
ובכללי- אל תזלזל בעצמך ותדאג להפציץ, המשקלים יבואו מעצמם.
תודה רבה על האופטימיות, פשוט בלוג של הבילדינג נתקעת ב65, אבל זה לא משנה כי עשית התקדמות מצווינת(בעיקר בדדליפט ה3 פלטות!! תותח!)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית