הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח

• פותח/ת השרשור Kronos
  • פורסם בתאריך

Kronos

משתמש פעיל
376
0
נק' מוניטין:
560
376
0
בתוכנית שלי התרגיל העיקרי לגב הוא מתח ואני עושה אותו 6X3 עם משקל.

אבל עדיין לא הבנתי באיזה אחיזה אני צריך לעבוד. קראתי את המאמר על המתח אבל עדיין לא הבנתי מה יותר יעיל לגב. הבנתי גם שמתח באחיזה רחבה(זה מה שאני עושה) משתף גם את שרירי החזה, אז עדיף לי לעשות מתח טיפה יותר רחב מרוחב כתפיים? (בגלל שזו תוכנית AB ואני עובד על הגב יום אחרי שעבדתי על חזה)

החזה עובד כמסייע, אני לא חושב שזה יהווה בעיה.
הבעיה תיהיה אם תעשה מתח ואז תלחץ חזה (או להפך) כי אז תיהיה קצת יותר עייף בתרגיל. יום אחרי זה, זה לא נראה לי משמעותי כל כך.
הגב יעבוד בכל אחיזה שתעשה, זה לא משנה. אומנם אם תעשה באחיזה צרה יחסית בסופינציה (כאילו אתה מחזיק מגש) אז הידיים יהיו יותר מעורבים, אבל לרוב גם תוכל להרים יותר משקל בפוזיציה הזו.
ככל שתיהיה יותר רחב, הגב יהיה יותר "מבודד". אבל כפי שהמליץ לך קוזמן, קצת יותר מרוחב כתפיים יהיה מספיק. יותר מדי רחב לדעתי זה מאוד לא נעים לגיד הבייספס בכתף.

זה ההבדל בין אנשים שעובדים קשה ומצליחים בחיים לכאלה שמוותרים לעצמם .

מה הקשר להצליח בחיים בחיית? LOL
גם אנורקסיות לא מקשיבות לגוף שלהן שרוצה אוכל, אני בטוח שהן מצליחות בחיים בעקבות זאת.

יש הבדל. להגיד לא נוח לי, אני עייף היום, קשה לי, כואב לי זה לא נקרא להקשיב לגוף שלך. זה נקרא לוותר לעצמך.

מה הקשר להצליח בחיים בחיית? LOL
גם אנורקסיות לא מקשיבות לגוף שלהן שרוצה אוכל, אני בטוח שהן מצליחות בחיים בעקבות זאת.

ויתור עצמי זה אופי , אתה לא יכול להפעיל או לכבות את זה במתג.

ברור שאם קשה אז לא צריך להרים ידיים ושאם קצת כואב בשריר אז לא מפסיקים להתאמן לחודש.
זה כמו שתעשו תרגיל נגיד, ותרגישו קצת חומצת חלב. סבבה זה לא יגביל אתכם.
אבל אם תרגישו כאב חד חזק פתאום, ותנסו לעשות סט שני ותראו שהכאבים מאוד חזקים, אז אולי כדאי להקשיב לגוף ולוותר הפעם?

דיברתי על תרגילים והשינוי של אחיזה כדי לעשות שזה יהיה נוח לך, ואתם החלטתם לקשר את זה לעצלנות, עוד מעט גם תקשרו את זה לתרגיל שאסור להגיד את שמו בפורום הזה פחחחחחחחחחחחחח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית