הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פירוט תוכנית gvt

• פותח/ת השרשור נהר
  • פורסם בתאריך

נהר

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
איי כבר חצי שנה עובד בתוכנית כוח ss ואני רוצה להשתפר ולהחליף תוכנית שמעתי על תוכנית בשם gvt אבל לא מצאתי פרוט בעברית אם מישהו יוכל לעזור ולפרט לי את התוכנית

בss חצי שנה ? האם עדיין אחרי שלושה ארבע חודשים הצלחת עוד להוסיף משקלים ?או שפשוט התחלת במשקלים ממש נמוכים ? אשמח לשמוע על המשקלים שאיתםהתחלת ועל משקלים של סיום ולמה אתה רוצה לדעת על התוכנית ,מסתמן שהיא לא כזו פופולרית אם עדיין אין תרגום שלה,יש תוכנית שמתאימות לאחרי אס אס ,מה גורם לך לחפש משהו אחר ?
,גם אני לא בדיוק מוצא את עצמי באותה נקודה כמו שלך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן התחלתי ממישקלים נמוכים אבל זה כי שקלתי 57 קילו היום אני שוקל 74 קילו ה1rm בבנץ זה 110קילו ובדדליפ 177. אני מחפש אתגר להגיע לקצה ומשם לעלות

פשש איזה שפיץ ,כל הכבוד ,הלוואי עלי להגיע למשקלים כאלה ,שלושה חודשים באסאס עליתי רק חמש קילו משקל גוף
אם מצאתי תוכנית מעניינת אשמח לשמוע

• פותח/ת השרשור
תוכנית ss רגילה כל השאר זה בתזונה לדחוף לגוף 3500 עד4000 אלף קלוריות ביום זה כואב גם בתרגילי עזר הגעתי למשקלים יפים יד קידמית 40 קילו במוטw יד אחורית במקבילים נגיד משקל גוף 70 + 30 קילו קרוק (מסור) 52 קילו וכל זה באימון רגיל לא בדקתי מה ה1rm בתרגילי עזר תוכל תגדל ואז תמשיך לאכול זה עבד אצלי. בגלל זה אני מחפש תוכנית מאתגרת ביותר שתעשה לי חיים קשים

באמת משקלים יפים לדעתי ... כשמתאמצים ממש ,רואים תוצאות !!
אני כבר לא מצליח להתקדם בss ,תקוע על אותם משקלים ואותו משקל גוף
לא מצליח לאכול יותר ממה שאני אוכל היום (גם שותה גיינר)

• פותח/ת השרשור
מה המשקלים שלך?. ויש תתרוץ שאני לא אוהב אבל הוא נכון אולי זה הקצה של הגוף שלך

כן התחלתי ממישקלים נמוכים אבל זה כי שקלתי 57 קילו היום אני שוקל 74 קילו ה1rm בבנץ זה 110קילו ובדדליפ 177. אני מחפש אתגר להגיע לקצה ומשם לעלות
@incin נראה לי שמתאים פה חוב לראק לא?

@incin נראה לי שמתאים פה חוב לראק לא?

בעיקרון היה יכול להיות, אבל הוא ענה לשאלה של vxr ("אשמח לשמוע על המשקלים שאיתםהתחלת ועל משקלים של סיום"), הוא לא התרברב במשקלים שלו.

אגב, 1RM ו-SS לא יכולים להיות ביחד באותו משפט (פרדוקס?)

אני אישית חושב ש-10x10 זה "קצת" יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
אחרי חצי שנה של אימונים עניין אותי לדעת כמה אני יכול להרים בפעם אחת. על איזה אימון אתה ממליץ שיוכל לקדם אותי?

אחרי חצי שנה של אימונים עניין אותי לדעת כמה אני יכול להרים בפעם אחת. על איזה אימון אתה ממליץ שיוכל לקדם אותי?

טקסס כמובן.

יש גם שני ספרים על התוכנית של Justin Lascek, מומלץ לקרוא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית