הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תוספות תזונה. מה צריך ומה לא?

• פותח/ת השרשור Dimon
  • פורסם בתאריך

Dimon

משתמש מתחיל
63
1
נק' מוניטין:
1
63
1
מולטי ויטמין. אני מאמין שצריך
אבקת חלבון צריך ונמצאת בשימוש כבר הרבה זמן.
מגנזיום?
ויטמין C?
ויטמין D?
אבץ?
אומגה 3?
קריאטין באופן קבוע?
עוד משהו?

יש כ"כ הרבה ולפי הכתבות כולם חשובים! בשביל אימונים קפדניים אבל לא בצורה מקצועית מה מומלץ ועל מה כדאי לוותר?

אני לוקח את כל מה שרשמת
לדעתי חלבון זה חשוב שיהיה בצד SOS אם אין לך כוח לאכול
קריאטין באופן קבוע אחריו

מגנזיום?
ויטמין C?
ויטמין D?
אבץ?
אומגה 3?
קריאטין באופן קבוע?
עוד משהו?

יש כ"כ הרבה ולפי הכתבות כולם חשובים! בשביל אימונים קפדניים אבל לא בצורה מקצועית מה מומלץ ועל מה כדאי לוותר?
לדעתי - מולטי ויטמין one-daily של twinlab, אומגה 3, קריאטין... זה הטופ 3

• פותח/ת השרשור
אני לוקח את כל מה שרשמת
לדעתי חלבון זה חשוב שיהיה בצד SOS אם אין לך כוח לאכול
קריאטין באופן קבוע אחריו
בשביל מה אתה לוקח ויטמין D? זה לא אמור להיות רק לאנשים מסויימים שלא נחספים הרבה לשמש?
ואיזה עוד תוספות חשובות פספסתי?

קריאטין, מגנזיום, מולטי איכותי ואומגה 3 מומלץ.

אבקת חלבון לדעתי מיותר, רוב המתאמנים הממוצעים מגיעים בקלות לכמות החלבון הנדרשת. שווה לקנות ויטמין D לתקופות שאתה לא נחשף לשמש, ויטמין C גם מידי פעם יכול לעזור בצינון ומחלות קטנות. לא לקחת כל יום כי זה סתם בזבוז כסף. אבץ מיותר לחלוטין. אתה מקבל כמות נכבדה מהמולטי ומתזונה רגילה.

• פותח/ת השרשור
אבל כולם ממליצים לקחת מגנזיום ביחד עם אבץ.
קריאטין, מגנזיום, מולטי איכותי ואומגה 3 מומלץ.

אבקת חלבון לדעתי מיותר, רוב המתאמנים הממוצעים מגיעים בקלות לכמות החלבון הנדרשת. שווה לקנות ויטמין D לתקופות שאתה לא נחשף לשמש, ויטמין C גם מידי פעם יכול לעזור בצינון ומחלות קטנות. לא לקחת כל יום כי זה סתם בזבוז כסף. אבץ מיותר לחלוטין. אתה מקבל כמות נכבדה מהמולטי ומתזונה רגילה.

מגנזיום?
ויטמין C?
ויטמין D?
אבץ?
אומגה 3?
קריאטין באופן קבוע?
עוד משהו?

תן לי לבנות לך STACK טוב :

אבקת חלבון.
מולטי-ויטמין.
אומגה-3
קריאטין.
pre-workout.

פשוט, בסיסי וטוב.

• פותח/ת השרשור

תודה רבה אוותר על זה. מה אתה חושב על הסטוק של VILE. להוסיף מגנזיום או לא? כמה זה נחוץ?

תן לי לבנות לך STACK טוב :

אבקת חלבון.
מולטי-ויטמין.
אומגה-3
קריאטין.
pre-workout.

פשוט, בסיסי וטוב.
תודה רבה בידיוק מה שרציתי קצת סדר בעניין המטורף הזה.
אתה יכול להמליץ לי על PRE WORKOUT מומלץ ועל מולטי ויטמין מומלץ. (קריאטין זה קריאטין, אבקת חלבון זה טעם וריח, ואומגה 3 זה גם לא קשה).
מה אתה חושב אין צורך במגנזיום?

בנוסף ויטמין C זה מאוד זול, כדאי לי להשתמש בו בכל זאת? יש מצב לנזק מזה? כי ממולטי ויטמינים אתה לא משיג גרם ביום...

כל אחד ודעתו. לדעתי מגנזיום הוא אחד התוספים הכי חשובים. מוריד התכווציות באופן מיידי, משפר מחזורי שינה ומרגיע באופן כללי. מעולה למי שמתאמן בתדירות גבוהה. אני נגד כל השילובים האלו בפרי וורקט. לדעתי האנרגיה לאימון צריכה להתבסס על פחמימות. מה שכן הייתי ממליץ לך כמותרות, בדומה לויטמין D וC לקנות טבליות קפאין ולקחת מדי פעם במהלך החימום (אני לוקח את זה פעם בשבוע).

אבקת חלבון זה בזבוז כסף. אפשר להכין מאפה בייתי ולהגיע בקלות לכמות עצומה של חלבון רק ממצרכים זולים כמו חלב, חמאת בוטנים, שיבולת שועל, ביצים וכו'. מה גם שמתאמן ששוקל 60-80 ק''ג לא באמת צריך יותר 100-120 גרם. וגם אם כן, הגוף מסוגל לעשות המרות\השלמות משאר המאכלים שיש בהם חלבון לא מלא.

כל אחד ודעתו. לדעתי מגנזיום הוא אחד התוספים הכי חשובים. מוריד התכווציות באופן מיידי, משפר מחזורי שינה ומרגיע באופן כללי. מעולה למי שמתאמן בתדירות גבוהה. אני נגד כל השילובים האלו בפרי וורקט. לדעתי האנרגיה לאימון צריכה להתבסס על פחמימות. מה שכן הייתי ממליץ לך כמותרות, בדומה לויטמין D וC לקנות טבליות קפאין ולקחת מדי פעם במהלך החימום (אני לוקח את זה פעם בשבוע).

אבקת חלבון זה בזבוז כסף. אפשר להכין מאפה בייתי ולהגיע בקלות לכמות עצומה של חלבון רק ממצרכים זולים כמו חלב, חמאת בוטנים, שיבולת שועל, ביצים וכו'. מה גם שמתאמן ששוקל 60-80 ק''ג לא באמת צריך יותר 100-120 גרם. וגם אם כן, הגוף מסוגל לעשות המרות\השלמות משאר המאכלים שיש בהם חלבון לא מלא.
אבקת חלבון זה זול מאוד, זאת הסיבה האמיתית שבשבילה קונים אותה. מנה של 25 גרם חלבון עולה 4-5 שקל (ואפשר גם למצוא בפחות עם הזמנות חכמות יותר)

אבקת חלבון זה זול מאוד, זאת הסיבה האמיתית שבשבילה קונים אותה. מנה של 25 גרם חלבון עולה 4-5 שקל (ואפשר גם למצוא בפחות עם הזמנות חכמות יותר)
אולי זול כמקור לחלבון, אולי. אבל הטענה שלי בכלל היא שלא צריך מקור מיוחד לחלבון כי דיאטה רגילה מכילה מספיק (גם אחת שמבוססת על ג'אנק פוד כמו פיצות ושוארמות) בשביל המתאמן ממוצע. מצד שני, זה תמיד מצחיק לראות שחיפים ששותים 2 סקופים של ''חלבון איכותי'' אחרי אימון ABCDE. ככה שאין לי שום בעיה עם זה.

אולי זול כמקור לחלבון, אולי. אבל הטענה שלי בכלל היא שלא צריך מקור מיוחד לחלבון כי דיאטה רגילה מכילה מספיק (גם אחת שמבוססת על ג'אנק פוד כמו פיצות ושוארמות) בשביל המתאמן ממוצע. מצד שני, זה תמיד מצחיק לראות שחיפים ששותים 2 סקופים של ''חלבון איכותי'' אחרי אימון ABCDE. ככה שאין לי שום בעיה עם זה.
כמו שאמרתי, אני גם לא רואה סיבה לצרוך אבקת חלבון אם אפשר לאכול אוכל, אבל מי שסטודנט וקצר בכסף, זה סיבה מספיק טובה

בשביל מה אתה לוקח ויטמין D? זה לא אמור להיות רק לאנשים מסויימים שלא נחספים הרבה לשמש?
ואיזה עוד תוספות חשובות פספסתי?
אתה לא תקבל מספיק מהשמש סביר להניח.
בכל מקרה,עזוב תוספים,בסוף הכל חוזר למטבח ולמכון

לפי סדר חשיבות:
קראטין מונו
ויטמין די (בריאות כללית)
חלבון (את האמת זה יותר תזונה מתוסף)
מולטי ויטמין (אופטימן טוב לדעתי)
אומגה 3
כדורי קפאין לימים קשים
ויטמין c
מגנזיום+אבץ או רק מגנזיום ואין מה לפחד מzma לא כל אחד שעושה סרטונים ביוטיוב הוא דוקטור למשהו. אני גם יכול לעשות סרטון שאומר כן לקחת.
Pre workout זה בזבוז של כסף. אם אתה רוצה אתה פשוט יכול להכין גרסה ביתית וזולה יותר שאפשר להוציא ממנה 100 מנות בכיף לפחות במחיר של 60 מנות של פרי וורקאאוט מוכן וגם הביתי יהיה הרבה יותר חזק.

חלבון מיגבינהאיזולט, קזיין, קריאטין מונו, מולטי, ופרי ווארקט ביתי שמתבסס על קפאין.

אחכ: אומגה 3 ו6 מגנזיום אמינואסיד bcaa(די חרטה) ויטמיןc טסט בוסטר(די מעפן תאמת) גיינר(תורם אבל בזבוז כסף, יעיל למי שבאמת יש בעיה של לאכול) zma
וחברות המוכרות אופטימום דימטייז וכו

חח זה פשוט מדהים אותי איך כל אחד עונה משהו אחר.

בוודאי, כי כל אחד מדבר מניסיון אישי שלו, וכל אחד יש לו השפעות שונות לדברים שונים, ומן הסתם גם דעות שונות.

בנוסף, אם תשים לב, ישנם דברים שקצת חוזרים על עצמם ב 2-3 דברים ראשונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית