הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוספי תזונה מוכחים מחקרית

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
קצת על עצמי, בן 26 מתאמן כבר מגיל 18 ברצף אימוני כח, הגעתי למשקלים די גבוהים ביחס למשקל וגובה שלי, רוצה להוסיף תוספים חוקיים שיעזרו לי לשרוף עוד 100-200 קלוריות ביום (כי למה לא בעצם אם אפשר לאכול יותר?) כמו כן גדילה במסת שריר (מרגיש שאחרי כזה הרבה זמן אני כבר תקוע כמה שנים וכבר לא מסוגל לעלות בשריר יותר מידי), קריאטין מכיר אבל רציתי משהו אקסטרה, כרגע בחיטוב על איזור ה15 א.ש רוצה לרדת ל10-11 ואז להתחיל מסה נקיה אז רוצה דברים שיתנו לי אופציה לאכול קצת יותר ויעזרו בחיטוב ובשימור שריר ולאחר מכן גם כמובן בעליה במסת שריר
אז ככה, עברתי עם הצאט על מחקרים והמלצות והוא בגדול נתן לי את הרשימה הבאה שיכולה לעזור לי:
קפאין
תמצית תה ירוק
Forskolin
Synephrine
Capsaicin
HMB
CLA
7-קטו DHEA
אשוואגנדה
חילבה
טונגקט עלי
Phosphatidic Acid
כסף לא עניין מוכן לבזבז אז גם אם זה נותן לי 100 קלוריות אקסטרה לאכול ביום מוכן לשים על זה כמה שצריך
אשמח לתשובות מה פה באמת עוזר ומה חרטא ואם יש דברים אחרים אז אשמח להמלצות, ובכללי אשמח לאיזה תוסף שמרכז כמה שיותר כאלה ביחד כדי שלא אצטרך לקחת כל יום 200 קפסולות שונות

אחי , חוץ מקפאין וקריאטין...אין משהו שתזמין מIHERB שבאמת יעשה קסמים.
רוב הדברים ברשימה הם ברמת חירטוט / כסף לפח.

תוצאות זה או לקחת מאמן אישי ולנסות לדחוף את עצמך קדימה..
או סטרואידים (מחט לתחת)
אם אתה שואל אותי הייתי לוקח מאמן טוב.

• פותח/ת השרשור
אחי , חוץ מקפאין וקריאטין...אין משהו שתזמין מIHERB שבאמת יעשה קסמים.
רוב הדברים ברשימה הם ברמת חירטוט / כסף לפח.

תוצאות זה או לקחת מאמן אישי ולנסות לדחוף את עצמך קדימה..
או סטרואידים (מחט לתחת)
אם אתה שואל אותי הייתי לוקח מאמן טוב.
למה תראה למשל פה מה מייק פרסם:תזונה ותוספים - The effect of HMB supplementation on body composition, fitness, hormonal and inflamma
מצד שני במקומות אחרים הוא פרסם שזה חרטא אבל הפוסטים שבהם הוא טען שזה חרטא היו לפני הפוסט הזה

• פותח/ת השרשור
HMB זה חד משמעית תוסף נטול ערך.
יעילות אפקטיבית נמוכה אם בכלל... בטח עבור היפרטרופיה.
אבל מה זה המחקר פה שמייק העלה?
וכל השאר שרשמתי שם?
כן ראיתי שקפאין ותה ירוק הוכחו כתורמים להעלאת שריפת הקלוריות לא? כן רואה גם מחקרים על Capsaicin Forskolin וסינפרין

אחי האפקט התרמוגני של קפאין/תה ירוק וכו' הם זניחים לשריפת קלוריות...
יש לקפאין ותה ירוק יתרונות אחרים , כמו נוגדי חימצון.
קפאין נחשב ממריץ קל ולהרבה אנשים הוא גם מדכא תיאבון.
ממריצים ושורפי שומן אפקטיבים הם אינם חוקים או בגדר תרופות מרשם.

• פותח/ת השרשור
אחי האפקט התרמוגני של קפאין/תה ירוק וכו' הם זניחים לשריפת קלוריות...
יש לקפאין ותה ירוק יתרונות אחרים , כמו נוגדי חימצון.
קפאין נחשב ממריץ קל ולהרבה אנשים הוא גם מדכא תיאבון.
ממריצים ושורפי שומן אפקטיבים הם אינם חוקים או בגדר תרופות מרשם.
אני קורא שזה יכול להוסיף 50-100 קלוריות אקסטרה ביום. מבחינתי זה שווה את זה חחחח
אגב בנוגע לאשוואגנדה כן ראיתי הרהב המלצות

נערך לאחרונה:
היי, המחקר שצירפת פורסם לפני 14 שנה. ובכל אופן, לא מדדו את מסת השריר שם באופן ישיר, אלא העריכו את אחוזי השומן על בסיס מדידת עובי קפלי עור עם קליפר (שיטת מדידה חלשה מאוד שמועדת לטעויות מדידה), ולאחר מכן חישבו את מסת הגוף הרזה (משקל הגוף ללא שומן). מזה הם הסיקו שהייתה עלייה גדולה יותר במסת השריר, אבל זו מסקנה לא נכונה כי מסת הגוף הרזה לא כוללת רק מסת שריר.

קפאין יכול להעלות את ההוצאה הקלורית ב-0.1 קל' על כל 1 מ"ג קפאין. זאת אומרת שאם אתה צורך 300 מ"ג קפאין, אתה יכול להרוויח 30 קל' בלבד. ואני רק מזכיר שהמינון המקסימלי של קפאין הוא 400 מ"ג, מעבר לכמות זו אתה מעלה את הסיכון שלך לחוות תופעות לוואי.
כל שאר התופסים שציינת לא יעילים, אז אם אתה רוצה להוסיף עוד 100 קל' להוצאה הקלורית, במקומך הייתי מוסיף עוד פעילות גופנית יזומה (1.5-2 ק"מ הליכה ביום, לדוגמה), או פעילות לא יזומה (להחנות את האוטו יותר רחוק, לעלות במדרגות וכד').

• פותח/ת השרשור
היי, המחקר שצירפת פורסם לפני 14 שנה. ובכל אופן, לא מדדו את מסת השריר שם באופן ישיר, אלא העריכו את אחוזי השומן על בסיס מדידת עובי קפלי עור עם קליפר (שיטת מדידה חלשה מאוד שמועדת לטעויות מדידה), ולאחר מכן חישבו את מסת הגוף הרזה (משקל הגוף ללא שומן). מזה הם הסיקו שהייתה עלייה גדולה יותר במסת השריר, אבל זו מסקנה לא נכונה כי מסת הגוף הרזה לא כוללת רק מסת שריר.

קפאין יכול להעלות את ההוצאה הקלורית ב-0.1 קל' על כל 1 מ"ג קפאין. זאת אומרת שאם אתה צורך 300 מ"ג קפאין, אתה יכול להרוויח 30 קל' בלבד. ואני רק מזכיר שהמינון המקסימלי של קפאין הוא 400 מ"ג, מעבר לכמות זו אתה מעלה את הסיכון שלך לחוות תופעות לוואי.
כל שאר התופסים שציינת לא יעילים, אז אם אתה רוצה להוסיף עוד 100 קל' להוצאה הקלורית, במקומך הייתי מוסיף עוד פעילות גופנית יזומה (1.5-2 ק"מ הליכה ביום, לדוגמה), או פעילות לא יזומה (להחנות את האוטו יותר רחוק, לעלות במדרגות וכד').
ברור לי ואני מנסה באמת כמה שיותר נגיד ללכת למכון כושר 20 דקות במקום לנסוע וכו אבל תמיד יעזור עוד אקסטרה אפילו 50 קל
כרגע הזמנתי את זה:Thermopure Capsules | Myprotein IL
נראלי סבבה קפאין ותה ירוק שאמרו ששניהם עוזרים לשריפה ויש שם גם קצת קפסציאין שאמור גם לעזור יחסית
אגב, אשוואגדה מה אומר עליו? חבר לקח והמליץ וגם פה בפורום ראיתי אנשים שהמליצו אתה ממליץ?

ברור לי ואני מנסה באמת כמה שיותר נגיד ללכת למכון כושר 20 דקות במקום לנסוע וכו אבל תמיד יעזור עוד אקסטרה אפילו 50 קל
אתה מתעסק בקקה ואם התהליך שלך יושפע כל כך מ50 קלוריות זה רק מראה על תהליך לא מתאים שלא יחזיק לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
אתה מתעסק בקקה ואם התהליך שלך יושפע כל כך מ50 קלוריות זה רק מראה על תהליך לא מתאים שלא יחזיק לאורך זמן.
אני לא מבין על מה הזלזול, אני מתאמן 8 שנים כל שנה סייקלים של מסה חיטוב מגיע לריבועים הכל טוב תאמין לי מחזיק יפה מאוד, מה הבעיה אם בא לי לשים 5 שקל ביום כדי לקבל 50 קלוריות אקסטרה כדי לדפוק עוד ארטיק דל קלוריות בחינם

אני לא מבין על מה הזלזול, אני מתאמן 8 שנים כל שנה סייקלים של מסה חיטוב מגיע לריבועים הכל טוב תאמין לי מחזיק יפה מאוד, מה הבעיה אם בא לי לשים 5 שקל ביום כדי לקבל 50 קלוריות אקסטרה כדי לדפוק עוד ארטיק דל קלוריות בחינם
הוא לא התכוון לזלזל אני בטוח בזה.... עצה שלי נסה פסטה 0 קלוריות שכחתי איך זה נקרא תקבל את התחושת שובע שאתה מחפש

חבר אין פה זילזול יש פה הכנסה לפרופורציה.
50 קלוריות זה הוספה של 1,000 צעדים בערך ביום, למה צריך לחפש
תוסף שהיעילות שלו מוטלת בספק בכלל?

אם אתה 8 שנים עושה מסה וחיטוב ו50 קלוריות שווה לך תיסוף לך על זה, נשמע מופרך.

אתה לא תראה את ההשפעה של זה על פני השטח, וזה עוד בהנחה שבאמת תרוויח את ה-50 קל'.
בנוסף, אף אחד לא מבטיח לך שה-50 קל' האלה יתווספו לך להוצאה הקלורית היומית הכללית. התוספת הזו, במידה ואכן תתקיים, תתבטא כעלייה ב-RMR שלך (ההוצאה הקלורית במנוחה), אבל לדוגמה, יכול להיות שאתה תשרוף פחות קל' בפעילות גופנית לא יזומה, ואז הם יקזזו אחד את השני

נראלי סבבה קפאין ותה ירוק שאמרו ששניהם עוזרים לשריפה ויש שם גם קצת קפסציאין שאמור גם לעזור יחסית
אגב, אשוואגדה מה אומר עליו? חבר לקח והמליץ וגם פה בפורום ראיתי אנשים שהמליצו אתה ממליץ?

אנשים יכולים להגיד מה שהם רוצים, הם לא יכולים לדעת בפועל אם תוסף כזה או אחר גרם להם לשרוף יותר קלוריות.
לגבי אשווגנדה, רשמתי לך בהודעה הראשונה שלי שכל שאר התוספים שציינת (פרט לקפאין) לא יעילים, וגם לקפאין כלשעצמו יש אפקט קטן מאוד.

אם ה-50 קל' האלה כל כך חשובות לך, צא לסיבוב הליכה של 10 דקות בשכונה. זה יעיל יותר מכל כדור שתיקח

• פותח/ת השרשור
הוא לא התכוון לזלזל אני בטוח בזה.... עצה שלי נסה פסטה 0 קלוריות שכחתי איך זה נקרא תקבל את התחושת שובע שאתה מחפש
אוכל כבר 3 שנים סקיני פסטה תאמינו לי אני לא סתם שואל אני כבר 95% אחוז שם מחפש את האקסטרה 5%

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית