קצת על עצמי, בן 26 מתאמן כבר מגיל 18 ברצף אימוני כח, הגעתי למשקלים די גבוהים ביחס למשקל וגובה שלי, רוצה להוסיף תוספים חוקיים שיעזרו לי לשרוף עוד 100-200 קלוריות ביום (כי למה לא בעצם אם אפשר לאכול יותר?) כמו כן גדילה במסת שריר (מרגיש שאחרי כזה הרבה זמן אני כבר תקוע כמה שנים וכבר לא מסוגל לעלות בשריר יותר מידי), קריאטין מכיר אבל רציתי משהו אקסטרה, כרגע בחיטוב על איזור ה15 א.ש רוצה לרדת ל10-11 ואז להתחיל מסה נקיה אז רוצה דברים שיתנו לי אופציה לאכול קצת יותר ויעזרו בחיטוב ובשימור שריר ולאחר מכן גם כמובן בעליה במסת שריר
אז ככה, עברתי עם הצאט על מחקרים והמלצות והוא בגדול נתן לי את הרשימה הבאה שיכולה לעזור לי:
קפאין
תמצית תה ירוק
Forskolin
Synephrine
Capsaicin
HMB
CLA
7-קטו DHEA
אשוואגנדה
חילבה
טונגקט עלי
Phosphatidic Acid
כסף לא עניין מוכן לבזבז אז גם אם זה נותן לי 100 קלוריות אקסטרה לאכול ביום מוכן לשים על זה כמה שצריך
אשמח לתשובות מה פה באמת עוזר ומה חרטא ואם יש דברים אחרים אז אשמח להמלצות, ובכללי אשמח לאיזה תוסף שמרכז כמה שיותר כאלה ביחד כדי שלא אצטרך לקחת כל יום 200 קפסולות שונות
אז ככה, עברתי עם הצאט על מחקרים והמלצות והוא בגדול נתן לי את הרשימה הבאה שיכולה לעזור לי:
קפאין
תמצית תה ירוק
Forskolin
Synephrine
Capsaicin
HMB
CLA
7-קטו DHEA
אשוואגנדה
חילבה
טונגקט עלי
Phosphatidic Acid
כסף לא עניין מוכן לבזבז אז גם אם זה נותן לי 100 קלוריות אקסטרה לאכול ביום מוכן לשים על זה כמה שצריך
אשמח לתשובות מה פה באמת עוזר ומה חרטא ואם יש דברים אחרים אז אשמח להמלצות, ובכללי אשמח לאיזה תוסף שמרכז כמה שיותר כאלה ביחד כדי שלא אצטרך לקחת כל יום 200 קפסולות שונות