הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5X5 של ביל סטאר בחיטוב

• פותח/ת השרשור raz10
  • פורסם בתאריך

raz10

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
טוב אז קצת נתונים עליי לפתיחה :
גיל - 22
גובה - 1.76
משקל -88
אחוז שומן -19
אז אני כרגע בתקופה של לימודים אז החלטתי לעבור לתוכנית הזאת,ובנוסף בתזונה של חיטוב רגועה(לא משהו דרסטי כמו אטקינס)
חלבונים - 160 גרם
פחמימות - 120 גרם
שומנים - 80 גרם
סה"כ פחמימות - בסביבות ה- 1900

זו התוכנית שלי :
תוכנית 1 - מתח / סקוואט / לחיצת חזה / barbel row
תוכנית 2 - סקוואט / דדליפט / לחיצת כתפיים / תרגיל לגב תחתון עם כיסא רומי
תוכנית 3 - סקוואט / לחיצת חזה / barbel row / מקבילים עם משקל / יד קדמית עם מוט אולימפי

אז סה"כ בינתיים מתקדם עם המשקלים בסדר גמור מספר שאלות :
1. רציתי לדעת איך הכי מומלץ לשלב אימוני אירובי עם התוכנית הזאת(בואו נגיד שבימי אימון אני לא יכול לרוץ..הסקוואט גומר אותי)
אז בדרך כלל ביום שבת אני משחק כדורגל(בסביבות השעתיים-שלוש) והחלטתי לשלב גם אימון אינטרוול אחד ואימון פארטלק אחד,האם זה מספיק ? או שמומלץ להחליף את זה במשהו אחר?
2.דבר נוסף בנוגע לעליות משקלים של הדדליפט והלחיצת כתפיים,כל פעם שאני מגיע לאימון להוסיף גם 2.5% מהמשקל?כמו שעושים בשאר התרגילים?(פשוט בשאר התרגילים באימון השלישי מכניסים את הסט החמישי עם ה-3 חזרות לכן רציתי לדעת איך זה עובד)
3.והאם לדעתכם התזונה משולבת מספיק טוב עם האירובי והאימוני כח ותניב תוצאות ( הורדת אחוז שומן,עלייה בכושר הגופני,עלייה במסת שריר) ?

תודה רבה ושבוע טוב .

1) אני הייתי תמדי משלב בין האימונים - יום כוח יום אירובי
2) כן (יש לך קובץ אקסל תוכל להעזר בו)
3)אני הצלחתי להעלות את המשקלי עבודה בחיטוב ירדתי באחוז שומן ועליתי בכושר גופני לפחות בהתחלה, אל תצפה להרבה אתה בכל זאת בחיטוב.
כנס למאזן קלורי נטלי לאיזה שבוע וחצי שבועיים ככה לדעתי
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית