הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לקחת ומה יותר טוב ? גיינר , קריאטין , או אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור ofek97
  • פורסם בתאריך

ofek97

משתמש מתחיל
151
8
נק' מוניטין:
8
151
8
הולמס פלייס גבעת שמואל
למען עלייה במסת השריר
גובה : 1.88
משקל :87.5-88 ק'

ואיך אני יודע כמה חלבונים אני צריך ליום ?

לפי שאתה מתחיל מה שאתה חושב שזה מסה, תעשה לעצמך טובה ותקרא כמה שיותר מאמרים לפני שאתה עושה משהו..אחרת אתה תסיים מאוכזב ללא תוצאות ממשיות.

• פותח/ת השרשור
לפי שאתה מתחיל מה שאתה חושב שזה מסה, תעשה לעצמך טובה ותקרא כמה שיותר מאמרים לפני שאתה עושה משהו..אחרת אתה תסיים מאוכזב ללא תוצאות ממשיות.
אני קורא מאמרים אני פשוט מבקש ייעוץ

לערך 2 גרם חלבון לק״ג משקל. קריאטין יכול לעזור להעלאה במסת השריר בעקיפין. גיינר רוכשים כאשר חסרות קלוריות בתפריט. אבקת חלבון רוכשים כאשר חסר חלבון בתפריט.

• פותח/ת השרשור
לערך 2 גרם חלבון לק״ג משקל. קריאטין יכול לעזור להעלאה במסת השריר בעקיפין. גיינר רוכשים כאשר חסרות קלוריות בתפריט. אבקת חלבון רוכשים כאשר חסר חלבון בתפריט.
קריאטין על בטוח עוזר ?

קריאטין על בטוח עוזר ?
לא. אם אין לך מספיק קלוריות בתפריט, שום דבר לא יעזור לך להעלות במסת השריר. בנוסף, כ-30% מהאנשים לא מגיבים לקריאטין כלל. אתה יכול לנסות לקחת 5 גרם (כפית תה שטוחה) כל יום במשך חודש ולראות מה קורה. הקריאטין המומלץ הוא מסוג מונוהיידריט.

לפי המשקל והגובה עושה רושם שהוא לא צריך בכלל להתחיל במסה.

לא. אם אין לך מספיק קלוריות בתפריט, שום דבר לא יעזור לך להעלות במסת השריר. בנוסף, כ-30% מהאנשים לא מגיבים לקריאטין כלל. אתה יכול לנסות לקחת 5 גרם (כפית תה שטוחה) כל יום במשך חודש ולראות מה קורה. הקריאטין המומלץ הוא מסוג מונוהיידריט.
לא ידעתי שהאחוז כל כך גבוה. זה נתון שהגיע אחרי כמה מחקרים או מחקר בודד?

לא ידעתי שהאחוז כל כך גבוה. זה נתון שהגיע אחרי כמה מחקרים או מחקר בודד?
יש כמה מסמכים על זה כבר. זה נובע בד״כ מחומציות בקיבה (הקריאטין לא נספג היטב) או מרמות גבוהות של קריאטין בשריר באופן טבעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית